johan Posted December 13, 2003 Share Posted December 13, 2003 WebTrance sled install i vavejdane na SN:1GZV53-ADT88C-MLJQZ-QCN400-000O8O ot http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/WebTrance/ Product with this Serial Number is Disabled !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 13, 2003 Share Posted December 13, 2003 hihi, iako nali ?!? imam crack za v1.0.0:55 dokolkoto si spomniam prawi connection kum tehnia si website za sprawka, ako wersiata ti e druga - wij s firewall-a kade se connectwa i mu zabrani edit: purwo tegli towa : http://www.skycode.com/ssas.htm, posle ot wutre wzimashe neshto, mai beshe IP-address i port i se connectwa kum nego za da tursi /connect.vc, /setuinfo.vc, /refresh.vc kogato se obrushta kum /setuinfo.vc, togawa izprashta informacia za registraciata si pod formata na HTTP Get zaiawka - ?SN=, &MKey=, &pid=, &ai= Link to comment Share on other sites More sharing options...
HawkS Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 Abe hora neznam kakvo e stanalo no do predi rabote6e s tozi SN.6te vidq kakvo moga da napravq po vaprosa. 1GZURI-RDT88A-HEJRP-QIR200-000O8O tozi SN raboti pri men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 ми ся кат го инсталират 2-ма 3-ма с този твоя SN и той вече няма да работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
HawkS Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 Emi za seki po otdelno li trqbva da tarsq.Kvo im kostva da se porazrovqt malko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted December 14, 2003 Author Share Posted December 14, 2003 Thanks za infoto Tova e ot http://www.skycode.com/ssas.htm <html><head></head><body> <!-- host 212.116.150.109 port 80 --> </body></html> inache s tozi SN 1GZURI-RDT88A-HEJRP-QIR200-000O8O raboti no do koga ne se znae taka che naj dobre e kakto kaza kicko block s firewall ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 znachi, az ti kazah che sum naprawil crack za v1.0.0:55 i te popitah koia e twoiata wersia, ako e sushtata - kaji i shte go kacha; ako e po-nowa - pak kaji da si ia drupna az, suotwetno ako e po-stara togawa az shte kacha ne samo crack-a ami cialata programa towa s blokiraneto na opredeleni nomera predpolagam go prawiat samo ako detect-nat che w edin i susht moment ot wreme 2-ma ili poweche choweka izpolzwat programata s edin i susht nomer Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted December 14, 2003 Author Share Posted December 14, 2003 znachi, az ti kazah che sum naprawil crack za v1.0.0:55 i te popitah koia e twoiata wersia, ako e sushtata - kaji i shte go kacha; ako e po-nowa - pak kaji da si ia drupna az, suotwetno ako e po-stara togawa az shte kacha ne samo crack-a ami cialata programa towa s blokiraneto na opredeleni nomera predpolagam go prawiat samo ako detect-nat che w edin i susht moment ot wreme 2-ma ili poweche choweka izpolzwat programata s edin i susht nomer kicko sorry ..ne sam razbral znachi ver koqto si download ot warez.ru e: v1.0.0:54 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 eto tuk go slojih Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted December 14, 2003 Author Share Posted December 14, 2003 eto tuk go slojih kicko Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 хора аз използвам версията 1.0.0.68 като и сложиш кода тя ти казва 4е е грешен тогажа от лентата сас зада4ите натискаш с десния бутон и казваш покажи след това натискаш бутона за минимизиране и тя по4жа да работи перфектно ето ви няколко кода 1GZUWM-YDT88A-FMJRJ-AF3C00-000O8O 1GZV53-ADT88C-MLJQZ-QCN400-000O8O 1GZURI-RDT88A-HEJRP-QIR200-000O8O Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 probvaite s drugite versii mislq 4e ste raboti ako ne ste ka4a moqta versiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 poslednata versiq e 1.0.0:81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 ами никой няма да ти се разсърди ако качиш по-нова версия, дори може да я оправим и нея да не се свързва със сайта за проверка на номера само гледай там правилата за upload да спазиш и го обяви тук после Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 vijte q tuk http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Web.Trance.1.0.0:81/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted January 7, 2004 Author Share Posted January 7, 2004 super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 Svalih si taq versiq det q e uploadnal dinko pi6a kod blokiram s firewall-a ama kato dam prevedi mi pi6e iniciqlizaciq i mi diva 4e e disable-nat key. Nqkvi idei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 Svalih si taq versiq det q e uploadnal dinko pi6a kod blokiram s firewall-a ama kato dam prevedi mi pi6e iniciqlizaciq i mi diva 4e e disable-nat key. Nqkvi idei? Смени оригиналното exe с това а иначе програмката превежда доста смешно, ето пример : Забележете това "клавиш за интервал" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batkolyd Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 Pri men ne stava taka.Svalih si tvoia fail i i svalih na dinko nai-novata versia i smenih exe faila s tvoia i posle pak mi kazva che mi e disabled programata Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 Pri men ne stava taka.Svalih si tvoia fail i i svalih na dinko nai-novata versia i smenih exe faila s tvoia i posle pak mi kazva che mi e disabled programata ми щото ползваш IE и там бутона "Преведи" дето се появява на toolbar-а така ли е ? ако е така, направи следното : пусни webtrance.exe и изчакай да се появи иконата долу до часовника, след това си нагласи browsera да използва прокси - localhost:4357 повече инструкции тук за да работи бутона в IE, трябва да се смени wtie.dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted January 10, 2004 Author Share Posted January 10, 2004 ми щото ползваш IE и там бутона "Преведи" дето се появява на toolbar-а така ли е ? ако е така, направи следното : пусни webtrance.exe и изчакай да се появи иконата долу до часовника, след това си нагласи browsera да използва прокси - localhost:4357 повече инструкции тук за да работи бутона в IE, трябва да се смени wtie.dll kichko tebe trebva da te vzemat da rabotish v Скайкод ООД (razrabotchizite na WebTrance) Gledam dosta dobre si se spezializiral v tazi programa. Za koeto moga samo da te pozdravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batkolyd Posted January 10, 2004 Share Posted January 10, 2004 Eiii.Super.Taka stana Kicko.A kak triabva da se smeni wtie.dll . Probvah go s Mozilla i stana, no po princip izpolzvam IE i ako moga da polzvam nego shte e oshte po-super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted January 10, 2004 Share Posted January 10, 2004 кой ти пречи да ползваш IE ? просто няма да ползваш бутона "Преведи" а ще настроиш IE да ползва прокси както се настройват другите браузъри и ще пускаш или спираш превеждането от иконата до часовника - с двойно щтракане с мишката върху иконата се сменя режима. DLL-а има някаква малка разлика която не ми се търси сега, като се промени аналогично на exe-то не иска да работи, още нещо трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batkolyd Posted January 10, 2004 Share Posted January 10, 2004 Da prav si.Az si misleh che moje samo s Mozilla da stane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.