Psihara^^ Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Да са ни честити всички Ивановци, Иванки, Ивани, Ивайловци, Ивайли и тн! Да сме живи и здрави! Останалото само ша дой! И само ако някой ма окъпе днеска!! Да му мисли. (Спец. обръщение към пироман и смирноф) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryu-san Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Да са ни честити всички Ивановци, Иванки, Ивани, Ивайловци, Ивайли и тн! Да сме живи и здрави! Останалото само ша дой! И само ако някой ма окъпе днеска!! Да му мисли. (Спец. обръщение към пироман и смирноф) Да ни е живо и здраво името От здраве да не се оттървем, а късмета да ни е по петите нон-стоп А за тези, които не знаят какво значи името Иван : Иван идва от библейското Йоан, което значи благословен или докоснат от Бога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 jivi i zdravi vsi4ki iva.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 честито на всички именници! да им е живо и здраво името и те покрай него П.П. Психар.. само да те набарам.. целия ще те улея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Честито и от мен ! Покрай тия празници вече нз какво да пожелавам , изхабих се ... живи и здрави пък другото лесна работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Да са ни честити всички Ивановци, Иванки, Ивани, Ивайловци, Ивайли и тн! Да сме живи и здрави! Останалото само ша дой! И само ако някой ма окъпе днеска!! Да му мисли. (Спец. обръщение към пироман и смирноф) Точно ставам и си мисля на кой трябва да честитя, че има същото като моето име... айде честито Ваньо жив и здрав ... другото наистина като та знам къв си само ще си дойде Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Честито и от мен на всички адаши Да сте живи и здрави и с повечко късмет. Не прекалявайте с алкохола,защото боли глава. Аз отивам да се почерпя с една тортичка със сок...като едно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 7, 2007 Author Share Posted January 7, 2007 Точно ставам и си мисля на кой трябва да честитя, че има същото като моето име... айде честито Ваньо жив и здрав ... другото наистина като та знам къв си само ще си дойде Що бе... Кво ми има пък на мен? Сам човек.. Без жена.. ;( На прага на самоубийството.. Не кат теб.. А аз лющя ракия с тати... Тортичката и сокчето за след ракията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Ч.И.Д. на всички!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Честит имен ден! Много здраве, щастие, късмет и любов! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Честито на всички именници , да сте живи и здрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Честито на всички съименници . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Честито на имениците! Да се почерпите подобаващо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Що бе... Кво ми има пък на мен? Сам човек.. Без жена.. ;( На прага на самоубийството.. Не кат теб.. А аз лющя ракия с тати... Тортичката и сокчето за след ракията. Че и аз съм сам човек ....без жена ... ма то това не е за хвалена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.