__smirnoff__ Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 преди малко открих един невероятен коктеил. има някви ся нови такива от типа на нескафе 3 в 1, само че са някво якобс ли, кво е, незнам. Та такова якобс цолд кафе май се казва, демек кафе в студена вода, го разтворих в кола, избухнаха яки пяни, улях половината маса, като поутихна пяната досипах останалото прахче от пакетчето кафе, разбърках, добавих спрайт, пак разбърках, сместа като че ли се пресече, и накрая след яко бъркане да стане еднородна смес, която приличаше малко на тесто за палачинки, добавих и портокалов сок. Пак се пресече, и след още няколко минути бъркане стигнах до сместа, гордо наречена от мен "леле няма такъв тъпак" и почнах да пия. Вкусно беше, за учудване на всички околни, че някои даже се осмелиха и да опитат, други замалко да драйфат... малко приличаше на повърнато. Но съм горд, че съм измислил нещо непотребно на никой, което в същото време има лек портокалово-кофеинов вкус. Иначе не спя, щот скоро не бях оставал след 11 часа, освен вчера, и щото след няколко дни имам изпит, два дни след няколкото дни пак имам изпит и общо взето така... а и гледах някъв филм по телевизията за едно психарче и ми стана тъпо, после се прибрах и седнах на компа да си убия няколко мозъчни клетки, щото скоро и на компа не бях сядал. Абе то било яко да не спи човек. Болката в главата от снощния алкохол май вече почва да ми минава, ама ще поседя още малко и ще видя. Станал съм бахти и пенсията, лягам си със сънчо, в което няма нищо лошо, щото децата са хубави хора. Като стана дума за деца, дворната котка май роди за първи път тая година, и ся чакам да почнат да ми се мотат котенца в краката. Абе общо взето пълна идилия. И незнам що, ама ако някой все пак е издържал да прочете края на тоя пост, който незнам що ми се струва, че е доста тъп и лишен от всякаква мисъл, му казвам евала и лека нощ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 5, 2007 Author Share Posted May 5, 2007 Гледам клипове И мисля над въпроса.. кое повече би ми харесало: - Вечно лято, моренце, дървета, мека тревичка (без буболечки) и всички да се обичаме един друг .. да се гушкаме и да пием мляко със сламки директно от кокосовите орехи. - Hell on earth. afx управлява и всички слушат неговите заповеди безусловно. едновременно е мил към.. мадамите които искрено го обичкат.. и evil към тези които му се противопоставят. Избора е труден Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Вечно лято, моренце, дървета, мека тревичка (без буболечки) и всички да се обичаме един друг .. да се гушкаме и да пием мляко със сламки директно от кокосовите орехи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 6toto sega se pribitram i sum mnoooogpo pian! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Гледам клипове И мисля над въпроса.. кое повече би ми харесало: - Вечно лято, моренце, дървета, мека тревичка (без буболечки) и всички да се обичаме един друг .. да се гушкаме и да пием мляко със сламки директно от кокосовите орехи. Всичко хубаво ама млякото от кокос опитвал ли си колко е гадно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 6, 2007 Author Share Posted May 6, 2007 e.t., ами всъщност не съм... ама.. който не обича кокосово мляко - няма да го взимам на островчето с мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 тъй тъй... всички дето нямат 16 години да внимават с кока кола-та щото в по-големи количества може да се дрогират!и сънищата по-хубави Мда а всички под 35 да внимават с хероина,щото в по-големи количества може да те хване. Кофеина не те пита на 5 или 50 години си.Що за изказване е тва?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 шот съм дробара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Офффф не ми се спи пък сутринта тряя да ставам за ши*аното даскало ама може и да пропусна след тва напиване тая вечер ..... аре наздраве за всички именници : Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 мъча се с фотошопа до някъде го надвих,но има още над какво да си поиграя Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Офффф не ми се спи пък сутринта тряя да ставам за ши*аното даскало ама може и да пропусна след тва напиване тая вечер ..... аре наздраве за всички именници :Че кво пък е тва твойто напиване в 23:00? Аз току що се прибрах и то сега, защото реших днес да се прибера на време. А ако реша и да се напивам, то отиде 7-8 сутринта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 напих са и не ми са ляга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 от много четене и кафета нещо съм се превъзбудил Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Денят е прекалено малък, за да си разхищавам времето със сън. Толкова много неща и толкова малко време... Книги за дочитане, някакви ръчно изработени подаръци в три сутринта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Оле и аз имам проблеми с книги за дочитане . Цял ден не мога да се навия да чета, вечер си лягам в 12 и до 1.30-2.00 чета... Тепърва навлизам сериозно във фентъзито, така че само по-лошо ще става ! Искам 36 часа денонощие ;(. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 7, 2007 Author Share Posted May 7, 2007 Работя по предстоящия ми първи албум днес ми дойде музата Prepare for teh sickness! Бляк.. нов домейн.. сега пак трябва да минимизирам автомобилната и спортната секция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Пак ли аз водя класацията? Пак пих! Link to comment Share on other sites More sharing options...
browser Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 По принцип съм си нощна птица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Оффф баси марзи ма да стана от стола и да се добера до леглото дева Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 П(р)оспах си следобеда ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 От утре лягам преди 11, пък каквото ще да става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 седя си тука и си търся едни песни на Боб Марлей Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 9, 2007 Author Share Posted May 9, 2007 Бъгна ми се сайта и досега се бях заровил във myadmin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Уча по Право... Имам още само 100тина страници и лягам, че (вече днес) имам изпит Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Щото съм на работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.