nakatak_zick Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 утре ще е интересно защото щяло да бъде в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaBeTo Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Това предаване ме хвърля в тъча всеки път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Тия водещи ме убиват от смях хахах И сравнението с ледена епоха беше много подходящо Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Много зле както всички риалити шоута по бТВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Няма ли го някъде в интернет да гледам повторения, че точно по това време на денонощието не съм си много в къщи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 където и да се сетиш го има Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Много тъпотия по тоя свят се шири за мен тва е поредната такава..и честно казано за мен участието и спечелването на мюзик айдъл е безмислено с нашия "мощен" музикален пазар.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Уникален смях Водещите OWNZ! Няма такива образи само простотии правят Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Е,аз мисля , че има и такива,които са талантливи,като групата от 4 момичета от Варна.Гласовете им са като на негърки-великолоепни са. Вярно е,че има и такива,които направо са си сбъркали мястото,като онзи от снощното предаване,дето пя "Here I Go Again" na Whitesnake .Е тоя направо омаза пейзажа отвсякъде. Ако Дейвид Ковърдейл беше в журито (не че има такава възможност,де,ама примерно) щеше да му срита задника задето развали хубавата песен. А да не говорим пък за онази нахална лепка,дето и казват,че не става и тя пак им се моли...егати излагацията.Ако бях на Слави на мястото щях ... не знам кво щях да направя. Мисля че тези екземпляри ги излъчват за да стане предаването по-весело,просто за да не е скучно.И добре че ги дават,че да се посмеем. Иначе представяте ли си кво щеше да е ако даваха само "сериозните" изпълнители,които като им кажат че ги късат и почват да реват-щеше да е прекалено постно и скучно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Е,аз мисля , че има и такива,които са талантливи,като групата от 4 момичета от Варна.Гласовете им са като на негърки-великолоепни са. Вярно е,че има и такива,които направо са си сбъркали мястото,като онзи от снощното предаване,дето пя "Here I Go Again" na Whitesnake .Е тоя направо омаза пейзажа отвсякъде. Ако Дейвид Ковърдейл беше в журито (не че има такава възможност,де,ама примерно) щеше да му срита задника задето развали хубавата песен.А да не говорим пък за онази нахална лепка,дето и казват,че не става и тя пак им се моли...егати излагацията.Ако бях на Слави на мястото щях ... не знам кво щях да направя. Мисля че тези екземпляри ги излъчват за да стане предаването по-весело,просто за да не е скучно.И добре че ги дават,че да се посмеем. Иначе представяте ли си кво щеше да е ако даваха само "сериозните" изпълнители,които като им кажат че ги късат и почват да реват-щеше да е прекалено постно и скучно. Аз гледам кастингите само заради изцепките .Ако исках да слушам хубав глас и да гледам визия бих си пуснал някой клип на Нели Фуртадо примерно .Така,че глупаците рулЗ .А пък снощи оня със златната шапка кат влезна да пее някаф рап и излиза и Иван ли беше Андрей ли му вика-Пич,ти току що влезе в ТОП 5 на най-големите идиоти явявали се до сега на конкурса Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 от тея градове дето беше кастинга имаше най-много 10-15 човека дето ми харесаха,всички други бяха пълни тъпунгери.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 2, 2007 Author Share Posted March 2, 2007 Днес ще е в Пловдив. Кой знае какви таланти има в нашия град... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Днес ще е в Пловдив. Кой знае какви таланти има в нашия град... Аз знам, защото се познавам лично с почти всички одобрени. Имаме си достатъчно таланти, но както и навсякъде си има доста хора с непокрито самочувствие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Има и достатъчно талантливи хора, на които не им се занимава с глупости и не са участвали! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Аз знам, защото се познавам лично с почти всички одобрени. Имаме си достатъчно таланти, но както и навсякъде си има доста хора с непокрито самочувствие. Хаха ще се моля да видя някоя позната физиономия тази вечер независимо дали отиват насериозно или да си правят ташак с плешивия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Има и достатъчно талантливи хора, на които не им се занимава с глупости и не са участвали! и това е вярно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Просто се размазах от кеф, като наредиха Маргото. Хахахаха. Иначе шоуто е много весело. Тая вечер се смях с глас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Шест кокошки съм заклала... за мое учудване не видях нито едно познато лице. Също така не видях и Мария Бонева. Защо ли не се е явила... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Забелязахте ли, че в Пловдив имаше най-много идиоти. А тази амбицирана майка накрая направо ме разби. Такива родители най-много мразя, дъщеря и наистина не пееше достатъчно добре за да продължи. Също много се удивлявам на тия глупаци, дето журито не може да спре да се хили на пеенето им, а те преспокойно продължават си пеят, Аз ако бях щях да избухна в смях заедно с тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 А тази амбицирана майка накрая направо ме разби. Такива родители най-много мразя, дъщеря и наистина не пееше достатъчно добре за да продължи. Също много се удивлявам на тия глупаци, дето журито не може да спре да се хили на пеенето им, а те преспокойно продължават си пеят, Аз ако бях щях да избухна в смях заедно с тях Тази я познавам (а майка й е меко казано луда) - нервите й редовно не издържат, има някакъв глас, но не може да го управлява. А за онези дето не спират да пеят, докато журито се киска - ами те си вярват, че пеят много добре....това винаги е така, докато не се чуят записани отстрани какво всъщност правят....просто никога не са се чували на запис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Забелязахте ли, че в Пловдив имаше най-много идиоти. А тази амбицирана майка накрая направо ме разби. Такива родители най-много мразя, дъщеря и наистина не пееше достатъчно добре за да продължи. Също много се удивлявам на тия глупаци, дето журито не може да спре да се хили на пеенето им, а те преспокойно продължават си пеят, Аз ако бях щях да избухна в смях заедно с тях В Русе имаше най-много идиоти.Оня пич с Пирата ми Горелов и Бедни ми Рибарио ма размаза Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 И аз не видях познати лица, въпреки че знам един, който се е класирал, но не го показаха. asd, и Русе не отстъпва, ама "заклала съм 6 кокошки" и "крака бели и дебели, слънце не видели" направо ме просълзи. От Пловдив ми беше най-забавно досега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Ест,че и на мен ми беше най-яко от плд ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hypocrat Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Верно е че имаше най - много идиоти. Обаче забелязах че бяха показани сравнително по малко кандидати + това имаше доста не българи в което няма нищо лошо естествено. Но за майката само мога да се радвам че моята майка не е такава сигурно нямаше да издържа. `Аз имам договор с АРА мюзик те кво си мислят` `Айде моито момиче` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 ХАхахаха този с кокошките направо ме разби! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.