Jump to content
BulForum.com

Мюзик айдъл

Fibaman

Recommended Posts

Целия формат на предаването ме нервира и честно казано наградата за мен е тъпа имайки предвид големината на нашия пазар.Далеч по смислено ми се струва да се борят за някви стипендии в някой реномирана консерватория на запад, а не мимолетна слава.(това си е изцяло лично мнение) :)

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Мичето е силно неадекватна тая вечер. Май е предрусала:)))

Имам чувството, че аз съм единственият човек, който не се кефи на изпълненията на 13-годишното хлапенце. Гласът и изобщо не ми харесва, а и песните които пее най-малкото не и допадат на годинките.

Не си единствения, мен малката също не ми харесва. Някак ми е по-подходяща за "Като лъвовете" дето го имаше едно време, сещате ли се... То разбирам да е някакво чудо невиждано като Bianca Ryan примерно, дето 11 годишно вкарва в малкия си джоб всички с богатство и зрялост на гласа... тая наш'та малка фръцла, която освен това стилистите сякаш умишлено загрозяват вместо да използват детския и чар, има още бая да учи и да узрява, в момента пее много добре, но не е за там. Някак си не си я представям тя да спечели.

Между другото искам да споделя нещо съвсем извън тази тема. Понеже следя и American Idol и просто исках да попитам какво ви е мнението за ето този участник , който лично на мен ми е фаворит.

какво ви е мнението за ето този участник , който лично на мен ми е фаворит.

Като гледах този младеж се сетих че в първият мюзик айдъл когато Евгени им беше "ментор" или незнам какъв там ,май обучи участниците не само да пеят правилно ами и за това как да работят с микрофона и незнам какво си още като излязат на сцената нали им звучи музика в слушалка и едновременно с това и оркестъра стърже .Та идеята ми е колко добре се справи екипа на Слави със мюзик айдъл в сравнение с миналогодишните. В сравнение с първият участниците в този последният като че им липсва всичко техника визия и ...,нещо не ме кефи вече мюзик айдъла.Много доскучава това предаване особенно като чакаме по 1 минута мълчаливо да кажат на някой че остава до следващия път ,и сапунката с Митко... :sick

Американският е доста бляскъв светлини интерпретации предсатвяне на изпълнителя кой е и за какво се бори преди да излезе да пее.При Евгени с неговото разчупено мислене имаше страшни концерти ,например фолк парче като ария,метъл парче като кънтри и др.

Това си е моето мнение(от 4 годишен съм музикален инвалид).

Аз също споделям твоето мнение! Слави може много хора да не го харесват(те са сигурно 1/4 от тези, които го боготворят де, ама негативизмът винаги надделява под каквато и да е форма), обаче е абсолютен професионалист с екип от професионалисти и най-важното - разбират от музика и от шоу! В този ред на мисли, няма как първият Мюзик Айдъл да не остане и най-добрия.

Добре де само на мен ли ми прави впечатление колко е зле озвучителя на шоуто? Една китара, едно пиано и един глас има да смеси и пак трагедия...

А Милица ми беше абсолютен фаворит! Страшно готино излъчване и прекрасен глас. Според мен имаше най-уникалният глас от всички там! Ама то по-добре, че така стана, защото имаме едно проектче за песен и няма да е зле ако тя го изпее(дано договорът, който са подписали да не го забранява-което пък ме съмнява). Аз си я харесах още от самото начало като глас...е...не само де... :)

А Милица ми беше абсолютен фаворит! Страшно готино излъчване и прекрасен глас. Според мен имаше най-уникалният глас от всички там!

а за мен беше абсолютния аутсайдер, изобщо нямаше място в 20-цата

Аз също споделям твоето мнение! Слави може много хора да не го харесват(те са сигурно 1/4 от тези, които го боготворят де, ама негативизмът винаги надделява под каквато и да е форма), обаче е абсолютен професионалист с екип от професионалисти и най-важното - разбират от музика и от шоу! В този ред на мисли, няма как първият Мюзик Айдъл да не остане и най-добрия.

Добре де само на мен ли ми прави впечатление колко е зле озвучителя на шоуто? Една китара, едно пиано и един глас има да смеси и пак трагедия...

А Милица ми беше абсолютен фаворит! Страшно готино излъчване и прекрасен глас. Според мен имаше най-уникалният глас от всички там! Ама то по-добре, че така стана, защото имаме едно проектче за песен и няма да е зле ако тя го изпее(дано договорът, който са подписали да не го забранява-което пък ме съмнява). Аз си я харесах още от самото начало като глас...е...не само де... :)

Какво е станало с нея, че аз малко не гледам след като минаха кастингите. Иначе е секси мадамата..

а за мен беше абсолютния аутсайдер, изобщо нямаше място в 20-цата

За мен също, нищо особено не представлява, вярно, че има секс в нея, ама глас йок. За комерсиални парчета е идеална, като покаже малко цица и палав поглед и мъжките гащи отесняват. Бих я гледала, но не и слушала.

Като казвам уникален нямам предвид превъзходен, а различен от останлите. И си ми харесва пък! :P

snejko, извинявай, ама не можеш пък да кажеш, че няма глас!

