kopche Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Обещавам ти ги като новогодишен подарък....всичките Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Бацетата от Ролинг Стоун са седнали и са написали списък с 500-те най-добри песни на всички времена (според тях). Опитвам се от доста време да ги събера, но работата е нечовешки трудна и досадна... а ми се иска да ги имам... затова пускам огромен рикуест в нова тема Нека всеки, който има време и желание, да хвърли едно око и да пусне линк към произволна песен от 500-те доста голяма част се намират в нашия сайт, но други са неоткриваеми... списък Чак сега я видях тази тема и да ти кажа Ба6тами има около 500 диска с рок до кум 30-31 6те се опитам да ги сабера надявам се до тогава да си видял тази тема и да съдеиства6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Бацетата от Ролинг Стоун са седнали и са написали списък с 500-те най-добри песни на всички времена (според тях). Опитвам се от доста време да ги събера, но работата е нечовешки трудна и досадна... а ми се иска да ги имам... затова пускам огромен рикуест в нова тема Нека всеки, който има време и желание, да хвърли едно око и да пусне линк към произволна песен от 500-те доста голяма част се намират в нашия сайт, но други са неоткриваеми... списък приятно слушане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 28, 2006 Author Share Posted December 28, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Олелее,изпревари ме.И ми развали подаръка.Лошо магаренце Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Олелее,изпревари ме.И ми развали подаръка.Лошо магаренце знам... не се сдържах (от многото шоколад по празниците е)... мрази ме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 nqkoi dali nqma da iska da gi ka4i i v lokaniq ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.