liquid Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Darkness Walks Besides Me - тоя албум не ме оставя да си легна. Той и сериалчетата ми де :д Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Мноо глад ме е налегнал е ся тъпча и си пиша глупости с познати Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Защо не спя? След такъв РД как да спя.... Как да не подпаля с комшийските глави Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Занимавах се с едни сайтчета, после ме дигнаха от компютъра за да свърша нещо наистина полезно, а сега не ме хваща сън, даже ми се иска да правя нещо по-енергично от чесането по главата и десният ми крак, ама не ми се получава... край на връзката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Занимавах се с едни сайтчета, после ме дигнаха от компютъра за да свърша нещо наистина полезно, а сега не ме хваща сън, даже ми се иска да правя нещо по-енергично от чесането по главата и десният ми крак, ама не ми се получава... край на връзката. Момче, почвай да учиш ASP.NET и C# че да те зарина от бачкане ако ти е толкова скучно. Айде че почнах да отказвам проекти а в тая криза си е направо престъпление да върнеш човек... само дето пък аз имам 2 ръце само и чат пат трябва и да спя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Само ми дай четиво, точно ще има какво да си чета като ми се приспи (което вече се случва)... лека от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 То пък щото само с четене ще стане. А и той дядо ти до 2-3 години ще отхвърли доста работи, докато евентуално станеш достатъчно кадърен, за да му помагаш ;д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Момче, почвай да учиш ASP.NET и C# че да те зарина от бачкане ако ти е толкова скучно. Айде че почнах да отказвам проекти а в тая криза си е направо престъпление да върнеш човек... само дето пък аз имам 2 ръце само и чат пат трябва и да спя! Дедо, в този случай май е по-правилно да се каже, че имаш само една глава, щото ASP .NET и C# само с едни ръце не знам как може да се оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Щот жмуцам силен черен чай и се драпам по ташаците...На работа съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Само ми дай четиво, точно ще има какво да си чета като ми се приспи (което вече се случва)... лека от мен. Четива колкото искаш - като начало сваляш си VS 2008 и почваш да гледаш от примерите и каквото друго свариш. То пък щото само с четене ще стане. А и той дядо ти до 2-3 години ще отхвърли доста работи, докато евентуално станеш достатъчно кадърен, за да му помагаш ;д Има нещо верно Дедо, в този случай май е по-правилно да се каже, че имаш само една глава, щото ASP .NET и C# само с едни ръце не знам как може да се оправят. Сигурно още ми се спи но не можах да загрея нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 ми само ръце не стигат да се оправи човек с ASP .NET C#... ако само с ръце ставаше, то и аз имам две... ама това не значи че изобщо знам за какво иде реч в тия среди ли са езици ли са бали го вече... иска да каже, че за тях трябва глава и по-правилно е да кажеш, че имаш само една глава за всичките тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 ми само ръце не стигат да се оправи човек с ASP .NET C#... ако само с ръце ставаше, то и аз имам две... ама това не значи че изобщо знам за какво иде реч в тия среди ли са езици ли са бали го вече... иска да каже, че за тях трябва глава и по-правилно е да кажеш, че имаш само една глава за всичките тях... Като php е ... малко по-различно но нищо кой знае колко. Като си виждал няколко подобни после всичко се свежда до синтаксис и имена на функции. Има си разлики но нищо драстично. С XSLT примерно пак се програмира но е много по-различно... Иначе глава, ръце - работата е там че деня има 24 часа само а аз трябва и да спя чат-пат, жената си иска нейното, изобщо не е лесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Ееее, надушихте, че Midex го няма и започнахте да пишете в извънработно време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Ееее, надушихте, че Midex го няма и започнахте да пишете в извънработно време... Еййй верно... отнесохме се... ще има глоби явно - какво да се прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Аз изчезвам за днес, лека вечер от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Първо добър вечер на всички Не спя защото разглеждам форума, а напоследък рядко имам възможност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Добър вечер и наздраве на всички, не спя щото не ми се спи още Между другото нещо ми е с 1 час напред часовника на форума как да го оправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Между другото нещо ми е с 1 час напред часовника на форума как да го оправя? Прасни му един (на форума или на компютъра по избор) и гарантирано ще се оправи. Влез си там дето си четеш ЛС-тата - цъкни на Board Settings от менюто вляво и настройвай. Аз аз не спя по дефолт...снощи "спах" точно 2 часа....завчера пътувах 400-500 км....после пак не спах....днес пътувах до София и обратно, а утре трябва да ставам в 6, за да пътувам отново....направо не знам какво се ослушвам още... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Не спя понеже съм страшно гладен,а хич не ми се ходи да ям Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Не спя, щото снощи пих едно домашно червено и след 4 часа сън се ококорчих с пощръклял поглед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Прасни му един (на форума или на компютъра по избор) и гарантирано ще се оправи. Влез си там дето си четеш ЛС-тата - цъкни на Board Settings от менюто вляво и настройвай. Аз аз не спя по дефолт...снощи "спах" точно 2 часа....завчера пътувах 400-500 км....после пак не спах....днес пътувах до София и обратно, а утре трябва да ставам в 6, за да пътувам отново....направо не знам какво се ослушвам още... Праснах не помага Като си стои на +2 ми показва един час напред, като го направя на +1 ми показва един час назад... После като го сменя на +2 пак първата една минута показва вярно и после отива пак един час напред... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Не спя, щото снощи пих едно домашно червено и след 4 часа сън се ококорчих с пощръклял поглед. Някой да не те е щипнал по задника, че чак с такъв поглед да се ококориш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Бях малко "При Румен" Ама нещо не ми беше кеф накрая и реших да се прибера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Защото съм в кофти настроение... И защото имам проблеми със стомаха... Общо взето ми е "препоръчано" да хапвам само хляб, варени картофи и варен ориз, както и да пия само минерална вода. И как да стане това с непостоянния живот, който води един нормален студент!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Aз пък съм се захванал да чета малко техническа литература и малко се увлякох, но пък още не ми се спи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.