BlackGuardian Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Значи решил съм да си взема този телефон но чух че много им се разваляли джойстиците и реших да ви попитам ако можете да ми дадете съвет и характеристика на телефона дали си струва или не! Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rene Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 ми в този случаи гаранцията за какво ти е ?! имаш 2 години . когато и да ти се развали ще ти вастановят щетите и аз съм със сони ериксон и неми се разваля и тря малко да се грижиш за джоистика като го почистиш с памук Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnedSoul Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Ако не играеш игрички с него и не го натискаш с "грубост" няма да има проблеми Аз съм с k700i и вече 1 година нямам никакви проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 26, 2006 Author Share Posted December 26, 2006 Ако не играеш игрички с него и не го натискаш с "грубост" няма да има проблеми Аз съм с k700i и вече 1 година нямам никакви проблеми днес отидох в магазина с намерението да си купя К750И но просто като видях В630И и нямаше как да не си го взема въпреки че има по малко екстри от К750И модераторите могат да затворят темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 така е зависи от ползването Link to comment Share on other sites More sharing options...
0rmuzd Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Няма такова нещо ако си го пазиш тела джоистика ще му работи супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Телефона стана супер масов. Преди и аз мислех да си го зема, но не обичам всеки 2-ри да е като мене Джойстиците на всички телефони са скапани. ЗамЪрсяват се и почват да бачкат супер гадно. Прави проблеми и не само като се замърси. Моя съвет е, колкото и да е хубав и с много екстри не си зимай с джойстик телефон... Първите 3-4 месеца ще се радваш, че няма да ти има нищо и после ще си блъскаш главата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Имам к750 от година и 5 месеца и оттогава съм го по4иствал само един път. И оттогава нямам проблеми с джойстика. Просто телефона е железен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rene Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 аре със здраве си го ползваи честит да ти е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.