mobo Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 ако имаш компания, който да ти помага в тренировките - опитай за седмица-две негативно изпълнение на всички движения. например за права лежанка с 80% от максималната ти тежест. изтласкването го правиш сам, а при пускането надолу, помощника натиска щангата, докато ти се съпротивляваш. целта е пускането додолу да го направиш възможно най-бавно и да държиш мускула напрегнат по-дълго време. на следващото повторение ако не можеш сам да изтласкаш тежестта, помощника може да дръпне малко. прави къси серии от 6-8 повторения. не се заигравай с продължителна употреба на подобни тренировки. може дори на мускулна група само едно от упражненията да го направиш негативно, а останалите - както винаги с пирамидки или нещо от сорта. друг вариант е да натовариш прекалено голяма тежест и да я спускаш бавно, а при дигането да ти помагат, но рядко се получава добро равномерно спускане, а и опасността от контузии е по-голяма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Като казваш по 2-3 упражнения с чийтинг, се сещам за бъндито. На тоя пич цялата му тренировка е чийтинг. при него не е просто чийтинг при него просто всичко е грешно ама поне кърти с тъпотия Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Говорим за 150-килограмовия бънди от Рондото с една оранжева тениска нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Същия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 на кой викате бънди?Това го видях,говора за по-подробно инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 на кой викате бънди? Говорим за 150-килограмовия бънди от Рондото с една оранжева тениска нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Ако не си го виждал, каквото и инфо да ти даваме, няма да разбереш, за кого говорим. На тениската му пише Bundy и е с нея от както го помня. Цялата раздърпана, мръсна, не прана от не знам колко време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Мен ме кефи като започне да се набира Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 да става смях а и както има гадният навик да си избира най-слабичките в залата да му помагат и като почне да се набира , по точно ония да го бута нагоре става интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0_1 Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Най-революционното упражнение за рамо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Ей ,време беше "най-големия ,най-срашния ,най-якия" да се спомене тука някъде.Бънди не мож' го сплаши с тежести батка.150 кг метан.Интерконтинентален обхват с толкоз гориво има т'ва момче.Като ти каже на френско "Дръж!" с 80 кг и всякакви майтапи ти изкачат от главата. П.п:По-нататък ще разкрием и тайната на последният от истинските атлети...как има толкова сила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Тоя бънди случайно да работи като охрана на ликиор защото веднъж ми се стори че го видях там на входа май печат слагаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Тоя бънди случайно да работи като охрана на ликиор защото веднъж ми се стори че го видях там на входа май печат слагаше Бънди си е Бънди, Добри е друга бира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.