russsi Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 По романа на Джеф Линдзи "Darkly Dreaming Dexter". Този сериал разказва историята на Декстър Морган - съдебен следовател, под чиято привидно харизматична същност се крие безмилостен сериен убиец. Негови жертви са престъпници, успели да избегнат справедливо наказание за делата си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Много интересно звучи. Започнах да свалям първа серия, до утре би трябвало да съм ги изгледал всичките, ако ми хареса, а съдейки по описанието никак няма да е лош сериала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Започнах да го гледам още когато излезна първате серия и от тогава това е един от любимите ми сериали. Свежа идея, добри актьори, добре режисиран, нов..изобщо сериала е прекрасен. С нетърпение очаквам 2рия сезон, който би трябвало да е готов към края на тази година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted January 4, 2007 Author Share Posted January 4, 2007 Трябва да подчертая , че този сериал няма да се хареса на всеки , заради бруталността му , но поради неговата уникалност има нещо в този сериал , което ме кара да си пускам следващата серия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Изгледах първата серия и... брей, интересно Yes, I wanna play... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Изгледах първата серия и... брей, интересно Yes, I wanna play... Нищо не си видяла Просто..няма слаб епизод и всички са интересни, а най-хубавите моменти са когато слушаме как Декстър разказва от първо лице..мислите му са наистина прекрасни! С всяка серия става все по-завладяващ..чак те кара да искаш да си сериен убиец.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Нищо не си видяла Просто..няма слаб епизод и всички са интересни, а най-хубавите моменти са когато слушаме как Декстър разказва от първо лице..мислите му са наистина прекрасни! С всяка серия става все по-завладяващ..чак те кара да искаш да си сериен убиец.. Много е интересен сериала, вече съм на 10тата мисля серия като всеки друг сериал, в началото зарибявка голяма, па ще видим по-нататъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Ами ти си почти в края. А втори сезон се очаква чак към края на тази година. Книгите май са три, така че ако рейтингите са добри- да има най-много още 2 сезона по 12 серии. Иначе не знам за вас, аз по принцип си искам да съм сериен убиец от много време та този сериал само още повече ме кара да го искам Разни хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Ехх, от кога чакам подобен сериал. Гениален. Гледа се на убииствата не само като на нечовешко брутални деяния, а и като на изкуство и още повече като на начин за получаване на справедливо възмездие. Има и доволна доза черен хумор. Много ми допада и разказването от първо лице. Айде, продължавам нататък със сериите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Гледам го откакто се появи за първи път и макар първите 3-4 епизода да не ме "разкъртиха", то по-нататък ефектът върху мен, ако щете върху съня ми (леле толкова кръв не съм сънувала никога...) е просто поразяващ. Искам още 1-2 сезона, но първо трябва да си почина. Дали някой ги има тези книги? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Гледам го откакто се появи за първи път и макар първите 3-4 епизода да не ме "разкъртиха", то по-нататък ефектът върху мен, ако щете върху съня ми (леле толкова кръв не съм сънувала никога...) е просто поразяващ. Искам още 1-2 сезона, но първо трябва да си почина. Дали някой ги има тези книги? V Bard q ima purvata kniga - Noshtniqt Lovec mislq beshe prevedena. Shte si q kupuvam sled 1 sedmica Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 I'm neither man, nor beast. I'm something new entirely. My own set of rules. I'm Dexter. Best line ever! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Аз го изгледах още в петък, но забравих да пиша. Сега наистина ми е интересно какво ще стане по-нататък и с какво ще се занимава, или с кой. Първите няколко серии ми бяха малко скучни, но след това ми стана много интересно и затова го изгледах за 1 ден. Иначе мотото, ако мога така да му кажа, и аз го забелязах и наистина е много уникално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Това е сериала с най-добри opening credits Винаги си я изглеждам до край без да превъртам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted January 9, 2007 Author Share Posted January 9, 2007 Субтитрите за 12 епизод излезнаха. Можете да ги намерите във форума на subs.unacs.bg или на http://subs.unacs.bg/ib/index.php?act=Atta...st&id=13531 Enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Очаква ли се някакво продължение? От една страна май ще е по-добре да няма, за да не осерат нещата. Но пък от друга - искам още, по дяволите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Очаква ли се някакво продължение? От една страна май ще е по-добре да няма, за да не осерат нещата. Но пък от друга - искам още, по дяволите! Ще има втори сезон (по втората книга може би. интересно ще е да видим как ще я адаптират след като края на книгата и сериала са напълно различни) в края на тази година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipelota Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Филма е адски зарибителен.Чак да ти станат симпатични серийните убийци Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Преди няколко дни видях, че сериала тръгва по FOX CRIME от Март месец. Много добър сериал, определено има интересни похвати в заснемането и отлична игра на персонажите, не бих пропуснал и главния герой, определено се вписва идеално в ролята си. Като недостатък бих посочил единтвено малкия брой епизоди на сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Гледам има 2 серии в торент тракера дали са от втория сезон , защото чета разни промо нз си кво нз си що ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Да, от втори сезон са, Pre-air. Сваляй си ги, няма да съжаляваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Aaaaa iskam Dexteeer!!!! ISKAAAAAAM!!!! Mryn:( Zashto me nqmaaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Като се появат суб за 2рата серия сигнализирайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtCrAvE Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Втори сезон се очертава доста интересен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 29, 2007 Author Share Posted July 29, 2007 Айде и аз свалям серииките от втория сезон. Нямам търпение да вия какво са успели да сътворят... EDIT: кой ден през седмицата излизат серийките ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.