Jump to content
BulForum.com

Мюзик айдъл

Fibaman

Recommended Posts

Добре де(аз сега чак гледах финала), може ли пък Маги да изберат? Боян или Преслава да бяха спечелили - разбирам, ама Маги...

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply
Добре де(аз сега чак гледах финала), може ли пък Маги да изберат? Боян или Преслава да бяха спечелили - разбирам, ама Маги...

Неведоми са пътищата Господни....и най-вече "телевизионно-есемес-ни"...никога не може да имаш контрол върху това, колко SMS-а и за кого са пуснати - остава ти само като балък да вярваш на това, дето ти казват от екрана.

А и честно казано вече ми писна еднообразието от "49% vs 51%" в моментите преди финалното гласуване - "Гласувайте за своя фаворит...виждате, че разликата е минимална и от вас зависи кой от двамата ще продължи...пускайте SMS-и..."...ай' аман вече от супер минимални разлики.... :inqn

Аз говорех за продуцентите, не за зрителите...

Хайде прочети още веднъж внимателно горния ми пост и пак кажи за кого говоря (жокер: SMS гласуването за Евровизия например...там шашмата беше друга, но в случая говорим за "шашмите" въобще). :rolleyes:

Според мен е глупаво всичко да се избира със смс-и в тая България... Искате кафе, пишете смс, искате да знаете дали ще е скапан денят ви, пишете смс, искате да разберете как ви е узбекистанското име, пишете смс...

И въпреки всички шашми, аз се радвам, че Маги спечели. А и също, че познах тримата финалисти. Не ми се беше случвало... :)

Хайде прочети още веднъж внимателно горния ми пост и пак кажи за кого говоря (жокер: SMS гласуването за Евровизия например...там шашмата беше друга, но в случая говорим за "шашмите" въобще). :rolleyes:

Явно се получи misunderstanding, за това ще го напиша направо: Яд ме е, че продуцентите не решиха Боян или Преслава да станат Мюзик Айдъл, ами избраха Маги!

Яд ме е, че продуцентите не решиха Боян или Преслава да станат Мюзик Айдъл, ами избраха Маги!

Ами то е почти ясно защо.

Боян, като македонец, беше абсолютно неприемлив вариант, независимо че нашите милички девойки полудяха по него и сигурно са изпратили най-много SMS-и точно за него.

Специалистите видяха, че кариерата на Русина ще отиде по-скоро в некомерсиалните поп,джаз или балади.

От Маги и Преслава, като визия и държане точно Магдалена отговаря най-много на предпоставките да стане звезда.

И , уточнявам - не толкова заради това че пее по-добре от Преслава ( дали е така е много под въпрос ), но просто има повече визия и характер да бъде звезда, ако щете - даже и в сексуално-еротичното й излъчване!

Абе по принцип Боян беше много по- харизматичен много по- симпатичен и повече се харесваше.Имаше си поведения и държане на сцената пешее хубаво

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...