Jump to content
BulForum.com

Размери

Какъв ви е размера?  

521 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply
Принципно да лятото се отслабва . Аз като се подготвях за кандидатстудентската кампания бях стигнал 89кг сега съм към 82 кг и ми е супер а съм към 1.83-4 висок . Редуцирай храните и се хвани да бягаш я на стадион я на някой алейка аз в най-големите жеги мятах тениска шорти и блуза с дълъг ръкаф и ходих да бягам на гребната :punk

В интерес на истината спортувам много, я тичам, я мач играя... преди съм тренирал футбол и сега не ме свърта на едно място - свикнал съм си да се движа. ;) То и затова ми стана интересно, че качих килограми, въпреки че изобщо не ми пречат, дори пролетта точно това исках - да кача килограми, защото бях малко за тоя ръст. ;)

• 4 months later...
В интерес на истината спортувам много, я тичам, я мач играя... преди съм тренирал футбол и сега не ме свърта на едно място - свикнал съм си да се движа. ;) То и затова ми стана интересно, че качих килограми, въпреки че изобщо не ми пречат, дори пролетта точно това исках - да кача килограми, защото бях малко за тоя ръст. ;)

Всичко е до метаболизъм.Аз цяла зима не съм излезнал от нас и се тъпча с високо калорични боклуци и не съм мръднал от 63 кг а съм висок 177 см.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

184. 78. Трябва да свалям и аз за лятото... Ся като заживея пак сам само гледайте как ще отлетят 7-8 килца...

Да бе да... Аз откакто живея сам ям по-често готвено, отколкото, когато мама ми готвеше...

Иначе, при последното премерване излезнах 187 см, 78 кг. Което е странно, защото излиза, че за последните няколко години съм израснал с един сантиметър...

184. 78. Трябва да свалям и аз за лятото... Ся като заживея пак сам само гледайте как ще отлетят 7-8 килца...
За какво пък ти е да сваляш?

Аз също се чуствам по-добре по-слаб...Не че някога съм бил дебел, за да знам какво е, но така ми харесва! :D

189см / 68кг

Аз също се чуствам по-добре по-слаб...Не че някога съм бил дебел, за да знам какво е, но така ми харесва! :D

189см / 68кг

Е ти не си слаб, а изключително слаб. :bgrin: На тая височина нормалното е да си 75-80 кила. Аз съм 1.90 и съм 83 килограма и пак не съм кой знае колко едър, а представям си, ако бях 68 кила. :wacko:

Качил съм 3-Кг. за 20 дни. Направо не вярвам, но е факт.

Сега съм 173см. и 63кг.

Хехе че кльощав си направо. А 3те кг и те са нищо - Аз за 2 седмици в щатите качих 10 кила ама не казвам вече колко съм че ме е срам направо :)

Хехе че кльощав си направо. А 3те кг и те са нищо - Аз за 2 седмици в щатите качих 10 кила ама не казвам вече колко съм че ме е срам направо :)

:ph34r:

Аз за два месеца по бях успял да сваля 13-15... вредно е!

186 см, 65 кг чисто месо без мускули или сланини

А сега ако ми кажеш какво е това месо без мускули :D

А сега ако ми кажеш какво е това месо без мускули :D

Имах предвид ясно изразените мускили - от рода на плочки, големи бицепси, трицепси.

Омам 6 по БИО и схванах закачката ти

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...