Jackson_Fan Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Здравейте, искам да си купя телевизор до 350-360 лева. Някакви препоръки ако може. .. Също така искам да ми каже някой, който разбираа...кои са основните характеристики?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Ся ако споменеш и колко инча искаш, марков или не марков Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted January 3, 2007 Author Share Posted January 3, 2007 Ми аз гледах тук в сайта на технополис и всички бяха 21" ако не се бъркам. Говоря за около тея пари... КАто се има предвид, че мониторът ми е 19 " и ме устройва, значи и тв 21" е добро попадение. А под марков или не марков...няма да е зле да е качествен телевизор, на който да могат да се гледат повечко програми... с оглед на нещата, че може би след време ще има по-надеждни кабелни оператори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Преди 3-4 дни си купих това. Другата алтернатива беше съответния Панасоник, но Сонито имаше 6 месеца повече гаранция и 1 скарт повече и... Телевизорчето е готино, въпреки че не съм фен на марката и това е първото ми нещо от нея. Кефи ме бутончето за сменяне на последните 2 канала, нещо което не много телевизори имат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Преди 2 седмици си взех ТОВА . Бих казал че съм доволен от телевизорчето и че картината му е перфектна.Мисля че е много добро попадение за тази цена.Има си всичко необходимо като 2 скарта,телетекстове,хипербанд тунери и другите нужни простотии......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Кефи ме бутончето за сменяне на последните 2 канала, нещо което не много телевизори имат. дори НЕО имат такъв бутон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 дори НЕО имат такъв бутон Това нищо не значи, надявам се да си даваш сметка. Тук не е до качество на марката, а до желанието на конструкторите. Предишният ми Панасоник нямаше такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 В нас имаме два телевизора Sang!И двата са 21 инча и съм много доволен,от тая марка честно!Стоката им е бая по-евтина,но е качествена!Единият от телезиворите е от преди 6 години и не е направил нито един проблем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.