Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
  velvet_underground said:
Играя Heroes :D Сега правя кратка почивка, защото трябва да убия последния противник, но ме хванаха нервите.

супер яко :)

аз винаги си оставам фен на Heroes III - WoG :punk

Ритам креационисти. Хванаха ме точно на момент. Главоболието, след съвсем кратко затишие, се завърна с пълна сила, решило окончателно да ме затрие.

Сантасе онлайМ чампиън ^^. Искам да идва 2-ри август ;(.

Винаги така става. Като ми се загнезди нещо в главата се сепвам по малките часове и ровя наляво-надясно в нета. В резултат на което спя още 2 часа докъм 6.00 и през деня съм утрепан отвсякъде.

Човек ТРЯБВА да спи.

Всяко нормално живо същество трябва да спи.

alchemy said:
Всяко нормално живо същество трябва да спи.
Хааа, мравките значи са undeath :D

Нещо получава обриви от компютрите в последно време .. след open-air drum and bass party-то и гледам по възможност да ги отбягвам :) Затова шаря навън.. :)

VeGor said:
George Carlin :D :D :D

Невероятен е просто :). От години му се радвам... Препоръчвам ти Bill Hicks, Eddie Izzard, Richard Jeni, Mitch Hedberg. Ще припаднеш от смях :).

Цяла вечер ме хапаха комари събих се 4-ри пъти ужасна работа е тва без мрежа дано наще сложат външните щори и мрежата по скоро,че не се живее така

кой що не спи , яко , най вече заради филми :( бахти заразата , ако съм свободен през деня понякога ми се е случвало от сутринта до малките часове да гледам и чат пат ставам за хапване и питие ,

понякога и като се заровя в Нетя същото става, но вече почнах да гледам анимация и филми от 80-те , че Нема вече Кво да глееедааааам :blink:

С тази FIFA 07 (мулти) не усетих кога е станало 1.00 :) Ако са ми останали сили може да си пусна някой филм :) Лека!

Fibaman said:
С тази FIFA 07 (мулти) не усетих кога е станало 1.00 :) Ако са ми останали сили може да си пусна някой филм :) Лека!

мани аз до ся зарибявах за 534536 път NFSU2 ще полудея утре пак няма да мога да стана :lol: Лека :)

Офф не мога да заспя, защото имам желанието да слушам музика. В момента съм си пуснал як хаус всички в нас спят, а аз на слушалките си дъня доволно от любимата порция зарибяващи тракове :punk :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...