Rooney Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Някой може ли да помага.Това е тема за презентация по Физика.Проблема е че няма достатъчно информация в нета и второ не съм много добър в Power Point.Може ли да ме насочите как да направя хубава презентация и ако от някъде мога да си я дръпна ще съм страшно благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Някой може ли да помага.Това е тема за презентация по Физика.Проблема е че няма достатъчно информация в нета и второ не съм много добър в Power Point.Може ли да ме насочите как да направя хубава презентация и ако от някъде мога да си я дръпна ще съм страшно благодарен Еййй да му се незнае бедния нет, напоследък в него наистина няма достатъчно информация, всичко изфиряса. Затова си спрях нета и си пуснах интернет щото чух, че в него имало певече информация. Влачи мързел електролиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 ...Влачи мързел електролиза Не, че е лошо да помагаш, ама МЪРЗЕЛът няма да доведе до нищо добро. Отделно имам подозрение, че може да става дума не за презентация, а за демонстрация. В този случай само ще дам жокер: вода в стъклена чаша, молив, батерия, сол на вкус...А като си помисля само: докато бях ученик нямаше интернет и прочее благинки и пак сме се справяли. А родителите ни като са нямали даже и копирни машини са ходили по библиотеки и са преписвали на ръка. Как са правили доклади? С труд - в това е смисъла на самостоятелната работа. Идеята не е да го намериш наготово отнякъде и да го прочетеш, изтапанил се пред класа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooney Posted January 7, 2007 Author Share Posted January 7, 2007 Еййй да му се незнае бедния нет, напоследък в него наистина няма достатъчно информация, всичко изфиряса. Затова си спрях нета и си пуснах интернет щото чух, че в него имало певече информация. Влачи мързел електролиза Да търсил съм в Гуугъл от тези резултати има само 2 полезни неща и то информацията хич не е много-крайно недостатъчно за презентация.А и не съм добър с Power Pointa.@alchemy мерси за полезната информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.