Jump to content
BulForum.com

Нови канали по кабелната.

tanko111

Recommended Posts

Днес се прибрах от работа и с удоволствие видях новите канали, заместили каналите на Диема ТВ. Браво на доставчика!

А на вас харесват ли ви? Или мислите, че футбола ще е по-малко по вашият телевизор? :D .

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
Днес се прибрах от работа и с удоволствие видях новите канали, заместили каналите на Диема ТВ. Браво на доставчика!

А на вас харесват ли ви? Или мислите, че футбола ще е по-малко по вашият телевизор? :D .

Кои са новите канали? Видях само някаква тв. Здраве и TV1000. :bgrin:

искам си диемитееееееееее :(

А не може ли да има Всички Axn Fashion Tv и всички диеми ????

Мисля че това си е напълно възможно .. как при другите оператори може а при нашия да не може .... ???

А не може ли да има Всички Axn Fashion Tv и всички диеми ????

Мисля че това си е напълно възможно .. как при другите оператори може а при нашия да не може .... ???

Абе,хора,вие не четете ли новините в интернет а-у?! 0_о

Диемите искат много $ от кабеларките и за тва.....

Та,аз от новите съм видял само TV1000.... Я кажете,кои програми по-точно са новите.Някои хора викат,че АХN била нова,но не е на мястото на диемите,щото аз отдавна я имам (поне 2седмици и нещо)

а не може ли и двете да ги има?и диемите и фешъна,и axn-ите и другите

Е да, и душата в рая и оная работа до края... Няма такъв филм. Лично аз съм доволен от "новите" канали. Само не разбрах за к'ъв пуснаха тоя ТВ Здраве. Я да пуснат AXN Sci-Fi, да не спират други канали и може без Диемите. Ако не да пуснат всички канали, които имат в аналоговия в София, да направят таксата 18лв. и пей сърце. Засега в тази част на Тракия, в която живея сигналът е перфектен. Нямам забележка за нито една честота... невероятно, но факт... :bgrin:

Само не разбрах за к'ъв пуснаха тоя ТВ Здраве. Я да пуснат AXN Sci-Fi, да не спират други канали

Аха! Ама точно! :punk Ся и fox crime, и axn crime. Като няма fox sci-fi, поне axn да пуснат :excl:

То пък тоя AXN Crime е голяма глупост,повече от половината сериали са същите като на обикновения AXN,а другите са глупости некви :P За Здраве да не говоря...Искам си мачовете какви са тея залагалки...

Къв монопол на диемите!? Искали хората по 10ст поече от абонат. А дават трите най-добри първенства в Европа дето телевизионните права струват майка си и баща си. И кво излиза, че ЕК дигат таксата на 16лв а нямат 10ст да дадат поече за диемите. Супер мишки са.

Не са ги спрели само ЕК. КейбълТел също спряха Диемите дори ден преди ЕК. В София нито ЕК, нито ЕстНет, нито Кейбъл имат Диеми. Диеми имат само Центрум Груп и СКК. Всички други оператори са ги спрели. В Бургас нито един оператор не ги излъчва. Явно има защо ;)

И при нас в Пазарджик ги делнаха Диемите :cry . На тяхно място Eurosport2, TV1000, Планета спорт (руска). Аз не гледам всеки ден мачове, ама като знам, че са ми под ръка си беше по-друго. В края на краищата съм съгласен ако трябва да вдигнат 1-2 лв таксата, но да ги има, щото за пари иде реч, все пак. Ама и на качеството да обърнат внимание.

Аз не гледам футбол и не съм сългасен да ми вдигат такстата само заради това, че трябва да се угоди на тези, които го гледат. Подкрепям спирането.

Да де само че те пак си е дигнаха таксата и ги спряха програмите. Навремето така стана и с MTV и VH1. И ми е много интересно тва ново левче отгоре къде отива като програмите са под сяква критика...

Абе хора, ами отивайте в офисите на Булсат, гепвате по една чиния и приемник под мишница и вкъщи. Аз ще го направя в най-скоро време, но чакам едни промени вкъщи, та се мотам. Няколко месеца още ще изкарам на ЕК и после Булсат. Иначе сега съм доволен от новите канали, ама не знам дали ако се разберат с Диема, няма да им дръпнат шалтера :ghost

Аз лично мнение да ви кажа....

Абсолютно ВСИЧКИ AXN-и са СУПЕР тъпи , от както ги имам всиките не съм гледал АБСОЛЮТНО нищо свясно! Само Стар Трек дават , ама е 10 епизод от 1-ви сезон :) .

Диемите са ВЪЗМОЖНО най ТЪПИТЕ канали които някой може да пусне!

Ако не са тези мачове и FREE да са никой няма да ги гледа!

Но наистина алтернатива за мачове кое може да е?

Аз съм на Bulsat и ги имам и 4-те Диеми за сега поне....

Ясно е, че в момента кабелните оператори се опитват да изнудят Диема, кой прав или крив не знам.

Факт обаче е, че свястните мачове вървят по Диема Екстра, всичко друго е пълнеж. Откакто Тотнъм купиха Бербатов, повечето им мачове май минаах на Екстрата...

Аз не гледам футбол и не съм сългасен да ми вдигат такстата само заради това, че трябва да се угоди на тези, които го гледат. Подкрепям спирането.

Мхм... Най хубаво щеше да е ако всеки можеше да си генерира custom списък от програмите които иска да гледа и съответно плаща :)

Така няма да се налага примерно аз да плащам за вашите мачове.. нито пък вие за моя sci-fi.. ако все пак някога се сетят да го пуснат :angry:

Така ще се плаща обаче повечко от 15лв и сега като гледам как се мрънка когато се вдига с левче не знам какво ще е.

Мхм... Най хубаво щеше да е ако всеки можеше да си генерира custom списък от програмите които иска да гледа и съответно плаща :)

Така няма да се налага примерно аз да плащам за вашите мачове.. нито пък вие за моя sci-fi.. ако все пак някога се сетят да го пуснат :angry:

Да...ама не. Не знам да има такава екстра изобщо някъде. Където и да съм гледал, предлагат различни пакети и взимайки един или друг, щеш не щеш все се лишаваш от някой канал дето искаш да гледаш. Аз напр. предпочитам 3-4 BG, дискавъри, анимал планет, нешънъл джиографик и още 3-4 други, но съм сигурен че каквито и пакети да измислят, в никой от тях няма да намеря всичките на едно. ;)

Едит: /офтопик/ Що не спите бре :confused :laughing:

abe novite kanali sa nekvo prikritie na al4nostta na tupite EK

v 7 sport / ne 4e mn moje da se vqrva na vestnicite no vse pak/ pi6e 4e :

1vo na diemata futbola ot ispaniq e bil 200k min sezon sega e 1200 000

2ro diemite iskat vdigane na cenite po okolo 10/15 stotinki na abonat

3to EK vdigat cenite ot 14 na 16 /15 po4ti ne se zadurja/ demek s 2lv I ni mahat diemite

moje i da e izmisleno ne6to v statiqta no ako ne e to qsno se vijda 4e kabelnite operatori sa al4nite zadnici koito ni li6afat ot kanali koito iskame da geldame i ni digat cenite v su6toto vreme !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...