sandman Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Честно казано ме е яд за Ана! Според мен беше по-добра от Деница и Ясен! Ясно е, че не е перфектния глас, но все пак имаше повече възможности от другите 2-ма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Ако се поставя на нейно място, и аз бих реагирал така. То не бяха плюнки от журито, то не бе чудо. Доста пъти пресилваха негативните оценки. Вероятно Ана отдавна е взела решение да си ходи, но сега имаше подходящ случай да го направи достойно. Не казвам нищо лошо за Деница и Ясен, просто ми е кофти как я мачкаха докато си отиде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Ана ли е тази, която пя Big Spender? Ако да - имаше грешки, но то така лесно се пее Shirley Bassey и то от неопитна певица... и двете от журито щяха да се гърчат на тази песен като амеби. На нея и Кристина Агилера се е излагала, така че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 И според мен през цялото време на Анна и се наложи да изтърпи сумати критики и кво ли още не а на доста концери пя никак зле и въпреки че Деница е може би по-стойностната от двете като певица според мен тя трябваше да си тръгне а пък за Ясен мисля че се представи на добро ниво имаше и хубаво сценично поведение Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Ясен е супер дърво. Tо тия предавания много много..... Пример: Star Academy първата изгонена - Аксиния победителя - Марин Айде сега помислете кой стана по-известен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 еми шанс зависи кой как се е оредил и къв късмет е имал но нещата са мого относителни.А иначе някой може ли да ми каже ква е новата задача Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Песни на Балкански езици + Песен на български - Дуети + 2 песни общо всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Ясен е супер дърво. Tо тия предавания много много..... Пример: Star Academy първата изгонена - Аксиния победителя - Марин Айде сега помислете кой стана по-известен Акисния го прави по - добре от Маринчо Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Акисния го прави по - добре от Маринчо Даже и така да е. Да не беше единствената жена в предаването? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Еми значи, прави го по-добре от всички останали. Иначе и по принцип Аксиния ми харесваше от всички останали най-много, още от самото начало. И мисля, че след скритото послание, което беше направила и го бяха пуснали след като я изгониха, повечето бяха разбралои че са сгрешили. А Маринчо беше просто една еуфория получена от хвалбите на журито и манипулацията на операторите. За това и бързо го забравиха хората. То и сега в Music Idol се усеща същото, но е малко по-реално като че ли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 2, 2008 Author Share Posted June 2, 2008 Тома спечели! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Тома спечели! Йеееес "...не всичко е чалга колеги,има и нормални хора..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Йеееес "...не всичко е чалга колеги,има и нормални хора..." Затва ли изпя 2 чалги с такъв кеф Честно да си кажа Томата много ми падна в очите с тея изгъзици а Азис, мацката му скри шапката на тоя псевдо рокаджия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Винаги ми се е искало, но никога не съм го вярвал. Та нали ние сме чалгаджийска държава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Затва ли изпя 2 чалги с такъв кеф Честно да си кажа Томата много ми падна в очите с тея изгъзици а Азис, мацката му скри шапката на тоя псевдо рокаджия @Stenli, а ти много ми падаш в очите с елементарните разсъждения...sorry, нищо лично към теб...същото бих го казал и на най-добрия ми приятел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Тоя е жив ташак, псевдо метъл, псевдо мъж, псевдо певец. Слабо шоу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Според мен съвсем друг трябваше да бъде на тва място ма ще си замълча Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 След 2 месеца и той ще е в кенефа на историята. Изкефи ме тая от Вирджиния рекърдс: "Невена е най-прогресиращата млада звезда в България". Сигурен съм ,че поне 50-60% от хората са се почудили коя, аджеба, е тая Невена xD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 @Stenli, а ти много ми падаш в очите с елементарните разсъждения...sorry, нищо лично към теб...