Jump to content
BulForum.com

Мюзик айдъл

Fibaman

Recommended Posts

:wir :wir :wir Майката беше по-амбицирана от щерката. :wir :wir :wir Направо болен мозък!

За съжаление успях да хвана само края на предаването.

Дайте линк към място където ще мога да го изгледам цялото предаване. :punk :punk :punk

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply
Тази я познавам (а майка й е меко казано луда) - нервите й редовно не издържат, има някакъв глас, но не може да го управлява.

А за онези дето не спират да пеят, докато журито се киска - ами те си вярват, че пеят много добре....това винаги е така, докато не се чуят записани отстрани какво всъщност правят....просто никога не са се чували на запис. :)

мда Петя(от моито даскало :P ) пее така да се каже"прилично" а майка и е просто №1 :D

Тая майка направо ме разби.Само мога да кажа на тая мадама "си ебало и майката".Тая ще я спукат от базици на всякъде.Мааааааа Къъъъъъъъъ я мислите тая работа.Май и аз трябва да се запиша там .Знам една две песнички кой то щяха да вляза в Аналите на Историята.

Трябваше да ида и аз за та*ак догодина съм си обещал с един приятел ще отидем да направим дует тритон :)

:wir :wir :wir Майката беше по-амбицирана от щерката. :wir :wir :wir Направо болен мозък!

За съжаление успях да хвана само края на предаването.

Дайте линк към място където ще мога да го изгледам цялото предаване. :punk :punk :punk

И аз не успях да го гледам по ТВ-то, но го намерих и го гледах от тук на две части е.

http://vbox7.com/play:120523b2

Тук го има цялото предаване. Бях сигурен, че ще имам някой познат там...и направо се разбих от смях. Онази, дето влезе, слави и свали палтото, взе и чантата, тя почна да пее Шам Зелизе, Слави и облече палтото и подръка навън :P Поне е хубава :rolleyes:

Да не би да говориш за Весела Бонева... :bgrin:

Уфф. Да. Весела. Моя грешка. Просто имаше една Мария Бонева и ги бъркам заради фамилията.

http://vbox7.com/play:120523b2

... почна да пее Шам Зелизе....

А стига бе...ти тая улица на шам фъстък я направи. :bgrin:

Абе някой има ли линк на някаква 15-годишна от Добрич дето им събрала очите? Че това явно съм го изпуснал в предишните предавания.... ;)

Уфф. Да. Весела. Моя грешка. Просто имаше една Мария Бонева и ги бъркам заради фамилията.

Тя вече е "звезда"... от доста кастинги я отрязаха... Мисля, че и от Стар Академи не я искаха...

Между другото познавах я лично.

Абе някой има ли линк на някаква 15-годишна от Добрич дето им събрала очите? Че това явно съм го изпуснал в предишните предавания.... ;)

И аз не съм го гледал, но един приятел каза, че имала големи (.)(.) таланти. :)

Много яко пее.. за разлика от някой инвалиди които се явяват на тоя конкурс...(много болка и мъка по тоя свят)но наистина си заслужава да участва момичето с такъв глас

Левскарчето беше добро... хаха :)

А пък този Ованесян не знах, че можел и да пее...

Тоя Слави трифонов много ме дразни.. Според мен той не е чак толкова голям певец и не заслужава правото да реже толкова жестоко всички участници...

Някой може ли да ми каже от каде мога да си сваля клипчета от Music Idol?Искам онова с Кремена,която е на 15 години.

Тоя Слави трифонов много ме дразни.. Според мен той не е чак толкова голям певец и не заслужава правото да реже толкова жестоко всички участници...

Но е в журито и ако иска ще им се изсере пред вратата. Всеки си има мнение мойто е че към някой е мноого критичен но някой са пълни батали,дебили и т.н. Хубаво искат да пеят ама...а онази днес с мустаците ме изкърти тотално..в шок съм

Това арогантно държание на Трифонов направо не се трае!Днес гледах 20 мин. и направо онемях.Разбирам-не вски е талантлив,но трябва ли пък така да обижда хората.Тва да не са стадо овце,баси?!

Възможно е и това да е част от изпита - как участниак реагира на критики и напрежение,но пък пак си е гадничко.

Нека да се базикат с нея! Как може да отиде без да си избръсне мустака...... няма кво да се съжалява а само да й се подиграват !

Хи хи. И аз много се смях. Няма ли кой да му каже на това момиче,че за дами,модел "мата-космата" има една съвсем ефикасна лазерна процедура,която премахва мустаците? :wir

Може да помагат за акустиката :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...