UzITo Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Te прозорците са отворени, ама полза никва, днеска е по-добре положението де: ) Щом пишеш незнам колко е положително . Гледам разни клипчета във вбокса . Вместа да чета за изпита във вторник или да легна да се наспя та утре да ида да поспортувам аз будувам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Спокойно Uzi Аз неделя имам матура по Български и правя същото като тебе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Що не спите бря? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Щото ми е притеснено такова.... пак прибрахме 2 малки котенца и едното няма апетит, не знам какво да го правя... миналата година изгубих едно, а това много прилича на него. Много ми е мъчно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Милото коте, дано се оправи. Стискаме палци!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Тъкмо се прибирам...пих бира досега,мисля да тегля някой филм за приспиване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 heroes Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Разни историики и много чат, ама сега се глася да гледам нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Спирам цигарите и ме е налегнал зверски глад... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Така се оплетох с едни javascript-ове че пак осъмнах... поне ги направих И на всичкото отгоре огладнях докато го правя този сайт - за поръчка на храна за в къщи... нечестно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Щото и аз като голяма част от форума се зарибих по играта с цветята и зомбитата :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Досега се умазвах от кеф гледайки последнте серии на "Prison Break" и сега, когато ги изгледах мога спокойно да си легна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Ехх... хората си лягат в 2... аз пак осъмнах... но днес съм щастлив защото хем свърших хубава работа хем хората я оцениха и подплатиха оценката си с финикийски знаци Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Ще ме лъжат че при тях нямало проблем, а следователно бил при мен! Както казва Гордън Рамзи "Fuck Shit Fuck Shit Fuck Shit" и така нататък. Не спя защото цяла нощ търся несъществуващ проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Рестартира ли си модема? И аз бях така, обаче като рестартирах и се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 не ми се спи.. гледах филми до сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Да затворим темата и днес, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Аз не спах защото гледах сериал и после погнах някакви игри, след това седях по сайтчетата за да си начеша "крастата" за готини картинки... сега отивам да си направя още едно кафе за лека сутрин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Вънах се от едно купонче така леко подпийнал обаче нещо не ми се лягаше и реших да се поровя из нета, форума, интернет пространството и квото друго инетересни намеря в компа Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 на работа съм, ама така ми се драйфа... не е истина направо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 След изяждане на 90% от меню "предястия" във Верди продължавам смело и безотговорно на бири НИК'ВО ЛЯГАНЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 НИК'ВО ЛЯГАНЕ! е няма ли малко Линидж.филмче/сериал като addition to tuborgian space и на мен не ми се спи - отивам да ям останалото печено пиле и после ме чака Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Уморен съм и не ми се рискува, Саше (за Линеажа говоря)... По-добре да си фиркам и да си слушам музичка. След малко пускам youtube и се почва на вереф Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Идват ми разни безсмислици на главата, обаче ще ходя да си лягам, че ако продължа така само ония с косата, онея с белите престилки и господ ще могат да ме накарат да спра, така че лека вечер ви желая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Колеги ще работим или ще лягате Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.