Jump to content
BulForum.com

Честит Иванов ден!!!

Psihara^^

Recommended Posts

Да са ни честити всички Ивановци, Иванки, Ивани, Ивайловци, Ивайли и тн! Да сме живи и здрави! Останалото само ша дой! И само ако някой ма окъпе днеска!! Да му мисли. (Спец. обръщение към пироман и смирноф)

Да са ни честити всички Ивановци, Иванки, Ивани, Ивайловци, Ивайли и тн! Да сме живи и здрави! Останалото само ша дой! И само ако някой ма окъпе днеска!! Да му мисли. (Спец. обръщение към пироман и смирноф)

Да ни е живо и здраво името :) От здраве да не се оттървем, а късмета да ни е по петите нон-стоп ;)

А за тези, които не знаят какво значи името Иван : Иван идва от библейското Йоан, което значи благословен или докоснат от Бога.

честито на всички именници! да им е живо и здраво името и те покрай него ;)

П.П. Психар.. само да те набарам.. целия ще те улея :)

Честито и от мен ! Покрай тия празници вече нз какво да пожелавам , изхабих се ... живи и здрави пък другото лесна работа :)

Точно ставам и си мисля на кой трябва да честитя, че има същото като моето име... айде честито Ваньо жив и здрав ... другото наистина като та знам къв си само ще си дойде :punk :punk

Честито и от мен на всички адаши :D Да сте живи и здрави и с повечко късмет. Не прекалявайте с алкохола,защото боли глава. Аз отивам да се почерпя с една тортичка със сок...като едно време

Точно ставам и си мисля на кой трябва да честитя, че има същото като моето име... айде честито Ваньо жив и здрав ... другото наистина като та знам къв си само ще си дойде :punk :punk

Що бе... Кво ми има пък на мен? Сам човек.. Без жена.. ;( На прага на самоубийството.. Не кат теб..

А аз лющя ракия с тати... :) Тортичката и сокчето за след ракията. :)

Ч.И.Д. на всички!!!

:woot ;) :P :D :lol: :punk :pirate :music :beerchug :beerchug :beerchug :online2long: :beer: :grin: :laughing: :)

Честито на всички именници , да сте живи и здрави :)

Що бе... Кво ми има пък на мен? Сам човек.. Без жена.. ;( На прага на самоубийството.. Не кат теб..

А аз лющя ракия с тати... :) Тортичката и сокчето за след ракията. :)

Че и аз съм сам човек ....без жена ... ма то това не е за хвалена :love

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...