DELUXe Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Гледах 2ра серия от 2ри сезон и ми се струва, че леко са го поразводнили. Но като цяло си остава доста добро сериалче и ще си го гледам дано само е 2сезона защото lost така го размътиха и вече не го гледам. - Кажи на Вселената от какво имаш нужда.DEX - Наистина имам нужда... да убия някого. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Айде на новият епизод и сезон Топъл топъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Наистина имам нужда... да убия някого Какво да кажа...оргазмична реплика Прекрасен сериал, отново всяка седмица ще точа зъби за поредния епизод. - I am not human. - No. You are fucked up. Нормално ли е да искам да съм сериен убиец? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Dexter.S02E04.HDTV.XviD-NoTV Аз лично ще чакам HD рипа. Dexter S02E04 720p HDTV x264-CTU ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Въх, тази чернокосата пожар бре! Малко ме дразни обаче, незнам защо в определени моменти имам чувството, че лицето и ще се напука. Примерно като се усмихне по-широко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Става напеченоооо! Me fucking adores Dexter! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Тоя сериал е пълна психиатрия.За 2 седмици изгледах всичко.Отначало подходих супер скептично-викам си това ще е поредният CSI клонинг за добри ченгета ровещи се из улики и откриващи лоши пичове-тъпооо и скучно.Ама останах с отворена уста.Невероятно оригинално сериалче.Жалко че ще трябва да чакам за останалите епизоди.Незнам защо повече хора не го гледат,защото е в пъти по-добър от другите бози които се касират в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Макар и малко по-"стандартно" да се развиват нещата в последните 2 епизода и като цяло да не се връзва много с първи сезон, всичко си запазва някак своя си чар и никак не ме разочарова, епизодите продължават да са много интересни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Невероятно оригинално сериалче. и кое му е оригиналното на този сериал? че е абсурдно неправдоподобен, като някакъв комикс? в интерес на истината твоя пост предизвика любопитството ми и реших да видя за какво става на въпрос, ама вече 4-та серия се мъча да открия нещо, което да ме задържи да не изтрия целия сезон, който свалих .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Хора разни,вкусове и те.Явно сега се гледат сериали за хвърчащи хора или за призраци на острови които съвсем не са като по комикс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 личното ми мнение е че перфекционизма и правдоподобността, позната ни от първия сезон леко са се позагубили във втория в името на спазването на някои свещени правила на криминалните сюжети. например в страната, изобретила понятие като Бай Брадър и наблюдавана в реално време от най-много сателити на глава от населението , никой не се сети да поиска справка за това кои точно лодки и за колко време са се движили в акваторията, където откриха гробището. за сметка на това изследват водорасли и по тях познават на кой пристан е държана лодката..... но аз съм тъп и от технологии не разбирам.... те сценаристите си знаят най-добре. и майките им също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 .....I OWN U....bam-това беше доста весело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 е те сега стана интересантно вече. доукс да го духа. мн добро сериалче. трябвало просто да не го гледам, когато съм прекалено критично настроен Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 е те сега стана интересантно вече. доукс да го духа. Уф, никой сериал не съм чакала с такъв да му излезне поредния епизод. Тъкмо бях решила, че втори сезон ми е малко постничък и ... айде няма да спойлвам. Малко ми е мъчно за Доукс обаче, харесва ми човека, има нюх на хищник. Дано не бъде прекалено грозно отстранен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Това е най-вълнуващият, поглъщащ, обсебващ, ноктоизгризващ сериал, който съм гледал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Последните 2 епизода от тоя сезон направо смазват.PSYCHOSIS,напълно съм съгласен с теб.И още се чудя как това сериалче не е по-популярно а между него и другите,които се котират в момента не може да има сравнение. Монолозите са просто култови. ".....a deeply mutated version of yoirself,running loose and screwing everything up,I wonder if this is how parents feel?"-тая част ме разби направо.Уникален черен хумор има в това сериалче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Уникален сериал а последните 2 епизода просто ме разбиха особено края на финалния епизод някой знае ли дали има 3-та книга и разбира се дали ще има 3-ти сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Уникален сериал а последните 2 епизода просто ме разбиха особено края на финалния епизод някой знае ли дали има 3-та книга и разбира се дали ще има 3-ти сезон До колкото знам са 3 книги и май и още една щяла да излиза.Но както и свърши сезона е ясно че ще има още.Просто такъв луд сериал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Първият сезон помня, че го изгледах на един дъх. Оказа се че и с втория не беше по-ралично - за 2 дена го взех целия. Яд ме е как свърши искаше ми се нещо по-интересно, но все пак останах изключително възхитен от този сезон. А 8-ма и 9-та серия просто ме забиха! Бяха просто уникални! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Страхотен! Dexter will return... 2008! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 ...and yes, there will be blood... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Season 3, Episode 1: Original Air Date - 28 September 2008 Хула-хула! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 OMG!!! http://arenabg.com/details.php?id=ce0002cb...91aa8da999da438 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Мда... аз обаче ще чакам 720p да си го гледам както подобава :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Дали някъде има субтитри за новото епизодче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.