s`Oliver Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 abe mom4eta nqkoi koito e razcakval na FIFA manager 07 moje li da mi kaje koq e nai-dobrata shema na igra?? 4-5-1?? dai te mneniq PLS ! koito iska da si pi6em za tazi igra da mi pi6e na Skype- soliver13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Пич,има си такава тема,а ти създаде(неволоно) още 3! Според мен най-яката схема е 4-2-2-2 Т.е. GK, RWB, LWB, CB, CB, CM, CM , RW, LW, CF(или ST), ST Link to comment Share on other sites More sharing options...
s`Oliver Posted January 4, 2007 Author Share Posted January 4, 2007 Пич,има си такава тема,а ти създаде(неволоно) още 3! Според мен най-яката схема е 4-2-2-2 Т.е. GK, RWB, LWB, CB, CB, CM, CM , RW, LW, CF(или ST), ST dam ama ne sam vinoven 6toto neta e zle i zatva se poly4i taka pi6i v skype de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Не толкова, че нета е зле, колкото форума ни е чупен. И аз днес пусках тема, започва да зарежда готовата тема и никога не дозарежда, въпреки, че темата е пусната. И човек ако се улиса и продължи да цъка Submit, това става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s`Oliver Posted January 4, 2007 Author Share Posted January 4, 2007 nai qkata shema e vika6 4-2-2-2 ama kak sa razpolojeni dvoikite,6toto znam 4e i tva e mn vajno i trenirovkite sam li si gi pravi6 ili gi ostavq6 na pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 nai qkata shema e vika6 4-2-2-2 ama kak sa razpolojeni dvoikite,6toto znam 4e i tva e mn vajno i trenirovkite sam li si gi pravi6 ili gi ostavq6 na pc Значи Нали ти казах как са играчите : GK,RWB,LWB,CB,CB,CM,CM,RW,LW,ST,ST Зависи от отбора..... Поне тази схема при Манчестър Юнайтед,Севиля и Уест Хям действа доста добре. Тренировките...ммм,различно е,не спазвам някакво норми,но е важно и това да се прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.