Jump to content
BulForum.com

Мюзик айдъл

Fibaman

Recommended Posts

Само дето на запад жълтата преса и предавания са на светлинни години по-напред от нашите измишльотини и затова там не се стига до такива дивотии...

Точно това беше целта на репортажа. Кога си видял от Албена Вулева нещо, което да не е стигнало до изблик на селяния и простотия.

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Хм.

Не беше лош като цяло днешния концерт.

Деница - отлична интерпретация, близка по чувство и по стил на Джанис Джоплин, и все пак Деница. Малцина могат да пеят така почти акапела. Покъртително.

Денислав - слаба до средна работа, ама повече и не очаквах от него в тази област.

Ясен - добре се справи и доста се постара да изкара цялата енергия, на която е способен за това парче. Дребни забележчици. Много добра оценка.

Шанел - абе добре, ама нямаше откровеното чувство. Струваше ми се, че повече я е грижа да си отмести падналите върху лицето и кичури, отколкото за посланието на парчето. Малка е още, но ще порасне и ще се научи. Добър.

Ана - даде всичко, изпя с много и истинско чувство парчето. Много хубаво парче, но не е много комерсиално, което вероятно ще повлияе на масовия вот. Журито много я поряза, твърде пресилено според мен.

Нора - абе не може да пее различно от форте тази мома и това е. Помпи яко където трябва и където не трябва. Хубаво беше, ама ако направя аналогия с фотографията - красив портрет, но с преекспонирани цветове и снимано срещу светлината.

Тома - яко, даже твърде яко и рязко. Но бенда, бенда бледнее! И тея брасове, дето вкараха... Тука трябваше стена от саунд и тогава гласа му щеше да лепне точно. Аз си мисля дали не беше по-добре да направят някой аранжимент с една или две кухарки. Тома може да извади и много мек тембър, подходящ за такава интерпретация.

Бенда - слабо китарно присъствие, слаба ритъм секция - най-важното в рока! Абе ако беше Ку-Ку бенд, друго щеше да обажда ама...

Мен специално Тома най ме изкефи от всички останали беше с една класа над тях в този стил специално.

За съжаление успях да хвана само изпълнението на Деница...после дойдоха едни хора и се наложи да спра телевизора, а като си тръгнаха го пуснах точно на Тома...

Деница пя "един път" :punk ...всичко беше в рамките на максималното, което можеше да се постигне в тази песен. :punk

Тома малко пресили според мен изпълнението си, но се ядваше...може би наистина бендът не попълни колкото трябваше... ;)

За останалите (дето не ги гледах), съм склонен да се съглася изцяло с преценката на alchemy, защото досега те са оставили в мен подобни впечатления - и Нора-"фортето", и мъничката Шанел, на която просто й трябват още няколко години практика и улягане, и "побойника" Денислав :bgrin: ...и т.н.

Както и предполагах в днешното предаване нищо не се каза за излагацията на лекенцето Денислав.

Друго си е да даваш всяка изцепка на Иван вън и във шоуто.Ето на това му се вика двоен стандарт.А че пернишкият селяк се изложи пред цялата страна, не трябда да се показва в ефир нали :sick

Иван и Андрей са пълни ПОДЛОГИ :angry:

Иначе Тома е Великан.Личи си чу му идва от вътре и живее с рок-жицата.С малко късмет и дъбар екип ще пробие на пазара :punk

Всъщност като споменах за интерпретации, ето един нагледен пример.

1. Give Me All Your Love Tonight - оригинална версия от 1987

2. Give Me All Your Love Tonight - "unplugged" версия от 1997

Някакси ми се щеше да направят нещо подобно и на Cryin' in the rain. Явно на Дони не му се е занимавало, а е наблегнал на парчетата на Дзукеро.

Между другото ми се струва, че можеше много по-удачно да бъде направено кантото на мъжкия глас за да не вървят единия във възходяща, а другия в низходяща линия. В един момент твърде много се раздалечаваха и се събираха някак насилствено в края на фразата.

