zerorider Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 има ли някой, който има права да ъплоудва, за да може да качи Gargoyles на локалния сайт. свалих всички епизоди и ги имам на харда 1 сезон - 13 2 сезон - 52 3 сезон - 13 (общо 12.2GB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Еее, супер ще е, ако се намери къде да го качиш, като малък много ме кефеше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerorider Posted December 25, 2006 Author Share Posted December 25, 2006 ами, и аз понеже като малък я гледах, ама не цялата, и сега като я видях пусната в един торент я свалих, но няма субтитри и е на английски. готина си е ... сега дано някой да пусне скоро време и една друга стара анимация, която търся от доста от давна Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Много яка анимацийка ! Ти можеш ли да е качиш някъде ! Ако няма къде да е качиш ще трябва да се почака ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Може ли да пуснеш някой скрийншот за да видя за какво става въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerorider Posted December 26, 2006 Author Share Posted December 26, 2006 Може ли да пуснеш някой скрийншот за да видя за какво става въпрос? привет, ами ето линк от EpGuides ... http://epguides.com/Gargoyles/ за скрин шотове, може да ти изпратя шотове от посочени епизоди, за да потвърдя, че ги имам всичките при мен на имейл или по лично съобщение, ако има такава опция, ина4е не знам къде да хвърля скриншотовете, за да сложа тук линкове към тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 ейййййй тва е уникална анимацийка бе едно време си я гледах по една френска програма всеки уикенд и много и се кефех качвайте я по японците да си припомним добрите стари дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 От кой тракър си свалил анимацията ! Я дай линк и ще ги кача в плей еврокома ! Само да се сваля бързо и няма да има никакви проблеми ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerorider Posted December 28, 2006 Author Share Posted December 28, 2006 От кой тракър си свалил анимацията !Я дай линк и ще ги кача в плей еврокома ! Само да се сваля бързо и няма да има никакви проблеми ! свалих я от demonoid-а, но знам, че вече я има и в tvtorrents.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Аз в демоноид нямам акаунт , а там има повече сийдъри ! Ако може изпрати торрента на имейла ми или го качи някъде ! Имейла ми е LiLSteny@abv.bg и после аз ще кача анимацията ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerorider Posted December 30, 2006 Author Share Posted December 30, 2006 Аз в демоноид нямам акаунт , а там има повече сийдъри !Ако може изпрати торрента на имейла ми или го качи някъде ! Имейла ми е LiLSteny@abv.bg и после аз ще кача анимацията ! ето линк за сваляне от торент тракера на евроком Gargoyles целия сериал Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerorider Posted January 4, 2007 Author Share Posted January 4, 2007 ето линк за сваляне от торент тракера на евроком Gargoyles целия сериал Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Айде още някой да сваля от торента , че аз ще ги свалям десет дни ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Много яка е тая анимация! Няма да е зле да се качи на японеца. Одавна не сме се радвали на ново анимационно сериалче там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 има субтитри за целия първи сезон вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.