Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

Te прозорците са отворени, ама полза никва, днеска е по-добре положението де: )

Щом пишеш незнам колко е положително . Гледам разни клипчета във вбокса . Вместа да чета за изпита във вторник или да легна да се наспя та утре да ида да поспортувам аз будувам .

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Спокойно Uzi :) Аз неделя имам матура по Български и правя същото като тебе :)

Щото ми е притеснено такова.... пак прибрахме 2 малки котенца и едното няма апетит, не знам какво да го правя... миналата година изгубих едно, а това много прилича на него. Много ми е мъчно...

Милото коте, дано се оправи. Стискаме палци!!! :thumbs-up:

Разни историики и много чат, ама сега се глася да гледам нещо.

:)

Така се оплетох с едни javascript-ове че пак осъмнах... поне ги направих

И на всичкото отгоре огладнях докато го правя този сайт - за поръчка на храна за в къщи... нечестно!

Щото и аз като голяма част от форума се зарибих по играта с цветята и зомбитата :ph34r:

Досега се умазвах от кеф гледайки последнте серии на "Prison Break" и сега, когато ги изгледах мога спокойно да си легна.

Ехх... хората си лягат в 2... аз пак осъмнах... но днес съм щастлив защото хем свърших хубава работа хем хората я оцениха и подплатиха оценката си с финикийски знаци :)

Ще ме лъжат че при тях нямало проблем, а следователно бил при мен!

Както казва Гордън Рамзи "Fuck Shit Fuck Shit Fuck Shit" и така нататък. :laughing:

Не спя защото цяла нощ търся несъществуващ проблем.

Аз не спах защото гледах сериал и после погнах някакви игри, след това седях по сайтчетата за да си начеша "крастата" за готини картинки... сега отивам да си направя още едно кафе за лека сутрин.

Вънах се от едно купонче така леко подпийнал обаче нещо не ми се лягаше и реших да се поровя из нета, форума, интернет пространството и квото друго инетересни намеря в компа

След изяждане на 90% от меню "предястия" във Верди продължавам смело и безотговорно на бири :laughing:

НИК'ВО ЛЯГАНЕ!

НИК'ВО ЛЯГАНЕ!

е няма ли малко Линидж.филмче/сериал като addition to tuborgian space :laughing:

и на мен не ми се спи - отивам да ям останалото печено пиле и после ме чака :pirate

Уморен съм и не ми се рискува, Саше (за Линеажа говоря)... По-добре да си фиркам и да си слушам музичка. След малко пускам youtube и се почва на вереф :laughing:

Идват ми разни безсмислици на главата, обаче ще ходя да си лягам, че ако продължа така само ония с косата, онея с белите престилки и господ ще могат да ме накарат да спра, така че лека вечер ви желая.

:tongue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...