Jump to content
BulForum.com

Проблем с Capture

brain

Recommended Posts

Здравейте,

проблема ми е следния: имам тв тунер K-World с чип Phillips 7131, когато записвам каквото и да е от телевизията, т.е. от коаксиалния вход нямам никакви проблеми, но когато започна да записвам от видео или от камера след около 20-тата минута започва да разминава аудиото с видеото, като това разминаване е прогресивно!

Пробвах с какви ли не настройки и декодери, първо с оригиналният софтуер на тунера, после с какви ли не други програми, ефекта е същият! Програмите, който съм пробвал са следните: WinAvi Video capture, Roxio media creator 9, iuVCR, VirtualDUB, а може и нещо друго но ефекта е един и същ!

Имам инсталиран K-lite mega codec pack, PC e Sempron 2200+(1.51 Ghz) Ram 512 DDR400!

Та моля ВИ ако някои е имал подобен проблем и е успял да го реши нека сподели с мен, а и с всички останали решението!

• 1 month later...

Виж в настройките на iuVCR дали не е сложена отметка кой да е "водещия" поток. За да не се разминават най-добре да нямат отметки.

Следи си и информацията за изпуснати фреймове. Ако са повече от 1фрейм на минута си смени компресията при Capture на някой с по-малко натоварване на процесора

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...