lil_stenly Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Аз пък огладнях от цялото това стоене... сега закуска ще трябва да си правя, ако не заспя преди това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Ето ви нещо над което да размишлявате тази нощ : http://www.youtube.com/watch?v=e33c0yrGq1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Чудя се дали утре да ходя на у-ще ... от 3 дена не съм спал като хората , а съм първа смяна .Тая пача по БЕЛ утре ще изпитва - не съм учил , а на всичкото отгоре имам и 7 часа , което ще рече да дремуцам до 13.20 в тва тъпо даскало ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Пих бира,ама мисля да спат вече,че утре ще трябва рано да се става Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 До сега играх PES 2009( ML ) и гледах Total K.O. по Евроспорт...да отбележа Жером Льо Банер е страхотен - за пореден път се убеждавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Чудя се дали утре да ходя на у-ще ... от 3 дена не съм спал като хората , а съм първа смяна .Тая пача по БЕЛ утре ще изпитва - не съм учил , а на всичкото отгоре имам и 7 часа , което ще рече да дремуцам до 13.20 в тва тъпо даскало ... Ей го човека за който идеално пасва лафа "баща ти малко те е шамаросвал когато е трябвало" .... айде лека нощ от мен преди да съм изръсил и по-големи бисери пък и е крайно време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 При толкова блещене нощем (по разни причини) все не улучвам правилното време да напища нещо тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Аз се събудих преди около час, как да заспя след това... и работа нямам в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 При толкова блещене нощем (по разни причини) все не улучвам правилното време да напища нещо тук. Тъй де - да увеличим личния състав на нощните птици Аз се събудих преди около час, как да заспя след това... и работа нямам в момента. Интересно защо си легнал прекалено рано и кога всъщност си легнал след като си се събудил преди час... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 За първи път от година и половина се разболях... И понеже нищо не ми помага, та ми е по цял ден зле, одеве реших да се лекувам с греяна домашна ракийка. Заспах в 21.30, сънувах екшъни, в които участвах, както и някакъв индивид от ромски произход, който ме гонеше в един влак, понеже трябвало да връща на баща ми пари (една кутия от обувки, цялата пълна с пачки). Пак ми е лошо, ама даже не мога и да спя вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Интересно защо си легнал прекалено рано и кога всъщност си легнал след като си се събудил преди час... Легнах си в 15:00 часа, събудих се в 10:00 часа, хапнах нещо и пак заспах за 3 часа, наистина е интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 За първи път от година и половина се разболях... И понеже нищо не ми помага, та ми е по цял ден зле, одеве реших да се лекувам с греяна домашна ракийка. Заспах в 21.30, сънувах екшъни, в които участвах, както и някакъв индивид от ромски произход, който ме гонеше в един влак, понеже трябвало да връща на баща ми пари (една кутия от обувки, цялата пълна с пачки). Пак ми е лошо, ама даже не мога и да спя вече. Явно не ти достига от "лекарството"... още 1 по-стабилна доза и заспиваш след 30 мин Иначе това за кутията от обувки пълна с пачки ми хареса, само не разбрах защо си бягала от въпросния индивид а не си го гонила ти него? Легнах си в 15:00 часа, събудих се в 10:00 часа, хапнах нещо и пак заспах за 3 часа, наистина е интересно. Вместо да откараш до 11 и тогава да си легнеш ти си лягаш в 3 следобед... не беше ми хрумвало Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Местих хола в дневната допреди малко... Реших все пак и да хапна след повече от 12 часа работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Оправям една програма и правя частта която е най-близка до счетоводство... и не знам защо така да ми се доспива от тая материя... как издържат тези хора да работят подобно нещо по цял ден не знам......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 баххму майката как е възможно да си легна в 2.30 и в 5 часа да се събудя и да няма заспиване , тва е невъзможно..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Кажи ми нормално ли е да си легна в 06:30 и да съм станал в 9 и нещо и да имам работна среща след малко!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 баххму майката как е възможно да си легна в 2.30 и в 5 часа да се събудя и да няма заспиване , тва е невъзможно..... welcome to the club Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 jivi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 колкото искаш че и малко в повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 aa ne sum samo az buden zna4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Епа и на мене не ми се хърка още Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 7 часа и половина Lineage :ph34r: Тежко е по време на event, брутално размазване и клане се получи, а и много ползотворно. Време е да се спи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Добре че в пиратския ни сървър няма ивенти, че ценя съня си повече от L2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 цъках белот и бичех домашнярка сега си свалям сериалчетата от вчера Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Живи? Или вече само зомбита останаха да мърдат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.