Jump to content
BulForum.com

Sonny Ericsson K750i

Recommended Posts

Значи решил съм да си взема този телефон но чух че много им се разваляли джойстиците и реших да ви попитам ако можете да ми дадете съвет и характеристика на телефона дали си струва или не! :bgrin:

Мерси предварително :punk

ми в този случаи гаранцията за какво ти е ?! имаш 2 години . когато и да ти се развали ще ти вастановят щетите :) и аз съм със сони ериксон и неми се разваля и тря малко да се грижиш за джоистика :) като го почистиш с памук :)

Ако не играеш игрички с него и не го натискаш с "грубост" няма да има проблеми ;) Аз съм с k700i и вече 1 година нямам никакви проблеми :)

Ако не играеш игрички с него и не го натискаш с "грубост" няма да има проблеми ;) Аз съм с k700i и вече 1 година нямам никакви проблеми :)

днес отидох в магазина с намерението да си купя К750И но просто като видях В630И и нямаше как да не си го взема въпреки че има по малко екстри от К750И :)

модераторите могат да затворят темата :)

Телефона стана супер масов.

Преди и аз мислех да си го зема, но не обичам всеки 2-ри да е като мене :blink:

Джойстиците на всички телефони са скапани.

ЗамЪрсяват се и почват да бачкат супер гадно.

Прави проблеми и не само като се замърси.

Моя съвет е, колкото и да е хубав и с много екстри не си зимай с джойстик телефон...

Първите 3-4 месеца ще се радваш, че няма да ти има нищо и после ще си блъскаш главата...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...