Като казвам уникален нямам предвид превъзходен, а различен от останлите. И си ми харесва пък! :P

snejko, извинявай, ама не можеш пък да кажеш, че няма глас!

Е добре де, има, ама техниката и особено дишането са и много зле, губи опора доста често и тогава не звучи добре.

Няма такава идиотщина, заради повече SMS от Македония, одрискаха цялото предаване. Заради македонските некадърници ощетиха жестоко наистина пеещите участници, а най-лошото е че ще е така до края. Силно се надявам тази простотия да е само и единствено в този сезон.

ПП да им исъхнат ръчичките на операторите и режисьорите.

Еми балкански манталитет, какво искаш, то и ние сме същите. Само покажи някоя класация, в която участват Българи и всички юруш нататък, без значение другите какви са, нали нашето си е най. Ето Ви сега един стимул за гласуване. Явно на мюзик айдъла му е паднал интереса откъм смс-и, та търси подкрепа отвън. От догодина може да се прекръсти на Балкан айдъл и да пльоснат по 2-3 от всяка държава за стимул на всички. На бас, че тази година победителя ще е от Македония. Аз залагам на Александър. Макар че и той и Боян са ми симпатични и на мен, Соня, Преслава и Ели Раданова също ми харесват.

Бахти аз съм разочарован че останаха толкова малко мъже( някои от тях според мен не толкова добри, колкото други които си заминаха) . Според мен тва е малко глупаво и така кокцертите ще станат по- скучновати. Отделно ме е яд че си заминаха двама които много харесвах- Милица и Тодор(който пя "Angel" на Роби Уилямс), отделно неска тази която пя Тина Търнър и си замина мисля, че се предтави много добре и ми хареса.

На мен лично много ми харесва как пее Меги, която изгониха вчера, както и Рут, която също я няма вече. От мъжете ми харесваше как се справя Пламен, но той изхвърча, естествено, по закона за всеобщата гадост. А сега ми остават фаворити Соня и Боян (снощи въпросният изпя уникално Ерос Рамацоти). Ако Александър се махне ще съм суперрррррррррр щастлива. Много надменен ми се вижда, някак с кофти лекота подхожда към задачите. Сякаш не го е грижа, защото знае, че ще има подкрепа от Македония :sick

Дано довечера да върнат Милица :wub:

Предполагам, че Ели ще стане на първо място, или поне така се надявам да стане!

И на мен Ели ми е фаворитка. She Rocks!!! :punk

thumb_600x450_82_88f80_11464495.jpg

Тези от журито трябва да ги номинират за награди за актьорско майсторство. Няма такъв театър просто...

Предполагам, че Ели ще стане на първо място, или поне така се надявам да стане!

И аз я одобрявам прави грешки но се справя,кефи ме . Другият ми фаворит е Митко "втората употреба".

Ако пратя смс за някого ще е за тези двамцата.

Неска Пламен според мен изпя песента на Майкъл Джексън по превъзходен начин и заслужава напълно да го върнат

Неска Пламен според мен изпя песента на Майкъл Джексън по превъзходен начин и заслужава напълно да го върнат

едва ли гледат как е пял точно днес. Всичко е по общите впечатления от началото до сега

Добре, че сложи това "според мен" - има много подробности, които обикновените слушатели не могат да доловят в дадено изпълнение. Общо взето те слушат дали е пял фалшиво и дали е наподобил изпълнението на оригиналното изпълнение. Пламен е готин, но за съжаление никога няма да стане айдъл (поне не и този сезон)...не ми се обяснява защо, тъй като причините са много.

Добре винаги съм се чудел защо крутикуват някой когато изпее дадена песен като оригинала. Какво толкова не им харесва в това.

Предполагам, защото не искат пеенето да изглежда като много добра имитация на гласа на "оригиналния" певец, искат да има нещо лично, някакво отношение, специфична обработка на песента, за да си личи, че е за дадения айдъл. Така си го обяснявам поне аз де... :P

Галя е права - това е конкурс за звезди, а не за имитатори. Границата между подходящото изнасяне на песента с присъстващ индивидуализъм вътре и запазването до известна степен идеята на оригиналното изпълнение е много тънка и трудно може да се поддържа. То е като да ходиш по въже - някои залитат към буфосинхронадата и биват харесвани от публиката (която е свикнала точно така да слуша тази песен), но пък не са харесвани от журито, защото в изпълнението не се търси точно това....а други, в стремежа си да покажат индивидуалност, по някое време загубват цялата идея на оригиналното изпълнение с постоянните изменения, украшения и смяна на тембъра, че най-често не се харесват и на публиката, и на журито. От тия вторите (абстрахирайки се от айдълите), много рядко съм чувал изпълнение на песен, тотално сменена като характер и усещане от пеещия и да ми е харесала накрая - в тези редки случаи пеещият е бил много добър и е имал подходящ вкус да пречупи песента през собственото си виждане така, че "ремиксът" да звучи толкова добре, колкото и оригиналът. :rolleyes:

Едит: Върнаха Александра - една от моите любимки...даже я предпочитах пред Рут, с която сме записвали няколко пъти. Какъв глас има това момиче - Шер #2. :punk :wub:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...