Defekt Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Midex, Александра е уникална и като глас и като визия. За мен тя и Магдалена притежават едни от най-хубавите гласове, а и да не забравим адаша Митко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 много предвидими станаха вече. Още преди 2 дена знаех, че ще върнат 3-ма вместо 2-ма. Даже знаех как ще го съобщят - "тази година е сезона на изненадите" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Най-много мразя да ме лъжат. Когато ме лъжат без никакъв кяр от цялата работа е още по-нелепо. А когато ме лъжат така, че да разбера много лесно, се дразня още повече. Ясно стана, че днешното "извънредно" предаване беше абсолютно планувано, това мини-театърче с кавгата между журито - също, но най-тъпото е, че е записано снощи, а го излъчиха тази вечер, уж, че, видиш ли, е на живо. Всички участници бяха със същите дрехи и прически. Само журито си сменило дрехите, че да не заподозре простия зрител. Вместо да кажат, че е запис... Фънки - големия капацитет, като му дадоха да изпее финала на You can leave your hat on, такъв интервал нацели, че....(кварта ли някаква беше, кво ли...и аз не знам) Тоя Пламен, през цялото време се чудих как го избраха сред 22-мата, а сега за капак го избраха и в 13-тицата... Вместо да изберат Веселина или Милица - поне имат визия! Ся извинявайте, много хубаво пее Магдалена, ама няма кой знае колко атрактивна визия! Според мен, звездите в съвременния шоу-бизнес, не само трябва да пеят зверски(певци има много! За тези, които не са имали възможност да се сблъскат с талантливи хора, освен по телевизята, бих казал, че най-талантливите, в същност, изобщо не се явяват на такъв тип конкурси, кастинги, реалити-та и т.н.), ами и да изглеждат умопомрачително, да танцуват, да свирят на инструменти, да композират, да пишат текстове и т.н. Само ние тук в България си живеем със заблудата, че един певец трябва само да умее да пее и нищо друго. От Пайнер се ориентираха малко и започнаха да залагат и на визия. Там пък, на мнозина пеенето започна да им куца. Примери могат да се дадат хиляди. Най-яркия, който се сещам в момента е Джъстин Тимбърлейк. Гледайте концерта в Медисън Скуеър Гардън. Ами той там не само пее и танцува, ами и свири на пиано и на китара. Да не говорим, че е съавтор на голяма част от песните си! Едно време не е било точно така(боли го гъза Миг Джагър как изглежда), но сега с тази конкуренция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Ся извинявайте, много хубаво пее Магдалена, ама няма кой знае колко атрактивна визия! Да ама жена ми забеляза, че имала готин задник... ...скоро snejko се прехласваше по разни женски прелести из другите теми, сега и жена ми...вече започвам да я подозирам дали не е обърнала резбата... Относно връщането на Пламен - и аз бях доста изненадан, адашът е пич, ама не става за айдъл...пак ще го махнат, това е сигурно - добре си пее, но просто не е чак толкова добър, че да се мери с останалите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Някой може ли да ми каже на тва клипче накрая как се казва песента http://vbox7.com/play:856ec5ae Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Да аз мога! :) Да ти кажа ли? :) http://www.youtube.com/watch?v=4skx5D0PpbI...feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Някъде има ли вчерашния концерт за сваляне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 На снощният концерт някой се беше постарал всички айдали да изглеждат доста грозно,особенно онова 13 годишно девойче с "невероятната" си зъбна пластика.Няколко от момичетата бяха с някакви потури(шалвари,килоти)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Не знам за вас, но тази малката Симона, не мога да я трая значи. Уж дете, това онова, като ги знам днешните деца, няма да се учудя да се е ... Абе много противно същество! Какво толкова и се радват, така и не разбрах... Snejko, права си, съгласна съм. На мен лично Боян ми е фаворит, може да е маке, може да е пълничък, но има страхотен глас. Соня също е харизматична и сладка. Дотам, горе-долу ми харесваше и Магдалена, но снощи изобщо. Най-, ама най-важното е ГЛАСЪТ, а не визията. Иначе лилипутът Симона, ще е баси излагацията да стои още. Да и мутира гласът и да се яви след 2-3 години, дано поне е заприличала на човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Не знам за вас, но тази малката Симона, не мога да я трая значи. Уж дете, това онова, като ги знам днешните деца, няма да се учудя да се е ... Абе много противно същество! Какво толкова и се радват, така и не разбрах... И мен много ме дразни, Галченце, дребно и противно лилипутче, което всички толерират. На 13 е, а изглежда като лелка. Изказването по-горе за "зъбната пластика" не го разбирам, просто има брекети детето, ама това и е последния проблем. Като цяло нивото снощи беше доста ниско, харесаха ми само Александър и Боян, колкото и да не ми се иска да си го призная. Според мен те имат големи шансове да спечелят накрая, което пък ще е срам и позор за всички БГ таланти. Ще дойдат макетата тук и ще ни скрият шапките, посмещище!