Jump to content
BulForum.com

Телевизор до 360 лв

Recommended Posts

Здравейте,

искам да си купя телевизор до 350-360 лева. Някакви препоръки :) ако може. ..

Също така искам да ми каже някой, който разбираа...кои са основните характеристики?!

Ми аз гледах тук в сайта на технополис и всички бяха 21" ако не се бъркам. Говоря за около тея пари... КАто се има предвид, че мониторът ми е 19 " и ме устройва, значи и тв 21" е добро попадение.

А под марков или не марков...няма да е зле да е качествен телевизор, на който да могат да се гледат повечко програми... с оглед на нещата, че може би след време ще има по-надеждни кабелни оператори.

Преди 3-4 дни си купих това.

Другата алтернатива беше съответния Панасоник, но Сонито имаше 6 месеца повече гаранция и 1 скарт повече и... Телевизорчето е готино, въпреки че не съм фен на марката и това е първото ми нещо от нея. Кефи ме бутончето за сменяне на последните 2 канала, нещо което не много телевизори имат.

Преди 2 седмици си взех ТОВА .

Бих казал че съм доволен от телевизорчето и че картината му е перфектна.Мисля че е много добро попадение за тази цена.Има си всичко необходимо като 2 скарта,телетекстове,хипербанд тунери и другите нужни простотии.........

дори НЕО имат такъв бутон :P

Това нищо не значи, надявам се да си даваш сметка. Тук не е до качество на марката, а до желанието на конструкторите. Предишният ми Панасоник нямаше такова ;)

В нас имаме два телевизора Sang!И двата са 21 инча и съм много доволен,от тая марка честно!Стоката им е бая по-евтина,но е качествена!Единият от телезиворите е от преди 6 години и не е направил нито един проблем!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...