Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

В странно настроение съм, не ми се спи изобщо... обаче нищо друго не ми се и прави.

:werewolf:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Защото съм на гости на една приятелка... :) 400-ен пост... :P

Тва е когато голфаджия използвайки нечие женско тяло е на път да създаде други голфаджиичета :lol:

Надавам се че съфорумецът Lada1500 няма да прочете твоето разяснение, или поне ще ползва резервната си гума :lol:

Оооо ама той голфаджия ли бил??? Това обяснява някои неща :)

Иначе поздрав от мен за всички будни:

glenfiddich.jpg

На работа.... Нощна както винаги...

ЩЕ е тежка, че е неделя, а и през деня правихме ревизия...

Айляк да пада нали аз съм нахендрен

:lol: :lol: :lol:

Едит:

djadomraz ако ти свърши това яла при мене ще ти продам едно за 80 лева... Нема се плашиш тънкана :lol:

Е ние бяхме на гости на приятели, прибрахме се жената си легна а аз прелиствам каналите по тв-то и така.

А сега гледах и едно сериалче с лесбийки по foxlife и общо взето е това. :P

Безмислен чат с приятели и отлагане на неизбежното,а именно да си легна,хем знам че утре трябва да стана рано за да уча уж.

щото от умора правя глупости и инсталирах оригинално CS4! И нали е оригинално, не само че крака не работи, но и забива като за световно! Искам си парите, да го еба!

Едит: Неее...пари няма да видиш, но ще получиш "много полезни съвети" как да се справиш със ситуацията (Midex). :P

Поркам си питието и се ориентирам към спане и с изненада установявам че леееко разредено (съжалявам Видене обаче още явно не съм дорасъл да го пия чисто и на стайна температура та ръгам вътре по 1 ледче)... та с изненада за самия себе си онова чудо ми е страшно вкусно. Вече 2ри път си сипвам и го изпивам преди да успее да се разтопи ледчето а температурата в стаята е 26-27 градуса та не му трябва много за да се разтопи... ще се пропия както съм тръгнал...

До преди малко гледах една поредица за краят на вселената. :bgrin:

А сега смятам и няколко часа дрямка да направя. :sleep:

А ако имах още няколко епизода, може би бих ви писал ДОБРО УТРО. :D

Гледах това до сега. History'Secrets.-.CIA.Secret.Experiments

А след малко ще гледам това Alien.Vs.Predator-Requiem

Пък и днес имах възможност да направя следобедна дрямка та от 13:00 откарах чак до 19:00.

То това си беше направо сън де ама нищо. :D

Тва мноо лошо да се прибереп пиян и да ти се отспи..

Дам...кофти е - мен обикновено ме отцепва директно...когато съм бил пиян де, в младежките си години. :bgrin:

Аз пък напоследък нещо съм се изнервил и съвсем не ме лови сън... :ph34r: ...а трябва да поспивам от време на време, че ще взема да се разболея нещо...

Дам...кофти е - мен обикновено ме отцепва директно...когато съм бил пиян де, в младежките си години. :bgrin:

Аз пък напоследък нещо съм се изнервил и съвсем не ме лови сън... :ph34r: ...а трябва да поспивам от време на време, че ще взема да се разболея нещо...

Ама почна да ми става навик ужас :lol:

Така.. В Мармалад на дискотека долу повече твърдо нЙе!!

Иначе се замислих дали е по-добре да се обсъжда нещо, което не е трябвало да правиш, или нещо, което не си направил.. Май е по-добре първото, но за съжаление напоследък все ми се случва второто, второто и пак второто.. Малко беше алкохола ли, какво..

Зяпах Ейс Вентура джуниър , ама сега ще лягам , че утре не мога да се дигна за даскало...

Защото гледам Gossip girl... за пореден път... и трябва да стана в 7 и нещо, за да изчистя... :lol:

Слушам си сетове , пия ракия с кола, гълтам кислород в минимални количества ,че го няма нещо.

Защо почти всеки койт пише тук вика ".... и как ще стана утре ..." :lol:

Слушам си сетове , пия ракия с кола, гълтам кислород в минимални количества ,че го няма нещо.

Защо почти всеки койт пише тук вика ".... и как ще стана утре ..." :lol:

Щото е понеделник :) А аз като гъзар ще спя до 2 сигурно :)

На 2ри ме чака дълго пътуване и правя един диск тука с бг рок . Иначе не мога да спра да се кефя как един "дядо" с a8 изяде фукльото с червения мустанг на светофара на омв в началото на новия надлез тая вечер :)

Щото е понеделник :) А аз като гъзар ще спя до 2 сигурно :)

Мен няма да ме огрее щото утре трябва да пътувам рано, затова изобщо не смятам да лягам... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...