Jump to content
BulForum.com

Конкурс за шапка на сайт!

Jackson_Fan

Recommended Posts

Организирам конкурс за изготвяне на шапка (хедър) за българския фен-сайт на Милан www.acmilan-bg.com

Размерите на шапката трябва да са 756x96 пиксела.

Изисквания:

1-Да се изпозлват картинки от тази година. Доста снимки можете да намерите тук: http://www.acmilan-bg.com/photogallery.php

2-Да има надпис, от който да се разбира, че това е БГ сайтът на Милан. Например нещо от сорта български фен-сайт на Милан или нещо подобно.

3-Победителят трябва да може да ми предостави файлът в .psd формат, евентуално ако искам да промена някоя друга буква и прочие.

Награда:

Едномесечно присъствие на Ваш банер на всички страници на сайта, който регистрира около 1300-1400 уникални посещения на ден!

След изтичнането на този месец, вашият банер ще бъде преместен в рубриката "партньори".

Изпращайте вашите проекти в psd формат на info@acmilan-bg.com

Поздрави

Организирам конкурс за изготвяне на шапка (хедър) за българския фен-сайт на Милан www.acmilan-bg.com

Размерите на шапката трябва да са 756x96 пиксела.

симбата мисля, че това отговаря частично на въпросите ти ;) а иначе за да няма недоразумения, хедър е това, което седи най-отгоре на сайта. отвори на неста сайта и ще видиш за кое става дума :)

симбата мисля, че това отговаря частично на въпросите ти ;) а иначе за да няма недоразумения, хедър е това, което седи най-отгоре на сайта. отвори на неста сайта и ще видиш за кое става дума :)

тъй вярно...в момента хедърът е header.gif

Човекът май пита за наградата (рекламния банер) къде ще седи и колко ще е голяма...

Точно така ;)

За да няма недоразумения - между хедър и банер има разлика :)

...и въпросът за сроковете остава :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...