Jump to content
BulForum.com

Silent Hill 3

Jordan

Recommended Posts

Nqkoi moje li da mi kaje kak podqvolite da podkaram igrata??? Kogato q startiram mi izliza saobshtenie za greshka 4e igrata iziskvala minimum 32 MB video karta a puk moita video karta e sas 128 MB? I tozi nomer ne go pravi samo na men prabval sam go i na drugi mesta ama i tam pravi sashtiq problem. Tai4e shte sam vi mnogo blagdaren ako mi kajite kak da q podkaram.

Ако картата ти е MX серия на GForce можеш да забравиш. Ако не е тогава не знам на какво се дължи проблема. Но иначе това с mx вече мисля, че доста хора го усетиха, и по-специално pixel shader-a..... Вече игрите с подобен проблем станаха три - Deus Ex 2, Prince of Persia и тази. Някой да знае други, защото те ще продължат да се появяват...

• 3 months later...

Имам проблем с инсталиането на играта. Забелязах, че инсталатора е преработван и от 1 DVD е направен за 5 CD-та. Проблема е обаче само в един фаил който го има на два от дисковете и е с различен размер. Преди да тръгна да инсталирам играта копирах всички фаилове в една папка и от там поскам SETUP-а. Всичко е наред докато стигне до въпросния файл "sound_3.cab", който се повтаря на два от дисковете. Пробвах с единия, пробвах и сдругия дори пробвах да обединя файловете който са вътре в тях като един sound_3.cab и пак не става. Дава съобщение, че нещо липсва а именно "_4EAACCF79C3D46B780DCF70F6A4282F2" обаче си е там. Преди месец или два бях свалил DVD-iso то на играта и нямаше проблеми при инсталация но тогава играта отказваше да тръгне (бях с по слаба карта). PLS HELP.

• 4 weeks later...
Имам проблем с инсталиането на играта. Забелязах, че инсталатора е преработван и от 1 DVD е направен за 5 CD-та. Проблема е обаче само в един фаил който го има на два от дисковете и е с различен размер. Преди да тръгна да инсталирам играта копирах всички фаилове в една папка и от там поскам SETUP-а. Всичко е наред докато стигне до въпросния файл "sound_3.cab", който се повтаря на два от дисковете. Пробвах с единия, пробвах и сдругия дори пробвах да обединя файловете който са вътре в тях като един sound_3.cab и пак не става. Дава съобщение, че нещо липсва а именно "_4EAACCF79C3D46B780DCF70F6A4282F2" обаче си е там. Преди месец или два бях свалил DVD-iso то на играта и нямаше проблеми при инсталация но тогава играта отказваше да тръгне (бях с по слаба карта). PLS HELP.

Xora i as imam problem znachi svalix si igrata ot:

http://warez.ru:8081/gamez2/Silent.Hill.3-DEViANCE/

no problema mi slednia tragva instala i sled kato mi iska CD2 kato prodalji izvednash mi vadi nqkakav error nqkoi znae li kak dasi opraq problema

che iskam davida zakvo stava vapros taq jaga

ili da i teglq shuta [e ako nesi zaslujava de]

G-Unit

Пробвай инсталацията под ОС различна от XP. И аз имах проблеми с XP но под милениум се инсталира от ряз. Пак може да си играеш с ХР само си стартираш изпълнимия файл и си бомба.

• 2 weeks later...
  • 3 years later...

някой може ли да ми каже как да си подкарам играта ? инсталирам я няма никав проблем ,правя крака и после като кликна да почна да играя и ми изписва-" А crash occured the last time the game was played.Using safe graphics options." ???? :( :( :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...