П.П. Последното се отнася за парчето "Il Volo".

Според мен Тома малко се попресили на изпълнението при груповите изпълнения си мисля че Ана и Деница пяха малко по -грубо и няма кво да коментирам трагичното представяне на "Денислив" а пък за тва че не са му показали изцепката с репортерката мога да кажа че тя е от преди време щот там още не се е постригал но иначе съм съгласен със забележката

Я да избързам преди гласуването....определено ще е Денислав....а и доста народ съвсем явно си го мразят...

Я да избързам преди гласуването....определено ще е Денислав....а и доста народ съвсем явно си го мразят...

Да не говорим, че изпя безобразно песента на Billy Idol :lol:

Айдееее, пак ще си играем на връщане. Явно паричките от SMS-и са се сторили недостатъчни на продуцентите, та сега ще има кампанийка по "връщане".

Иначе се радвам, че не отпадна Ана. Може би заради зрялото излъчване и това, че пее с душа. Изобщо не е перфектна, но въпреки това ми харесва. Очите и имат особен блясък :) .

ауеуеееееее.

толкова много се зарадвах че най-сетне го разкараха тва гейче. пък ся ша го връщат ли?

а как ме е яд, че не съм бил около НДК по времето на биткаджийската му издънкаааааа. на 90 кила човек дали ще налети толко смело....

Ти пък като си 90 кила много голям ли си :) Пък и едва ли се занимаваш с клюкарска журналистика..

абе той и да не е 90 кила ония помияр като види че насреща му има мъж а не жена веднага ще увехне а иначе за изгонването евала на че се усетиха всички къв е гомнар тоя и го изритаха а иначе си мисля че няма него да спасат след като неска доста се чу от залата да го освиркват и след като вече много бхора са зпознатаи с неговото побойническо клипче и освен тва смятам че с тва дето ще го напраат ся съвсем ше разводнят формата на предаването тази година

Ана много ми се издигна в очите напоследък! Има наистина какво да учи - трябва да вземе 15-20 урока, но има хубав глас! Искам да върнат Пламена! Иначе този Мюзик Айдъл, както е тръгнал - може да стигне до Декември! :)

Ще продължи докато дори на двамата водещи не им стане ясно, че пренасищат ефира със собствените си персони.И тия жалки изказвания "Разликите са толкова малки!"Ние не пасем трева.Не може да тръбиш колко пари правиш, колко ти е успешно шоуто и в същото време да твърдиш, че разликата между човек с 8% и двама с 4% е малка( все пак уж нали са "много" гласовете ) и да подаряваш ситроени!?

Някой да е минавал през главната градската градина дето са 3-те чешми между 15:30 и 16:00... Минах на около 30 метра от някакав дето пееше и някъв друг дето свиреше на китара и като се заслушах странно много ми заприлича на Иван... Обърнах се и погледнах и пак странно много ми заприлича на Иван въпреки, че съм малко недоскив и не видях добре съм 90% сигурен, че беше той. Някой друг да е видял подобно нещо или вече имам някакви звукови и зрителни халюцинации.

6to si mislq, 4e ako bqha varnali i Ivan horata 6tqha da glasuvat za nego?

Ами напълно правилно си мислиш според мен обаче те немогат да си вкарат такъв автогол и да го върнат пак

Някой да е минавал през главната градската градина дето са 3-те чешми между 15:30 и 16:00... Минах на около 30 метра от някакав дето пееше и някъв друг дето свиреше на китара и като се заслушах странно много ми заприлича на Иван... Обърнах се и погледнах и пак странно много ми заприлича на Иван въпреки, че съм малко недоскив и не видях добре съм 90% сигурен, че беше той. Някой друг да е видял подобно нещо или вече имам някакви звукови и зрителни халюцинации.

Ами много е възможно тъй като едно момиче от моя клас се познава с някъв който пък се познава с него и вчера вечерта те са идвали до нашетро училище да я заберат нея и от нея разбрах че Иван шял да бъде в града 1-2 дена

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...