Jordan Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 Abe kade iz4eznaha klip4etata na bobi turboto?? Imali gi nqkoi ako moje da gi uploadne shte sam mu mnogo blagodaren! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLieNs Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 taman misleh gi gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 v saita na predavaneto sblusuk ima starite kilpcheta inache ot nowoto predawne neznam ... mai saita beshe www.sblusuk.com ... ot tam moje da gi svalite ako twa e site ;][! problem ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLieNs Posted December 15, 2003 Share Posted December 15, 2003 GOlem TNX Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupportMan Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Само кажете и веднага ги Uploadvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 28, 2004 Share Posted February 28, 2004 Само кажете и веднага ги Uploadvam Mi te veche mai kazaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted February 28, 2004 Share Posted February 28, 2004 http://warez.ru:8081/videos/@Funny/Bobi.Turboto.(2003)/ Ми то ги има Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 някой 6а ми каже ли тоя боби турбото кретен ли е или само се пражи на такув Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 някой 6а ми каже ли тоя боби турбото кретен ли е или само се пражи на такув Прави се ами. Той по професия си е артист това си му е роля Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 spored men dori za da moje6 da sa pravi6 na idiot trqbva da ti e v kruvta Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupportMan Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 spored men dori za da moje6 da sa pravi6 na idiot trqbva da ti e v kruvta Emi izblejda 4e mu e v krafta...Oba4e za6to li ne se ripva Turbo ligata..E eee mnogo 6a e qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 А бе според мен боби турбото много се прецака дето отиде в тая "турбо лига" В Сблъсък ми правеше много повече смях дето го даваха за 5мин даже и по малко от колкото сега в тва предаване. Дето го гледах 1-ин път и повече не искам да го виждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 super mn se precaka mn po qko be6e v Btv super mn smqh prai6e sq dori ne znam dali o6te e ima taq turbo liga ama gledah 1-2 pata i mi se stori mn maloumna nema6e go toq smqh kato v Btv Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 moje da sa mu prdelojili pove4e pari. Puki samo tva 4e ne go davat samo po 5 min e po- dobre. Naistina ne pravi 4ak tolkova smqh kakto v Sblusuk ma pak stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
diyanski Posted March 19, 2004 Share Posted March 19, 2004 eto ti gi --> DOWNLOAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 БТ е артист, но си е простак по природа. За да играеш такива роли трябва да ти се оттдава Отиде в Турбо-Лигата за повече пари, но стана жалък пунтаж на номерата от Jack Ass от преди 2-3-4 години. По-добре малко, но качествено - 5 мин в "Сблъсък" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Po princip bobi turoboto o6te ot maluk si e imal takiva kak da gi nare4a "prosta6ki" naklonnosti, niakoi kazvat 4e ne e taka a narkoticite sa mu promili mozuka i t.n. ama az mnogo ne vervam. 4ovek moje da e edeot i bez da se drusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Po princip bobi turoboto o6te ot maluk si e imal takiva kak da gi nare4a "prosta6ki" naklonnosti, niakoi kazvat 4e ne e taka a narkoticite sa mu promili mozuka i t.n. ama az mnogo ne vervam. 4ovek moje da e edeot i bez da se drusa. xaxa, определено не ти трябват наркотици за да си идиот Няма нищо лошо в просташките наклонности, стига да са употребявани с мярка и на място А БТ не друса 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 naistina ideqta da se upload seriite na Turboligata e dobre success!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 14, 2004 Share Posted April 14, 2004 I mene poveche me kefeshe kato beshe v Sblusuk beshe super ludo samo zaradi tova gledah Sblusuk ama kato se premesti i sprqh da go gledam dori oshte ne sum gledal turbo ligata no i to moje bi e qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted April 14, 2004 Share Posted April 14, 2004 A we v taq tapa liga ni6to ne pravi.Edin pat go gledah tva i izob6to ne me kefi.Predi be6e po qko.Moje bi sam nacelil nqkva seriq deto da e tapa ama... :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted April 14, 2004 Share Posted April 14, 2004 някой 6а ми каже ли тоя боби турбото кретен ли е или само се пражи на такув Bobi Turboto RULEZZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 15, 2004 Share Posted April 15, 2004 Mnogo qsno i v nashto daskalo ima mnogo negovi fenofe edin beshe dosuhl na zavurshvaneto si oblechen kato nego zaedno s mecho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted April 15, 2004 Share Posted April 15, 2004 A we sqkvi individi gi ima.Toq ot tvoeto daskalo e leko hitar.Kak moje na zavar6vaneto si da doide taka oble4en zaedno s puhina igra4ka.BOJEEEE :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 17, 2004 Share Posted April 17, 2004 Super ludo e shto da ne idva na zavurshvaneto si kato bobi turboto padna golqma smqh i imashe edna tabela na glavata s bukvata У Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.