Jump to content
BulForum.com

Нови канали по кабелната.

tanko111

Recommended Posts

Има и торенти за филмчетата ;) Друг е въпроса ако има свободни честоти, на които са можели да пуснат диемата вместо на вече съществуващи канали. Да не говорим за ползата от канали ЗДРАВЕ, Романтика и подобни...

Има, но защо съм дал 450 лв за годината? Да си ги дърпам от нета ли? :unsure:

Сега видях, че всъшност са махнали АХN Crime, което до някъде е добре щото си имаме FOX CRIME.

Надявам се този списък да важи и за ЕК след време... :)

• 2 weeks later...
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Някой да хваща Диема 2? Дочух, че вероятно следващата седмица ще я върнат, но ми се стори по-скоро като предположение. Така че нека някой каже, ако знае нещо по-сигурно. Естнет например я излъчват вече.

Диема 2 си я има, но в цифровите пакети. Целта е да накарат абонати да си пуснат "цифрова" ;)

И в аналога ще я върнат, но към края на месеца, когато няма да има нищо интересно по нея :D

Селските номера на ЕК :laughing:

Е, гадини! За какво им е всички да се прехвърлят на цифровата, като след това аналоговата ще остане без абонати. Между другото май се изявяват като "милосърдни", за да си върнат част от абонатите, забегнали при Булсат И АйТиВи

Е, гадини! За какво им е всички да се прехвърлят на цифровата, като след това аналоговата ще остане без абонати. Между другото май се изявяват като "милосърдни", за да си върнат част от абонатите, забегнали при Булсат И АйТиВи

Защото за да имаш цифрова ТВ, трябва да си плащаш и таксата за аналогова :D

ЕК имат много грешна политика спрямо абонатите си. Държат се като монополисти, а далеч не са, но ще го разберат късно според мен. Оня полуидиот ALBIREO, дето отговаря за смешният им "форум" в София, при вида не неудобна тема, веднага я затваря или изтрива, като плаши с ban и т.н. Една уважаваща себе си фирма не прави така. От 4 дни съм писал в техния "форум" където се дискутират проблемите в Пловдив за 3-4 проблема, като до мемента нито има отговор, нито отношение по-въпроса. Пълно безхаберие. Както са я подкарали, няма да стигнат доникъде :laughing:

Ето линк към въпросната тема. От написаното в нея може да добиете представа за каква идиотска фирма и поддръжка става въпрос :woot

Ето линк към въпросната тема. От написаното в нея може да добиете представа за каква идиотска фирма и поддръжка става въпрос :woot

Направо си ги заковал! Евала!

Ще се минава на Булсат или Айтиви... Само да ми изтече договора...

Защото за да имаш цифрова ТВ, трябва да си плащаш и таксата за аналогова :D

ЕК имат много грешна политика спрямо абонатите си. Държат се като монополисти, а далеч не са, но ще го разберат късно според мен. Оня полуидиот ALBIREO, дето отговаря за смешният им "форум" в София, при вида не неудобна тема, веднага я затваря или изтрива, като плаши с ban и т.н. Една уважаваща себе си фирма не прави така. От 4 дни съм писал в техния "форум" където се дискутират проблемите в Пловдив за 3-4 проблема, като до мемента нито има отговор, нито отношение по-въпроса. Пълно безхаберие. Както са я подкарали, няма да стигнат доникъде :laughing:

Ти не си разбрал, тя е развиваща фирма ама бавноооо развиваща се много бавно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...