Jump to content
BulForum.com

zakrili sa saita za filmi

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Off:

Не мога да разбера защо само спамите темата и без тва никой от вас, които сте писали, знае какво точно става. Изчакайте някой модератор или някой админ да дойде и да каже ще ги бъде ли или не, писането на безсмислени постове е излишно!!!

И честита нова година!

chistacha said:
Off:

Не мога да разбера защо само спамите темата и без тва никой от вас, които сте писали, знае какво точно става. Изчакайте някой модератор или някой админ да дойде и да каже ще ги бъде ли или не, писането на безсмислени постове е излишно!!!

И честита нова година!

Какво те навежда на тази мисъл? :) аз работа в нет доставчик и там също закрихме сървърите от днес :)

Стига сте мрънкали не са спряни локалните и те ще продължават да работят

http://play.evrocom.net/forum/index.php?showuser=1107

ЕДИТ:Вече работят.От мухата слон направихте.Кат са ги закрили има торенти,ние нямаме локална скорост,така че кво ревете.

Може и да е било заради това , че спряха трети и четвърти блок на АЕЦ ! :lol:

Имам информация, че ще работят още няколко месеца.

Така, че стига пискайте.Като ги закрият ще кажат :)

Пък и ГГБит с това дигане на скоростите няма да имате проблеми.

Всичко излиза на торенти много бързо.

Пример с филми и игри - излизат 1-2 часа след премиерата си :)

Торенти бол :)

Мен тва прословуто увеличение на скоростите на ггбит все още не ме е хванало,а иначе както казах не е болка за умиранет че не ми отваря унгареца..знам от къде да си намирам нещатата които търся просто скоростите са си шит... и е леко мъчение понякога :)

Ае никфо закриване we ! баси колко е некадурна наща държава от няколко часа сме европейци и искат да ни нарежат пък и нали нашите локали са на чужди сървъри това не преди понататъчната им работа или греша ???

mortal_dreams said:
нашите локали са на чужди сървъри

Какви чужди сървъри те гонят :)

По добре да ги закрият... до този момент основните клиенти на ISP-тата в България бяха именно тези които искат да гледа филми онлайн.. тоест.. влагат се повече пари за поддръжка на тези локални сървъри .. отколкото например в подобряване на връзките ни с външния свят - тоест.. "истинския" Интернет (ако така ще ви е по-лесно да го разберете ;))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...