Jordan Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 Nqkoi moje li da mi kaje kak podqvolite da podkaram igrata??? Kogato q startiram mi izliza saobshtenie za greshka 4e igrata iziskvala minimum 32 MB video karta a puk moita video karta e sas 128 MB? I tozi nomer ne go pravi samo na men prabval sam go i na drugi mesta ama i tam pravi sashtiq problem. Tai4e shte sam vi mnogo blagdaren ako mi kajite kak da q podkaram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted December 15, 2003 Share Posted December 15, 2003 potarsil li si za pa4ove na igrata krack-na li e Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 15, 2003 Share Posted December 15, 2003 vij drivera na kartata, pri men nqma problemi, pri edin priqtel imashe no si gi update-na i mu trugna Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted December 15, 2003 Share Posted December 15, 2003 Ако картата ти е MX серия на GForce можеш да забравиш. Ако не е тогава не знам на какво се дължи проблема. Но иначе това с mx вече мисля, че доста хора го усетиха, и по-специално pixel shader-a..... Вече игрите с подобен проблем станаха три - Deus Ex 2, Prince of Persia и тази. Някой да знае други, защото те ще продължат да се появяват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted December 15, 2003 Author Share Posted December 15, 2003 Ko??? Zna4i sam qko precakan!!!!!!!!!!!!!!! Mamkamu i za ko gi dadoh tiq 60$ za nova karata kato ne shte da mi tragne edna shibana igra!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted December 15, 2003 Share Posted December 15, 2003 Drupni si 1-va nai-novia Driver (sporedzavisi na koi Windows si) na kartata (ot gornite postove gledam 4e ti e GeForce) i nai-novia patch na igrata , ako ne trugne sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Имам проблем с инсталиането на играта. Забелязах, че инсталатора е преработван и от 1 DVD е направен за 5 CD-та. Проблема е обаче само в един фаил който го има на два от дисковете и е с различен размер. Преди да тръгна да инсталирам играта копирах всички фаилове в една папка и от там поскам SETUP-а. Всичко е наред докато стигне до въпросния файл "sound_3.cab", който се повтаря на два от дисковете. Пробвах с единия, пробвах и сдругия дори пробвах да обединя файловете който са вътре в тях като един sound_3.cab и пак не става. Дава съобщение, че нещо липсва а именно "_4EAACCF79C3D46B780DCF70F6A4282F2" обаче си е там. Преди месец или два бях свалил DVD-iso то на играта и нямаше проблеми при инсталация но тогава играта отказваше да тръгне (бях с по слаба карта). PLS HELP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Имам проблем с инсталиането на играта. Забелязах, че инсталатора е преработван и от 1 DVD е направен за 5 CD-та. Проблема е обаче само в един фаил който го има на два от дисковете и е с различен размер. Преди да тръгна да инсталирам играта копирах всички фаилове в една папка и от там поскам SETUP-а. Всичко е наред докато стигне до въпросния файл "sound_3.cab", който се повтаря на два от дисковете. Пробвах с единия, пробвах и сдругия дори пробвах да обединя файловете който са вътре в тях като един sound_3.cab и пак не става. Дава съобщение, че нещо липсва а именно "_4EAACCF79C3D46B780DCF70F6A4282F2" обаче си е там. Преди месец или два бях свалил DVD-iso то на играта и нямаше проблеми при инсталация но тогава играта отказваше да тръгне (бях с по слаба карта). PLS HELP. Xora i as imam problem znachi svalix si igrata ot: http://warez.ru:8081/gamez2/Silent.Hill.3-DEViANCE/ no problema mi slednia tragva instala i sled kato mi iska CD2 kato prodalji izvednash mi vadi nqkakav error nqkoi znae li kak dasi opraq problema che iskam davida zakvo stava vapros taq jaga ili da i teglq shuta [e ako nesi zaslujava de] Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 G-Unit Пробвай инсталацията под ОС различна от XP. И аз имах проблеми с XP но под милениум се инсталира от ряз. Пак може да си играеш с ХР само си стартираш изпълнимия файл и си бомба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iskariot Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 IGRATA NE TRYGVA NA MX KARTI TOVA E GLAVNIQ PROBLEM !!!!!!!! NISHTO NQMA DA POMOGNE ! PACH NQMA ! inache drugi problemi nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 a fe instaliram igrata pusnak e i mi pokava tam nekfo intro i spira nekoi znae li za kfo taka prai s FX karta sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Persefona Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 някой може ли да ми каже как да си подкарам играта ? инсталирам я няма никав проблем ,правя крака и после като кликна да почна да играя и ми изписва-" А crash occured the last time the game was played.Using safe graphics options." ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.