KenwooD Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Хвъркете един поглед на т'ва: http://www.7sport.net/archive7ds/2007/01/0...e_day/index.htm Eто и един от многобройните линкове за он-лайн мачове: http://www.football-live.hit.bg/ Ами то така Диема ще фалират като никоя кабеларка не им плаща ? Само Булсат...т.е. мачовете ще гледат 1000-2000 човека от 8млн Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 добре де,кабелната се дигна с левче,а исканото увеличение от диемата е колко,май 75ст четох някъде.значи има от къде да дойдат парите,които тряа да се платят в повече,ама явно тоя холандец иска да са нагуши набързо и да си ходи да си харчи парите на аруба.еми няма да стане така номера Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Пичове съчувства ви. По едно време и ние нямахме Ф1 на български, но за сметка на това имахме Премиере преди да я кодират и РТЛ и ТФ1. Все програми, които не се правят на тарикати и не искат PPV и тем подобни шитни. И кво да правиш гледаме само картинки. Пък вие май сега и това не можете. Кофти хава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 добре де,кабелната се дигна с левче,а исканото увеличение от диемата е колко,май 75ст четох някъде.значи има от къде да дойдат парите,които тряа да се платят в повече,ама явно тоя холандец иска да са нагуши набързо и да си ходи да си харчи парите на аруба.еми няма да стане така номера Дам, някои доставчици, включително нашето обично КСП (?) се правят на скъперници. Ако изобщо тва интервю е истина де, не мога да съдя без да знам истината със сигурност Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Хвъркете един поглед на т'ва: http://www.7sport.net/archive7ds/2007/01/0...e_day/index.htm Eто и един от многобройните линкове за он-лайн мачове: http://www.football-live.hit.bg/ тука в тоя сайт като пусна някои мач и ми дава пак кодирано ? може ли да се оправи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Ами то така Диема ще фалират като никоя кабеларка не им плаща ? Само Булсат...т.е. мачовете ще гледат 1000-2000 човека от 8млн Дрън дрън само ЕК и Естнет не ги предават,това е малко над милион мисля,друг е въпроса че отдавна сме под 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
volen_681 Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 А колко от тия 7 имат каблена ТВ според теб? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Дайте линк за челси онлайн,че нещо немога да подкарам едната програма . @sonda мерси гледкам си Нюкясъл ими е супер гот Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 @Sondata Евала човек Гледам си който си искам мач без да лагва и с добро качество. Кофтито е само ,че повечето канали са японски и много весел е коментара На останалите ще им препоръчам сайтчето за он-лайн мачове да гледат . Това е една добра алтернатива . Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 za lfc i arsenal... zqpaite na sopcast -> starsports -> english commentary. Varvi bez griji Link to comment Share on other sites More sharing options...
volen_681 Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Гледачите, на ква тарифа сте? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Гледачите, на ква тарифа сте? ми аз съм с 150/32 и ако имам нещо пуснато да се сваля,макар и ограничено до 20-25к не ми тръгват мачовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
volen_681 Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 С коя програма гледате? Аз съм на най-евтината тарифа свалил съм TVU Player и нищо не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 С коя програма гледате? Аз съм на най-евтината тарифа свалил съм TVU Player и нищо не става Аз използвам PPStream, но съм на Достъпна +. Вървят си добре (малкото които съм гледал) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Вчера гледах Нотингам - Чарлтън и свалях файлове със скорост околко 40-50 кб и не ми насичаше въобще.... Говоря за PPStream Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Аз вчера се разцепих от кеф По Гуандонг гледах първо Тамуърт и Норич и после Нотингам и Чарлтън . Без проблеми щях да гледам и Ливърпул и Арсенал, но имах работа и трябваеш да излезна На Достъпна съм и двата мача не ми спряха нито за секунда Използвам Sopcast и Guandong на 217 K Даже днеска смятам да гледам Юнайтед и Астън Вила пак по същия канал. Ето от тук вижте линка към канала - http://myp2p.eu/Matches/Match1.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Гледачите, на ква тарифа сте? Аз съм на клошарската тарифа на ГГбит - 18 лв и ми вървят без лаг, като изключим първите 1-2 минути от включването . После всичко си идва по местата . Go Go Gunners Link to comment Share on other sites More sharing options...
volen_681 Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Зареди ми нещо ама сигналът е като кодиран един замазан на на Стар Спортс и Факс продвах е така пускам с ТВУ плейър? При вас как е? Как да го оправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Зареди ми нещо ама сигналът е като кодиран един замазан на на Стар Спортс и Факс продвах е така пускам с ТВУ плейър? При вас как е? Как да го оправя? друг канал/програмка за мен ppstream е най добрата Link to comment Share on other sites More sharing options...
volen_681 Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Смених програмата - пуснах ТВантс и някакъв друг китайски канал и пак същото замазано кодирано положение-все едно, че съм пуснал НВО без декодер? Сигурно е от нета на най-бавната тарифа съм. Имали и друг с такъв проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Смених програмата - пуснах ТВантс и някакъв друг китайски канал и пак същото замазано кодирано положение-все едно, че съм пуснал НВО без декодер? Сигурно е от нета на най-бавната тарифа съм. Имали и друг с такъв проблем? http://www.myp2p.eu/Matches/Match1.htm първия линк със ppstream тегля с 100к,ъплоудвам с 20к и пак върви Link to comment Share on other sites More sharing options...
volen_681 Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Братче, тръгна програма дава ми мача пак замазано. Давам десен клип върху картина натиснах нещо на китайски и ми отвори мача идиално с БС плейър. Не случайно мн си го обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 http://7sport.net/7sport/forum/d4562_2.htm Я вижте кой бил председателя на Българските Кабелни Оператори Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 nqma slu4aini neshta da znaesh... i EK kanala ne slu4aino ne go prodadoha... o4akvai ot dogodina po nego vmesto germanskoto angliiskoto parvenstvo Братче, тръгна програма дава ми мача пак замазано. Давам десен клип върху картина натиснах нещо на китайски и ми отвори мача идиално с БС плейър. Не случайно мн си го обичам Imash problemi s kodecite za tva... nasirat ti se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Кейбъл тел са ги пуснали Диемите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.