twoface Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 и Почвам да го инсталирам и ми казва че не ми открива Хард диска под Windows а под биоса го открива как да го оправя това нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Провери дали се вижда с програми като PQ magic ,Acronis и др. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted December 27, 2006 Author Share Posted December 27, 2006 Провери дали се вижда с програми като PQ magic ,Acronis и др. няма как да ги пусна няма операционна система Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Вариант 1: Прегледай си BIOS-а там трябва да има нещо от рода на SATA MODE или HDD MODE или нещо подобно при мен тази оипция се слага на "compatible" - при теб може да е нещо друго - след това нямаш никакви грижи с инсталацията на Windows!!! Вариант 2: Купуваш си USB FDD и като почнеш да инсталирташ си слагаш drivers за SATA HDD от дискетка п.с. и в двата вариаянта е добре да си форматишраш HDD то предварително - примерно можеш да използваш Hiren's Boot CD Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurche Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 VIA RAID е решението! Ако не можеш да си намериш пиши ми ПМ-че. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.