kemafa Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Ползвах errorguard след преинсталирането на РС когато искам да я инсталирам ми дава Download is failed: Download incomplete. Първо помислих че има проблем със самата програма но след като приятел я инсталира същата аз продължавам неуспешни опити. Ако някои може да сподели за решаването на този проблем ще съм Благодарен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 На пръв поглед програмата може да е от онези, които не съдържат в себе си цялата инсталация, а са просто контролиращи процеса на инсталация чрез даунлоудване от нета на същинската инсталация. Виж дали е така, и дали нещо файруол не спира даунлоада, или пък да имаш проблеми с достъпа до стайа откъдето се тегли. Приятелят ти от същото твоето копие ли инсталира? Може да имате различни копия, едното да е повредено, или колкото и банално да звучи, да имаш проблем с рама или дъното примерно, случвали са ми се точно такива мизерии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemafa Posted January 7, 2007 Author Share Posted January 7, 2007 Радвам се че си се отзовал на апела ми за помощ. Обаче пак не мога да се справя. Значи изключих файрлоа но пак нищо. Относно това дали и двамата сме инсталирали едни същи версии. Да и двамата с едни и същи версии. Дори пробвахме от различни места където ги изтегляхме. За проблема за стаята от която се сваля програмата незнам как да проверя дали има проблем. Преди също съм я инсталирал и съм нямал проблем с инстлацията. С рама като проверих нямам проблем има доста фрее пространство а за дъното също не знам как мога да открия дали има проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.