Persefona Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Провокирала ли ви е реклама да си свалите някоя песен и ако да коя? на мен ми харесват на: heineken=>Cobrastyle Loop=>Jerk it out и на citroen (дето е един робот в планината )обаче незнам как се казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Sony Bravia > Jose Gonzales - Heartbeats Гледай рекламата тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Persefona Posted December 28, 2006 Author Share Posted December 28, 2006 Sony Bravia > Jose Gonzales - HeartbeatsГледай рекламата тук да тази е много яка песен , ся ще си я сваля Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 ей колко време съм се чудил как се казва тая песен понеже много ми хасрева! благодаря! иначе аз по- скоро мога да напиша на кои реклами съм им търсил музиките! търсил съм една песен на един модел нокия, която беше много хубава (песента де), пускаха я преди около година! сега ще чакам някой и нея да я снесе! също на рекламата на новата хонда сивик- тази, в която на един паркинг един хор от различни хора имитират звуците, които съпътстват използването на хонда. кефи ме музиката, която "засвирва", като вкарват диск в сиди плейъра! песента на рекламата на сутриена е Jacques your body на Les Rhytmes Digitales Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Една от новите (3) реклами на Интел за процесорите Коре 2 Дуо - песента е на New Young Pony Club и се казва Ice Cream Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Минерална вода Банкя => http://www.vbox7.com/play:ebddd4ea - Sonique - Alive и старата - Enya - Orinoco Flow Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Това е старо леко: Sergio del Rio - Parazaar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Определено. Сега се чудя как да си намеря музичката от рекламата на Шевролет с братят близнаци т.е. двата шевролета. Дават я главно по Диема. Яка е Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 търсил съм една песен на един модел нокия, която беше много хубава (песента де), пускаха я преди около година! сега ще чакам някой и нея да я снесе! Lips Inc. - Funky Town Ако съм ти я уцелил след твоето скромно описание, трябва да ме черпиш яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Минерална вода Банкя => http://www.vbox7.com/play:ebddd4ea- Sonique - Alive и старата - Enya - Orinoco Flow i na men mnogo me zaribi Sonique-Alive Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Аз пък доста съм търсил музичката от рекламата на кока-кола която въртяха това лято.Всъщност търесех цялтоо видео,но уви никъде го няма.Става въпрос за рекламата "За първи урок по китара не ти търябва учител.....".Ако някой може да помогне ще го черпя една виртуална бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 има една нова реклама на FIAT,въртят е по някви немски и италиански канали,песента е жестока,но не знам на кой е,някой ако има идея...пее се : Don't you..... forget (??) about me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 kopche, специален поздрав за теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
What so ever ! Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 А някой да знае как се казва песента от тази реклама ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.