DamnedSoul Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 Случайно да имате значително увеличение на скоростите?! Защото точно сега свалям от дата-та, бол-а и изобщо от бг сайтовете с 80-100 КБ/с Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 Случайно да имате значително увеличение на скоростите?! Защото точно сега свалям от дата-та, бол-а и изобщо от бг сайтовете с 80-100 КБ/с Има. Значително - не ,но има . Ето новите цени и скорости ,влезли са в сила от днес: 20 лв 32:16 международен 100:100 български 300:300 локален 28 лв 40:20 международен 200:200 български 500:500 локален 36 лв 60:30 международен 200:200 български 700:700 локален 66 лв 100:50 международен 300:300 български 1000:1000 локален скоростите са малко непостоянни. В даден момент може и външната ти да стигне 100К (гледам в форума на ggbit.info какво са писали останалите) . Предполагам все още не са дооправени нещата като хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Look Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Този раздел е предназначен единствено и само за бъдещи и настоящи клиенти на Evrocom.Net. Потребителите на други доставчици (Гигабит Нет и т.н.) да постват в техните сайтове и форуми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Според мен няма смисъл да се делим на ггбит и на евроком ... Защото всички знаем за кво става въпрос ... Една и съща мрежа ... Която е разделена на две .. за да могат да налапат лан пазара в Пловдив... Тва мисля че всички го знаете .... За това че айде да се свалят барирерите и да не си говорим евроком ггбит ...... Защото ВСИЧКО СИ Е ЕВРОКОМ ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 ГГБит - Дъщерна фирма на ЕК И аз се чудех за какво се делят така? И както и да е - никой не спазва и не пише само за ек. Пише се не само за ггбит и ек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 само че този раздел е Others Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 според скоростомера на мегалан бг - 95кб/с международен - 75 якооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Кво се радвате на трохи не знам. Да, хубаво е, че стана така. Щом на това така се радвате не знам какво ще стане ако смените на наистина добър доставчик Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Човек трябва да може да се радва и на малките неща сега нет-а е по добре дано не направят нещо и да върнат скоростите Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Едно е да се радваш и на малкото, друго е да се задоволяваш с малко. Някои даже си сменят подписите от най-гомняния доставчик на най-добрия . Винаги трябва да им се иска повече, защото иначе става лошо за нас- ще ни е кеф с малко и те няма да си правят труда да подобряват нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Този раздел е предназначен единствено и само за бъдещи и настоящи клиенти на Evrocom.Net. Потребителите на други доставчици (Гигабит Нет и т.н.) да постват в техните сайтове и форуми. В http://ggbit.net/ отдавна няма форум Кво се радвате на трохи не знам. Да, хубаво е, че стана така. Щом на това така се радвате не знам какво ще стане ако смените на наистина добър доставчик Ползвам и ЕК и ггбит и за едни и същи пари, от ггбит съм по-доволен. Да не говорим, че ггбит връзката ми не се разпада ай да не кажа никога, ми направо никога, хаха (или поне не съм го хващал, за разлика от ЕК) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Не знам при теб как е, но последните 2 седмици на ггбит скоростите бяха на половина БГ и интер. 18макс. Как ти се струва това? Иначе има форум. http://ggbit.net/ipb/ Познай защо е закрит линка Едва ли е заради позитивните коментари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Не знам при теб как е, но последните 2 седмици на ггбит скоростите бяха на половина БГ и интер. 18макс. Как ти се струва това? Иначе има форум.http://ggbit.net/ipb/ Познай защо е закрит линка Едва ли е заради позитивните коментари. хехех, тва като някъв ъндерграунд форум на ггбит ше се явява Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 В http://ggbit.net/ отдавна няма форум Да ама в GGBIT.info отдавна си има форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Да, но става дума за оплакванията, а ггбит.инфо никога не е и няма да бъде официален форум на фирмата ггбит. Стига реклама Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Има си други раздели в този форум... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.