RIP Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 В един прекрасен ден Nero спря да пише DVD-та. Грешката която изскочи от log-a е could not perform start of disc-at-once. Разрових се из нета и наред с баналните предложения за решение, имаше и подновяване на firmware-a. Направих го, записах едно DVD, макар после малко трудно да го прочиташе и като опитах второ се появи същата грешка. В log-a видях, че firm-a си е обновен. Идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 малко offtopic а бе, интересно ми е, що модераторите църкат толкова за "търсете съществуващи (подобни) теми и пишете там", а в същото време има поне десетина, както е в случая, за "problem s nero", но те така или иначе не се затварят и не се трият ... и човек се чуди в коя да пише. после и упреци ... ///offtopic нека позная - печката е LG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted January 6, 2007 Author Share Posted January 6, 2007 NEC. Темата е нова, защото ако се вгледаш в заглавиео не е сигурно дали е от Nero... Нищо чудно конфликт с друг софт или дори хардуерен проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Аз пък имам друг странен проблем с версия 6.0.хх... Правя си компилацията на DVD-то....почва да пише и понякой път като стигне донякъде (различно...може да е на 1/3...1/2...или преди края), фризира мишката и целия комп (записвачката обаче продължава да свети на запис, но е спряла придвижването по диска) и единственото решение е тройката клавиши. На всичкото отгоре не го прави при всеки запис и някой път може да прескочи фризирането и да си запише докрая диска. Подозирам, че е от някаква несъвместимост на някой драйвер или библиотека (или конфликт) под Win98SE, защото пробвах под ХР няколко записа и засега там всичко си е ОК... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 и при мен стана нещо на версия 6...стига до 100% и цикъл,оправяше се само с кнтр+алт+дел.след като 2 двд-та ми изгоряха сложих версия 7...и за ся няма проблеми за сд,двд още не съм пробвал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.