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Бих направил следния коментар на вчерашните изпълнения: Най-зле - Дарко. Нямаше чувство и си пролича - очевадно фалшиво на много места, претупана работа. След него - Виктория. Също доста фалшиви моменти и някак преиграни орнаменти, които не стояха добре. Накрая на негативната класация поставям приблизително на едно ниво на представяне Русина, Преслава и Ели. Намирам сравнително дребни недостатъци - неправилно разпределен въздух на места, още малко хъс, но си личеше, че се стараят. Извън номинираните ще погриза малко Соня за лееекото позиране; малката Симона, дето се пъне да е като големите и понякога става гротескно; Митко пее безупречно, ама е перфектен за студиен музикант, не за сцена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 ХАх ти се оказа пророк и взе че позна кои са номинирани,Иначе и аз се дразня много на тва дребното- Симона дето всички я четкат, четкат та се скъсват и отделно дето тя все си избира едни песни- вижте ме коя съм. Струва ми се че нещо много си повярва и вчера кво ми я переше тая чаша с вино. Да кажа също, че този Боян ми прави супер впечетление и вчера си изпя пеесента ного хубаво, а пък тоя Александър също не ми е много симпатичен с тея стойки дето ги вкарва и стои постоянно стегнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 ХАх ти се оказа пророк и взе че позна кои са номинирани,...Поста го писах след номинациите, но предположенията ми не се различаваха много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Няма такава смешка като Александър и Симона Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 С тея двамата олигофрени се оляха вече! Беше забавно на кастингите, ама сега какво ги държат? Не са ми забавни, а са ми противни! И тоя мангал като започна да целува това момиче(Ели), направо лошо ми стана! Как може да му позволяват? Аз ако съм роднина или приятел, направо след предаването ще му избия и останалите зъби! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Sandman, прав си абсолютно. И да беше забавно, вече отдавна не е. Направо яка селска простотия и не знам какво гнусно и извратено сеирджийство е това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Sandman, прав си абсолютно. И да беше забавно, вече отдавна не е. Направо яка селска простотия и не знам какво гнусно и извратено сеирджийство е това... Ъ.. сеирджийството беше на театралните кастинги.Тука вече идва ебавката и циганията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 То с Фънки и Мара отварячката... че вие какво очаквате? Те ако искаха ниво щяха да поканят хора от консерваторията а не тези. Учудвам се че продължавате да ги гледате (пък аз що съм абониран за тази тема вече не ми е ясно)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 То не само, че не им се получиха опитите с тия мангали да си докарат гледаемост и зрителски интрес, ами и самите водещи много често са безинтересни говорят в по- голямата си част безмислени и тъпи глупости, които многократно преповтарят и освен това почти никога не млъкват,все намират да кажат някоя нова простотия. Те от напъни да са интересни и забавни постигат точно обратния ефект. Според мен Иван е този който от време на време успява да вкара по някой и друг лаф, който да разсмее и да разведри, след което Андрей казва някаква тотолна селяния с целта да поукраси ситуацията, но вместо това тотлано засира ситуацията. П.П Малко се поулях тука с критиката, но тъй като беше започната преди мен темата за неосъществения и недобър опит за сеираджиийство реших да дам и моето мнение за "звездния дует" и да изкажа и мнението си за водещите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Седя, гледам и се чудя колко по-ниско могат да паднат Иван и Андрей. А този смотляк, който каза, че нивото на нашия Music Idol било по-високо от American Idol се чудя колко ли са му платили да го каже и кой по дяволите му вярва??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Бахтия тоя Мустафа щеше да откъсне главата на Саня Как я хвана и й се увисна, пълна цигания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Music Idol не може да стъпи и на малкия пръст на American Idol. Този го каза просто ей така или така са му казали да каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Соня ми е фаворитка , тва че я познавам и че сме близки приятели е отделна тема де Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Хахаха, Мария пя на плейбек и дори не се опита да го замаскира. Тоя микрофон само дето не си го навираше по дупките докато се пъне да покаже псевдо микрофонна техника. Много се излага тая пачавра, много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.