Jump to content
BulForum.com

тъпите и грозни:)тризначки ,уффф

Recommended Posts

Оле мани аз до сега ги гледах и умрях да се смея ве . Уникално прости са , дори и са снимали в Playboy то като ги видиш на корицата незнаеш кво да правиш да повръщаш ли или да идиш да се фърлиш от някой мост. Ай сикана .Уникално глупави ! :sick :sick

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply
  ^SaDeR^ said:
Оле мани аз до сега ги гледах и умрях да се смея ве . Уникално прости са , дори и са снимали в Playboy то като ги видиш на корицата незнаеш кво да правиш да повръщаш ли или да идиш да се фърлиш от някой мост. Ай сикана .Уникално глупави ! :sick :sick

Пфф аз го засякох снощи-гледах го точно 2 минути.Въпроса беше следния:Коя от чатите на речта означава действие на дадено лице или предмет(нещо от сорта).И са изброени-Съществително име,прилагателно име,глагол и още нещо което го забравих.И шматките го мислеха и са чудеха и маеха на въпрос на който може да отговори брат ми който е първокласник :lol:

^SaDeR^ said:

Kaкво общо има красотата с глупостта или Наоми Кембъл ти е спала пред вратата да те чака , че така говориш :rolleyes:

frodo said:
тризначките простяли мощно в стани богат :D

някой да има предаването случайно,търсих днеска ама нъцки

http://torrents.data.bg/details.php?id=74426&hit=1

frodo said:
тризначките простяли мощно в стани богат :D

Не знаеха какво е прилагателно име и глагол ... :wacko:

тоя тъпан,който е качил торента в дата ша го докладвам :angry1

има само последния въпрос на тризначките,а не цялата им регата на тъпотията

agop4o said:
е тези тъпачки ги лансираха,а кажете тия ли ще стават моделза подражание,боже боже колко мъка има по света

Що трябва пък да стават модел за подражение? Айде стига с тия моралистки глупости.

• 2 weeks later...
  frodo said:
вместо да правя нова тема за поредната тъпотия ще пиша тука

след тризначките идва ред на Лиляна

http://store2.data.bg/mitmj/?NI=1

доста по на ниво от трите квачки според мен

абе гледам я и се чудя. пак я гледам. пак се чудя.

с толкоз мъненки дрешки, как по дяволите е успяла да си скрие сексапила, щото никъв се не вижда?! :confused

mobo said:
абе гледам я и се чудя. пак я гледам. пак се чудя.

с толкоз мъненки дрешки, как по дяволите е успяла да си скрие сексапила, щото никъв се не вижда?! :confused

Явно не си от хората дето гледат жените в очите :bgrin:

Salida said:
Да изкажа и своята гледна точка (момиче съм, ако някой не е разбрал).

От това, което знам за мъжете, разбира се, че всеки загорял би опънал и най-голямата грозотия. Но не мисля, че задоволен мъж, който знае, че примерно най-късно след 2 дни ще се размаже от секс, ще си легне с някоя, която не му е приятна.

Колкото и да е загорял един нормален мъж който не си го е намерил на улицата, няма да си легне с жена, която е просто отблъскваща.

Тая лиляна и тя е противна...

На фона на Макоденките и КРАВА да снимат в ПлейБоя по-добре ще е и по-възбуждащо :)

Иначе тъз тука че и тя е зъбла тъй е ама барем по-мяза от онез добичета. Онез стават за щангистки :)

frodo said:
тоя тъпан,който е качил торента в дата ша го докладвам :angry1

има само последния въпрос на тризначките,а не цялата им регата на тъпотията

ето тука ги има близначките в стани богат http://torrents.data.bg/details.php?id=75438&hit=1 това е от шоуто господари на ефира, но пак се добива представа за ква простотия става въпрос :bgrin: а лиляна не ме кефи как са я направи в лицето деа, трябва да си сменят гримьора :)

не знам само кво не й харесахте на лиляна :blink: освен гърдите й,нещо не ми се нравят много,но пък си е супер :rolleyes: ,да не говорим за някво измислено сравнение с ония квачки :wacko:

stefan said:
Колкото и да е загорял един нормален мъж който не си го е намерил на улицата, няма да си легне с жена, която е просто отблъскваща.

Тая лиляна и тя е противна...

бах мааму :wacko:

само с манекенки ли си лягате бе?то верно,че секи си има различен вкус и някоя дет един вика,че е зле на другия му прави душевна чекия да я гледа.тризначките ша им ударя по едно коляно винаги,а лиляно моме-за нея винаги и по всяко време.както са лигави и кокетничи ша я плю.я доволно :rolleyes:

frodo said:
бах мааму :wacko:

само с манекенки ли си лягате бе?то верно,че секи си има различен вкус и някоя дет един вика,че е зле на другия му прави душевна чекия да я гледа.тризначките ша им ударя по едно коляно винаги,а лиляно моме-за нея винаги и по всяко време.както са лигави и кокетничи ша я плю.я доволно :rolleyes:

Подкрепям те!!

На Лилянка само зърната не ме кефят..иначе :love :devil

Нищо им няма на момичетата, само си приказвате тука. Едва ли ще се намери някой от умниците и моралистите тука да не им го сложи при първа възможност. Имат потенциал, след някоя друга година ще станат още по-добре. Тъпи били. Бащите ви все умни са ги таковали. Много повече ще ме отблъсне тая Лиляна дето ми хвърчи из облаците, щото иначе не е ебахти и курвата де, ще ме прощавате за думата.

KILLERINCHO said:
Много повече ще ме отблъсне тая Лиляна дето ми хвърчи из облаците.

А, те тризначките едни такива скромни момиченца... :D

Абе, фани единия, удри другия. Нека запазим двусмисленото значение на "удри" :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...