Jump to content
BulForum.com

Размери

Какъв ви е размера?  

521 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Откакто я направих тая тема, съм пораснал 2 см. Ако продължавам така до края на годината ще съм в другата категория. :bgrin:

Откакто я направих тая тема, съм пораснал 2 см. Ако продължавам така до края на годината ще съм в другата категория. :bgrin:

Ми то във водката има доста хранителни вещества... :tongue :bgrin: :wir

Като чета тая тема направо ме наляга депресията - много сантиметри, много нещо. На 26-ти април 1986-та година се е случило едно от най-значимите събития в еволюционно отношение. Ще взема да си направя една туристическа разходка до Чернобил, барем добавя някой и друг сантиметър към ръста си :tongue :wacko: :unsure:

Ами т'ва за боди мас индекса е най-верно, затва се ползва и в медицината.. А колкото до т'ва за "гръцкия идеал" според китката.. Т'ва са пълни глупости.. Мен ми показа, че щом китката ми е 18 санта, значи бицепса ми трябва да е 42 (а той всъщност е 36).. Къде отиваш ти, може би!

и какъв е извода от цялата работа че oще си далече от гръцкият идеал.... ;)

Напъни се малко. Бъзик е разбира се ама трябва да зацепиш първо.

е и аз на базик се направих на тъпичък,просто не ми хареса коментара който направи :)

То не мое всичко да ти харесва. Направи и ти някъв коментар дето на мене няма да ми хареса и сме квит. Deal ?

Не съм на този принцип...око за око ,зъб за зъб ...

:) 186 см 78 кг :)

Хехе, браво бе. Виж ми мерките в първия пост. :bgrin: Сега остава и да приличаш на мене... :tongue

Аз си дигнах ръста малко вече, но ти гониш. ;)

• 3 months later...

Тва лято качих 7 кила... Бъркам ли се или по принцип лятото хората отслабват? Ако да - не си представям зимата какво ще е... сега съм 189 на 85. Ужас. :unsure:

Тва лято качих 7 кила... Бъркам ли се или по принцип лятото хората отслабват? Ако да - не си представям зимата какво ще е... сега съм 189 на 85. Ужас. :unsure:

Принципно да лятото се отслабва . Аз като се подготвях за кандидатстудентската кампания бях стигнал 89кг сега съм към 82 кг и ми е супер а съм към 1.83-4 висок . Редуцирай храните и се хвани да бягаш я на стадион я на някой алейка аз в най-големите жеги мятах тениска шорти и блуза с дълъг ръкаф и ходих да бягам на гребната :punk

Аве в тая връзка-ся сам в 10 клас ии до началото на 8 кллас мн разстях обаче после някак си спрях да раста и някои хора коит преди бяха по ниски от мен ся са по високи та въпроса ми е някой може ли да ми погне и да ми каже някви упражнения или пък нещо др коет да права и да се издължа малко

Всеки ден трябва да висиш по 15 минути на някой лост. Половината време висиш на ръце,а останалата половина- на крака. Така ще се разтеглиш симетрично. След като завършиш се записваш в армията- там същои се издължават някои хора :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...