Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Занимавах се с едни сайтчета, после ме дигнаха от компютъра за да свърша нещо наистина полезно, а сега не ме хваща сън, даже ми се иска да правя нещо по-енергично от чесането по главата и десният ми крак, ама не ми се получава... край на връзката.

:)

Занимавах се с едни сайтчета, после ме дигнаха от компютъра за да свърша нещо наистина полезно, а сега не ме хваща сън, даже ми се иска да правя нещо по-енергично от чесането по главата и десният ми крак, ама не ми се получава... край на връзката.

Момче, почвай да учиш ASP.NET и C# че да те зарина от бачкане ако ти е толкова скучно. Айде че почнах да отказвам проекти а в тая криза си е направо престъпление да върнеш човек... само дето пък аз имам 2 ръце само и чат пат трябва и да спя!

Само ми дай четиво, точно ще има какво да си чета като ми се приспи (което вече се случва)... лека от мен.

То пък щото само с четене ще стане. А и той дядо ти до 2-3 години ще отхвърли доста работи, докато евентуално станеш достатъчно кадърен, за да му помагаш ;д

Момче, почвай да учиш ASP.NET и C# че да те зарина от бачкане ако ти е толкова скучно. Айде че почнах да отказвам проекти а в тая криза си е направо престъпление да върнеш човек... само дето пък аз имам 2 ръце само и чат пат трябва и да спя!

Дедо, в този случай май е по-правилно да се каже, че имаш само една глава, щото ASP .NET и C# само с едни ръце не знам как може да се оправят. :lol:

Само ми дай четиво, точно ще има какво да си чета като ми се приспи (което вече се случва)... лека от мен.

Четива колкото искаш - като начало сваляш си VS 2008 и почваш да гледаш от примерите и каквото друго свариш.

То пък щото само с четене ще стане. А и той дядо ти до 2-3 години ще отхвърли доста работи, докато евентуално станеш достатъчно кадърен, за да му помагаш ;д

Има нещо верно :)

Дедо, в този случай май е по-правилно да се каже, че имаш само една глава, щото ASP .NET и C# само с едни ръце не знам как може да се оправят. :lol:

Сигурно още ми се спи но не можах да загрея нещо...

ми само ръце не стигат да се оправи човек с ASP .NET C#... ако само с ръце ставаше, то и аз имам две... ама това не значи че изобщо знам за какво иде реч в тия среди ли са езици ли са бали го вече...

иска да каже, че за тях трябва глава и по-правилно е да кажеш, че имаш само една глава за всичките тях...

ми само ръце не стигат да се оправи човек с ASP .NET C#... ако само с ръце ставаше, то и аз имам две... ама това не значи че изобщо знам за какво иде реч в тия среди ли са езици ли са бали го вече...

иска да каже, че за тях трябва глава и по-правилно е да кажеш, че имаш само една глава за всичките тях...

Като php е ... малко по-различно но нищо кой знае колко. Като си виждал няколко подобни после всичко се свежда до синтаксис и имена на функции. Има си разлики но нищо драстично. С XSLT примерно пак се програмира но е много по-различно...

Иначе глава, ръце - работата е там че деня има 24 часа само а аз трябва и да спя чат-пат, жената си иска нейното, изобщо не е лесно :)

Ееее, надушихте, че Midex го няма и започнахте да пишете в извънработно време... :)

Еййй верно... отнесохме се... ще има глоби явно - какво да се прави :)

Добър вечер и наздраве на всички, не спя щото не ми се спи още :)

Между другото нещо ми е с 1 час напред часовника на форума как да го оправя?

Между другото нещо ми е с 1 час напред часовника на форума как да го оправя?

Прасни му един (на форума или на компютъра по избор) и гарантирано ще се оправи. :bgrin:

Влез си там дето си четеш ЛС-тата - цъкни на Board Settings от менюто вляво и настройвай.

Аз аз не спя по дефолт...снощи "спах" точно 2 часа....завчера пътувах 400-500 км....после пак не спах....днес пътувах до София и обратно, а утре трябва да ставам в 6, за да пътувам отново....направо не знам какво се ослушвам още... :unsure:

Прасни му един (на форума или на компютъра по избор) и гарантирано ще се оправи. :bgrin:

Влез си там дето си четеш ЛС-тата - цъкни на Board Settings от менюто вляво и настройвай.

Аз аз не спя по дефолт...снощи "спах" точно 2 часа....завчера пътувах 400-500 км....после пак не спах....днес пътувах до София и обратно, а утре трябва да ставам в 6, за да пътувам отново....направо не знам какво се ослушвам още... :unsure:

Праснах не помага :bgrin: Като си стои на +2 ми показва един час напред, като го направя на +1 ми показва един час назад... После като го сменя на +2 пак първата една минута показва вярно и после отива пак един час напред...

Не спя, щото снощи пих едно домашно червено и след 4 часа сън се ококорчих с пощръклял поглед.

Някой да не те е щипнал по задника, че чак с такъв поглед да се ококориш?

Защото съм в кофти настроение... И защото имам проблеми със стомаха... :sick

Общо взето ми е "препоръчано" да хапвам само хляб, варени картофи и варен ориз, както и да пия само минерална вода. И как да стане това с непостоянния живот, който води един нормален студент!? :(

Aз пък съм се захванал да чета малко техническа литература и малко се увлякох, но пък още не ми се спи. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...