Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

Гоня котката из апартамента, за да й затворя устата с тиксо...

Садист такъв...ще те обадя на Бриджит Бардо! :P

Обмислям важни неща от живота...

Да не се жениш бре?? Сакън, недей...да ме прощава Диатоник...и така сте си добре. :D

5000 поста :)

Спамър! :spam-die: ...и да почерпиш за юбилея. :lol:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
Гоня котката из апартамента, за да й затворя устата с тиксо...

Ако е разгонена ще трябва да я 'изплющиш'.

Пак обръщате темата за нощните птици в мохабет "посред бял ден" :P

А аз защо не спя..чакам да се свали Qlimax 2008 и да поразбудя малко съседите :music :lol: ,ама като гледам как се точи свалянето... :cry :angry1 .. ще им се размине и тая вечер :lol:

Same shit, just a different day (night)...

Кви са тея некачествени алкохоли по бг пазара... Минавам на домашна, двойна преварка. Пия си я чиста, в убийствена количества - накратко "ЧУК"

Хм... близо 3 часа е , а на мене още не ми се спи. Уффф отивам да се мъча да заспа . Лека на всички :)

Заради простотии.. fuck that shit , лягам си..

Ами реших че преди да легна трябва да изкажа мнението си по две "жизнено важни" теми във форума :D свързани с кой филм да не се гледа и мюзик айдъл

Ами реших че преди да легна трябва да изкажа мнението си по две "жизнено важни" теми във форума :D свързани с кой филм да не се гледа и мюзик айдъл

Не спя, защото чаках с нетърпение кога Dunc ще се изкаже в двете теми...сега вече мога да заспя спокойно. :laughing:

Не спя, защото чаках с нетърпение кога Dunc ще се изкаже в двете теми...сега вече мога да заспя спокойно. :laughing:

:D Чуствам се толкова поласкан че един Модератор е чакал моята особа да се изкаже за да заспи спокоен :lol:

Наистина? Да не ти е лошо нещо че си лягаш толкова рано? Ако трябва казвай да докарам малко хапове да се оправяш по-бързо... или нещо по-силно :)

Досега слагах програми след поредната преинсталация...защо ли не взема да мина на Ubuntu ???

На всички,които Уиндоуса им създава ядове :

О, Windows !

Три дена храбро инсталирах .

Трих, слагах, регистрирах.

Не тръгваш и не тръгваш сам,

показваш само син екран. Първо ми съсипваш FAT,

преминавам през Format,

но не стига таз беля,

нов дял трябва да ти заделя.

Хоп, пак не се получи

работата се закучи,

драйвер някакъв незнаен,

искаш в цикъл най-безкраен.

С Wizardа отново споря,

но не мога да го сборя.

Нямам Plug And Play модем,

разбери го бе кретен.

Изнервям се, та чак треперя,

CDто искам да намеря,

та да тръгнеш най-подир,

а не под DOS да пиша Dir.

Уж тръгна, пуснах Service Pack,

О, не - ще инстарирам пак.

Най-после посред нощ,

използвах софтуера лош.

На сутринта от шлаката изрових,

процесор спечен и пророних:

Да бе мирно си седяло,

не би от Setup умряло.

:lol:

Досега слагах програми след поредната преинсталация...защо ли не взема да мина на Ubuntu ???

На всички,които Уиндоуса им създава ядове :

:lol:

Ти щом с уиндоус не можеш да се оправиш, значи си прекалено тъп да преминеш тотално на каквото и да било друго.

psst, ghost.

Ти щом с уиндоус не можеш да се оправиш, значи си прекалено тъп да преминеш тотално на каквото и да било друго.

psst, ghost.

Как точно разбра,че не мога да се оправя с уиндоус...Аз съм написал,че съм преинсталирал (всеки,които го ползва понякога стига до тоя момент),а не питам к'во е тва My computer...Не знам кой е тъп в случая,ама някой май първо пише пък после мисли.

Гледах Marley & Me , много приятно филмче :) Сега ще се помотая и ще лягам ^^

Не знам кой е тъп в случая,ама някой май първо пише пък после мисли.

Спокойно...има и по-зле (оня над него) - първо пие, после пише...чак и на аватара му личи. :lol:

Припомням си диаблото :)

Точно за 3 часа - Enigma 14 ed , hoto 38 , zaka 190 , cta 1 , 4 ist-a , vex , mal , um , gul и еднЪ намерена pul руна в mule park-a :lol:

Хич не се и занимавай .. и аз така едно време си търсих преводач за тая игра , та си намерих майстора ... 7ма година от дъжд на вятър я играя , голяма краста :D

Разглеждам най-добрите албуми за последните 3-4 години според rateyourmusic.com и ако някое ревю ми допадне - набелязвам да се пробва. За сега 90 групи/албума. Дано има поне 3-4 добри неща там.

Пак окъснях в тоя пиано бар... Но пък си заслужаваше всяка минута :) Препоръчвам го на всеки, който си пада по такава музика. Все пак е нещо различно и релаксиращо на фона на чалгата и денса (или ретрото).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...