същото бих го казал и на най-добрия ми приятел. sorry, че ти падам в очите, ама някой хора имат принципи. Аз поне не знам някои от моите познати рокаджии да падне до това ниво да пее/слуша азис или каквато и да е чалга, като мога да започна с баща ми и едно приятелче, дето е просто побъркан на тая тема - имам чувството, че не е изпуснал концерт на рок/метал група, която е дошла в БГ. Лично за мен е странно подобно поведение, понеже той не слуша абсолютно никаква друга музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Като ти наложат директива отгоре, ще пееш не ами...Пусни си първото изпълнение на Азис - Тома го беше направил с много рок елементи и всички луднаха.Сега я изпя за шоуто и за да изкефи отново зрителите.Абсолютен рокаджия в дъното на душата си остава Томата и заслужено печели. иначе Блитц е прав - скоро и той ще залезе като Невена на българския пазар за жалост.Май Кен Лий е единственият сериозен успех на предаването и дълго ще се помни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 sorry, че ти падам в очите, ама някой хора имат принципи.... Това твоето не са принципи....Схващаш ли разликата между твоето изказване и тези на Dulgia, Dunc, Blitz_krieg_1941 малко по-горе? Те поне си имат симпатия и пристрастия към някой от останалите айдъли, което си е съвсем нормално, но не ръсят твърдения, които изобщо не разбират. ...Май Кен Лий е единственият сериозен успех на предаването и дълго ще се помни Абсолютно си прав....за голямо съжаление. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Мидекс, радвам се ,че Тома спечели. Пее пичът, шоу прави, той заслужаваше най-много, спор няма, ама ще залезе твърде бързо. По-бързо от Невена едва ли е възможно, ама все пак. Тя направи 1 песен и дотам. Едит: Всички ги забравят... Иван го забравиха, Невена я забравиха, Марин от Стар академи помни ли го някой? Кой беше победител в Биг брадър 1? 2? 3? Вип Брадър? Всяко чудо за 3 дни. Просто вижте как тези предавания, които "се гледат" от 3-4 милиона зрители колко преходни неща са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Това твоето не са принципи....Схващаш ли разликата между твоето изказване и тези на Dulgia, Dunc, Blitz_krieg_1941 малко по-горе? Те поне си имат симпатия и пристрастия към някой от останалите айдъли, което си е съвсем нормално, но не ръсят твърдения, които изобщо не разбират. Ми то и аз имах пристрастия към някой от останалите, просто го нямаше на финала И честно казано не схващам каква е разликата между моето мнение и мнението на Dulgia, и 2мата смятаме, че тоя е псевдорокаджия Ако има няква разлика моля те обясни ми я sasho, нали знаеш, че простотията е основна движеща сила. И което е най-интересно тва "парче" стана хит по цял свят бтв в неделя те искам на гребната да направим един мач, аз ще играя колкото ми позволи кракът :-s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 @Blitz_krieg_1941, не знам за Невена...нямам време и не й следя развитието след финала. Знам само, че още по средата на миналия айдъл писах из форумите, че тя ще е финалистката, не защото е нещо изключително, а защото имам опита да преценя какво хората (и журито) търсят в един "айдъл". Знам само, че в последната година хората, които пеят при мен масово търсят сингбеци на не знам кои си песни на Невена, което ме навежда на мисълта, че издава песни все пак, които са в известна степен популярни, защото без айдъла никой нямаше да знае изобщо коя е Невена. А за сегашния айдъл...по едно време се колебаех между Деница и Тома, но на първата много й пречат килограмите, а и не е широко скроен певец - дай й соул...няма проблем ; дай й нещо неподходящо и....дотам....иначе е ужасно музикална. А Тома е гъвкав и успява да се пригоди максимално към всеки стил като не пропуска да вкара редовния метъл, но с мярка. Нора кове тоновете, но пеенето не се състои само в "ковашка дейност", а и в изграждане на песните, а в почти всички песни тя започва на 90% и от 20-тата секунда до края е на 100%...сори...а за Ясен...няма да го коментирам, просто нямам желание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Стига сте пискали бе, баси, всички са велики метъли и рокаджии и от вас по-истински няма, всичко друго е плява. Евала на момчето, много се радвам, дори в интерес на истината за пръв път гласувах за участник в телевизионно шоу, при това 6-7 пъти. Всъщност... оплакващите се, че пял Азис два пъти и че бил псевдо... знаете ли дори на кой е последната песен, която изпя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.