WriteR4e Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Значи проблемът е следния: Подариха ми камера Delux. При инсталацията на драйверите, които вървят с камерата се получава следната ситуация. Първо ми вади този прозорец, точно в самия край. СНИМКА 1 Продължавам инсталацията и когато завърши при стартиране ми изкарва и този прозорец. СНИМКА 2 Та въпроса ми е какъв е тоя video capture hardware дето го нямам, при положение, че би трябвало всичко да си го има на тоя диск? Или изобщо някой знае ли как се оправя тая работа? Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Ами дай повече инфо за камерата де...к'во е това "Delux"...уеб камера ли е, "нормална" камера ли... А по въпроса за оня "capture hardware" дето си го нямал...то не зависи от това какво има на диска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Сигурно е някоя от тези. Значи, първо инсталираш софтуера и тогава включваш камерата, не преди това ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 28, 2006 Author Share Posted December 28, 2006 Delux Webcam DLV - B03 А от какво зависи онова? @bl8 изобщо не мога да я включа камерата. Не тръгва изобщо, пък и не съм я пипал по време на инсталацията. Оправих се. Дръпнах някъв софтуер и тръгна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.