dancho Posted December 13, 2003 Share Posted December 13, 2003 izprobvaite kolko barz e neta vi ot TUK Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 13, 2003 Share Posted December 13, 2003 Click here to increase your internet connection speed with Turboconnect! Поредната тъпотия за зарибяване на балъци* с цел прибиране на паричките им... Докато не се свършат балъците, тарикатите няма да умрат от глад. ------------------------------------------------------------------ * - балък (от арабски през турски) - букв. риба; в преносен смисъл - лековерен човек, лесен за въвеждане в заблуда, прекалено доверчив и поддатлив на измама; вж. израза "Лапнишаран"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 Absolutno suglasen s ov3rm4n. Ama to si ima laf, trqbva da ima baluci, za da moje umnite da jiveqt na tehniq grub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLieNs Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 naistina mnogo typo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 A vie kakvo ochakvahte? Siakash ne znaete kak sediat neshtata s podobni....typni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 Vuv vruzka s satelitnia net , kakva moje da bude maximalnata mu skorost - 200-300kb/sec ili pove4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 Vuv vruzka s satelitnia net , kakva moje da bude maximalnata mu skorost - 200-300kb/sec ili pove4e mi to tva si zavisi ot satelita koito polzvash i na kakva tarifa si to che moje i da bude i dosta poveche ot 200kb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLieNs Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 mislq 4e moje i pove4e 400/500b kb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 Razbira se moje i poveche, vse edno maksimmuma na EK e 384kbps za klientite, no prenosnata sreda moje dosta poveche da provede. Satelitlite obiknoweno sa za poveche potrebiteli, taka che skypite kanali sa 6irokolentovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
slav4o Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 az poznavam 4ovek ot sofiq deto e sys satelitna vryzka i skorostta mu na download e 8MB/sec!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 Pitah za satelitne vruzka i mi kazaha - 1. sateliten modem 2. satelitna 4inia 3. Kabel sent bytes Na4i s edna duma , po-evtinia variant e samo za receive . Ako e s sent stavalo dosta po-skupo. Niakoi ima li preddstava kolko struva takava sistena i kolko se plashta na mesec Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 S satelit ne e mnogo mnogo skupo no ti trqbva i nazemna vruzka za obratniq kanal. Ako iskash i obratniq da minava prez satelit prosto zabravi. Naskoro se naloji za edna firma da se prou4i tozi vupros i izlezna prekaleno skupo. Sled malko ugovorki i namalqvane na cenata ofertata stana 1800$ na mesec za 0.5 Mbits. Затова най - добре ще е да си вземеш еднопосочна връзка. http://www.pasat.bg/ivs.html Тука има малко повече инфо на тази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 Az niama da si vzimam satelite , prosto pitam Mersi vse pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 az poznavam 4ovek ot sofiq deto e sys satelitna vryzka i skorostta mu na download e 8MB/sec!!! i kolko plasta mesec za taq skorost i taq skorost garantirana li q Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 S satelit ne e mnogo mnogo skupo no ti trqbva i nazemna vruzka za obratniq kanal. Ako iskash i obratniq da minava prez satelit prosto zabravi. Naskoro se naloji za edna firma da se prou4i tozi vupros i izlezna prekaleno skupo. Sled malko ugovorki i namalqvane na cenata ofertata stana 1800$ na mesec za 0.5 Mbits. Затова най - добре ще е да си вземеш еднопосочна връзка. http://www.pasat.bg/ivs.html Тука има малко повече инфо на тази тема. che to za 1800 dolara ot btk ste vzemesh 1 mb/s i to nazemna liniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 S satelit ne e mnogo mnogo skupo no ti trqbva i nazemna vruzka za obratniq kanal. Ako iskash i obratniq da minava prez satelit prosto zabravi. Naskoro se naloji za edna firma da se prou4i tozi vupros i izlezna prekaleno skupo. Sled malko ugovorki i namalqvane na cenata ofertata stana 1800$ na mesec za 0.5 Mbits. Затова най - добре ще е да си вземеш еднопосочна връзка. http://www.pasat.bg/ivs.html Тука има малко повече инфо на тази тема. Prav si za nazemnata vryzka"Nikoi ot predlagashtite SAT iNET nekazva che triabva takava" No zashto nepremenno da e sys skyp nazemen dostyp ??? Spored men i obiknoven dial-up vyrshi rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 ami pichove obratnata vruzka ako e na EK shte ima li nqkakvi problemi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted December 15, 2003 Share Posted December 15, 2003 ne bi triabvalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 15, 2003 Share Posted December 15, 2003 Поредната тъпотия за зарибяване на балъци* с цел прибиране на паричките им... Докато не се свършат балъците, тарикатите няма да умрат от глад. ------------------------------------------------------------------ * - балък (от арабски през турски) - букв. риба; в преносен смисъл - лековерен човек, лесен за въвеждане в заблуда, прекалено доверчив и поддатлив на измама; вж. израза "Лапнишаран"... MNOGO SI PRAV Az nemoga da si obiasnia edno neshto.... KAK da stane po-byrz net-a sled kato imash primerno 10K dostyp???? Ami i da se razcheknesh poveche ot 10K niama da vidish Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted December 15, 2003 Share Posted December 15, 2003 Хи-Хи. На моя компютър теста излезе над горните граници! Да си гледат работата зарибителите. А като чета, май всички вие сте в час за какво става дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 15, 2003 Share Posted December 15, 2003 ami pichove obratnata vruzka ako e na EK shte ima li nqkakvi problemi? Ne ne nqma da ima problemi. snake ako uredish 1mbit za 1800$ nazemna vrzuka napravo da gi prashtam pri teb. stiga s tiq gluspoti kato predi deto prikazvashe za 400$ za 1mbit. prou4i purvo neshtata i togava mi govori za pari i skorosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 15, 2003 Share Posted December 15, 2003 i na men mi izkacha ot granici, a niakoi pyt pyk nikyv trafic ne pokazva pff Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 15, 2003 Share Posted December 15, 2003 На мен пък ми показва абсолютно точно колкото ми е връзката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted December 15, 2003 Share Posted December 15, 2003 UNBELIVABLE ма май наистина тва ми е връзката Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted December 15, 2003 Share Posted December 15, 2003 Moq internet e nai burz ot 0 do 100 oskorqva za 2.3 sekundi i gori 5 na sto....mnoo te smeshni vsichki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.