Nightmare Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Одеве ми звъни един приятел и вика, че си взел лаптоп Като почне да му инсталира Windowsa и не му разпознавал харда Имаше някаква подобна тема наскоро, обаче не можах да я намеря. А и там беше писано, че се качват драйвери от дискетата, докато зарежда в началото диска на Win-a. На него обаче са му дали три диска, на които не знам, какво има. Вика ми утре ще ти го донеса, да видиш, какво можеш са направиш Предполагам, че е от драйверите ... какво ще кажете вие ? И как да ги инсталирам, предполагам, че са на един от дисковете Едит: Няма флопи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Бая зор ще видиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted December 27, 2006 Author Share Posted December 27, 2006 За това се допитвам до вас .... лаптопите не са най-силната ми страна Та ... ще ме посъветвате ли нещо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 аз имам същия проблем стартирам го само под линукс живо СД на КНОПИКС и не ми рапознава ХАРД ДИСКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted December 27, 2006 Author Share Posted December 27, 2006 аз имам същия проблемстартирам го само под линукс живо СД на КНОПИКС и не ми рапознава ХАРД ДИСКА Това не ми "прозвуча", като решение Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Вариант 1: Прегледай си BIOS-а там трябва да има нещо от рода на SATA MODE или HDD MODE или нещо подобно при мен тази оипция се слага на "compatible" - при теб може да е нещо друго - след това нямаш никакви грижи с инсталацията на Windows!!! Вариант 2: Купуваш си USB FDD и като почнеш да инсталирташ си слагаш drivers за SATA HDD от дискетка п.с. и в двата вариаянта е добре да си форматишраш HDD то предварително - примерно можеш да използваш Hiren's Boot CD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted December 27, 2006 Author Share Posted December 27, 2006 Такъв отговор исках, да прочета Благодаря Edit: Ето го истинското решение на проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 haha, kofti. V smisul 4e tova e 99% ot biosa, toest biosa po default e neadekvaten... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.