AssassiN Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 За да бе отварям нова тема: Евала на Лиляна, хубава п**ка изкара.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oL1pS Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 И прекрасно говорят Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Нищо им няма на момичетата, само си приказвате тука. Едва ли ще се намери някой от умниците и моралистите тука да не им го сложи при първа възможност. Имат потенциал, след някоя друга година ще станат още по-добре. Тъпи били. Бащите ви все умни са ги таковали. Много повече ще ме отблъсне тая Лиляна дето ми хвърчи из облаците, щото иначе не е ебахти и курвата де, ще ме прощавате за думата. И за това има решение. Един приятел вика: "Таковал съм й майката проста. Връзвам я за черешена на село, отивам у нас ям, пия и през 30, 40 мин отивам на вън да я бодна и си заминавам." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp3CtRuM Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 хем грозни хем прости, самочувствие на 100% мислят еднакво... поне таланти да имаха ама и тва нямат абе ако мен ме питате за боклука са Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 хем грозни хем прости, самочувствие на 100% мислят еднакво... поне таланти да имаха ама и тва нямат абе ако мен ме питате за боклука са Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!GL!OtO n@ m@H@LAtA Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 нека се раджат хората............. нека се раджат хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Селски пръчки ! ! ! ! Ко искате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Добре че има хартиени пликове.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.