Jump to content
BulForum.com

Software или Drivers за SONY Камера през USB

WildCat

Recommended Posts

Имам много голяма молба. Един приятел /а той е моряк и замина далече/ ми остави камерата си - модел SONY dv7000 - дигатална, но без софтуерния му диск и сега не мога да сваля видеото и снимките на компа. А какви моменти има на тях...

Какво ли не търсих в Гуглето, но нищо, какви ли не драйвери и програми не качвах - всичко без резултат. Като е свържа с компютъра ми дава да търся нов хардуер, но нито през нета, нито през системния ундоус не може да си открие нужните драйвери.

Хайде, добри хора - на Вас разчитам да ми помогнете.

• 5 months later...

Ако искаш да прехвърляш видеото от DV касета на РС-то , то не ти трябва през USB порта едно че качеството пада/320-240 /и второ губи си смисъла от цифровата камера . Трябва ти Firewire 1394 контролер и вече програма по избор аз лично харесвам Adobe Premiere Pro за сваляне на материала. Една DV касета излиза някъде към 11 GB след като се свали на харда сам можеш да си избереш формата под който ще е запишеш.

Ulead Video Studio 9 е много добра. Направо си настройваш как искаш в кой формат да ти го запише на диска и оставяш камерата да си работи и на края сама си записва диска. За свободното място трябва да се има към 15-20ГБ не помня точно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...