farrell Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 верно ли най-накрая го изгониха го тоя ураааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Абе и аз съм на мнение, че Нора 'вика' малко повече отколкото трябва, ама хайде да не коментирам, че sandman ще вземе да ми се разсърди. А за тазвечершното издание...не симпатизирам на никой от двамата....Стоян както винаги си беше непрецизен и леко фалшив, но Мария каквото фалшиво въведение направи...просто не е истина. А това беше, защото...такова притеснение я гонеше, че...добре, че се стегна в процеса на песента и влезе в релси...сигурно нея ще оставят... Едит: Познах...Стоян изчезва. Не съм казал, че не вика - просто според мен най-много заслужава. Аз не можах да го слушам днешния(вчерашния) епизод, но го гледах и видях, че Мария си запушва едното ухо - може да е имало проблем с монитора. Видях Иван по телевизията Утре ще си го сваля да чуя какво е говорил. Той преди ходеше с Мария. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Този Мюзик Айдъл е под всякаква критика. Всичките са адски зле. Великата Деница днес беше Моя котарак създава подобен звук на пеенето й като почне да мяучи. Денислав и на него му се чудя как може да е още там, като един път не е пял както трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Аз пък съм на мнение (противоположно на Дони), че на Деница изобщо не и пасваше нито песента, нито мъжкия глас. Изключително несъвместими тембри и темперамент. Но вероятно това е целта, все пак Деница не се вписва в типа "айдъл" най-вече заради килограмите и вероятно това е повод за елиминиране. Денислав сравнително успешно "влезе в обувките" на Миро, на него му вървят "мазните" парчета. Обаче в интерес на истината парчето има много капани и трудни елементи, с които младежа се справи добре. Изненадаха ме Данчо Караджов и Ана. Нямах особени очаквания, тъй като от 15-20 години Данчо си пее едно и също. Обаче нъц - стария пес показа зъби, а мацката необичайно добре се вписа в парчето, едновременно нестандартно и оригинално. Томата и Дичо можеше да се справят по-добре. Имаше разминавания, но в известна степен съумяха да ги замажат. Иво и Силвия Кацарова - пълен провал според мен. Това жури глухо ли е, какво ли? Ясен и Анелия - мммммм... средна работа, но по-скоро добре. Тоя Ясен пее много добре, ама наистина не може да се "запали". Останалите не можах да ги чуя, за съжаление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Незнам на мен може би ми хареса единствено песента на Данчо Караджов и Анна в тва число бих могъл да добавя и песента на Ясен с Анелия Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 ....Kato cqlo sym saglasen s teb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 . Видях Иван по телевизията Утре ще си го сваля да чуя какво е говорил. Той преди ходеше с Мария. За новото шоу на Иван ли става въпрос А иначе коя Мария имаш предвид че му е била гадже - тази от Мюзик Айдъл да е ходила с Иван ми се струва малко странно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Говорех за Иван Неделев, който я защитаваше на елиминациите. Просто го познавам и ми стана интересно какво е говорил за нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Охх много ми е жал че изгониха Мария след като изгониха иван останах за нея и много се надявах да стигне по-надалече а ся вече няма въобще за во да го гледам тва предаване И да зимат вече да махат онова малко педалче пернишко че не мога да го трая тоя помак Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Сега остава да изгонят и Нора! И да останат най-големите некадърници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 http://vbox7.com/play:e369c517 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Бил и счупил 3 ребра Интересно как с тоя измъчен шут може да счупи ребра.. даже 3.. нищо , че все пак удря жена.. жалък п*****с Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Неска и аз се запознах с тва видео и съм се скъсал да се хилия на тоя нещастен путьо как се надъхва срещу няква жена и и скача като някъв петел такъв селси бек е и си мисли че с тоя кекав удар много респект вкара Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Тоя като го гледам 3 солети не може да счупи... за 3 ребра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 дано го осъди! тия музикални инвалиди им е малко сигналното жълто! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Тоя смешо и на мен не ми поняса да го гледам/слушам, но тая уфсъ колкото и да я наритат все ще и е малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 ...тая уфсъ колкото и да я наритат все ще и е малко. "Уфсъ"-та си е "уфсъ", а и всичките им останали репортерки. Обаче оня още е много малък, за да се усети, че точно това е целта на т.нар. "репортаж" - да го провокират и да го изкарат извън равновесие. "Сигнално жълто" правят същото с абсолютно всички - задават им провокативни въпроси и то...по най-просташкия начин. Работата е да я оставиш да си прави монолога и да се държиш, все едно не съществува....а то си е ясно, че при всяко положение Вулева ще прасне в предаването си някой просташки коментар - със или без интервю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Ифчо.. От теб не съм очаквал такова нещо. Каквото и да говори, той няма право да е удря! И като гледам как го защитават... Явно да си просто е модерно в момента. Тя просто се заяде. Аз колко пъти съм се заяждал с теб? И ти не си ме удрял... Тоя тряа да бъде съсипан! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Ифчо...Аз колко пъти съм се заяждал с теб? И ти не си ме удрял... Офтопик: А трябваше! Иво, гледай да не правиш тази грешка следващия път! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Що?Гледай какво става.Всички вече считат, че всичко им е позволено.Разни репортери снимат без да питат, звезди бият репортери без да питат за какво снимат, разни момчета от Перник бият журналисти ей така на улицата "щото са обидени и велики"...тая нормативна уредба в нашата държава е ясно, че е само за простолюдието.Тя не важи за тарикатите, всеки се чуди как да "не направи нещата както трябва", как да завие наляво от дясна лента, как да мине през спирката на автобуса за да мине задръстването и т.н.Това е явно нещо на което възпитават в детската градина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Бил и счупил 3 ребра Интересно как с тоя измъчен шут може да счупи ребра.. даже 3.. нищо , че все пак удря жена.. жалък п*****с Това дали е счупил, или не, в случая няма значение. В случая има значение, че е заснет удара и че нашите доктори са толкова корумпирани, че могат да й напишат в медицинското, че й е изпочупил всичките ребра. А ако тая има малко акъл ще иде да си изкара едно медицинско и да го осъди. Колкото до постъпката тоя пич е много зле, тва да тръгнеш да биеш жена Ся малко по темата свързана с Мюзик Айдъл. Като цяло тая година са ги събрали куцо и сакато в музикално отношение. Тука се разразиха разни спорове дали тая дебелата (забравих й името) не може да пее или да. Та моето мнение е, че тая мацка абцолютно не може да пее, а само вика като луда. На мен ми направи добро впечатление Шанел, която пък е доста скромничка и остава някак си в сенките на другите селяндури. Моят фаворит е тя бтв забелязали ли сте как журито на концертите се спуква да хвали участниците, а като дойде време да ги гонят почват да ги оплюват колко не можели да пеят и кви грешки правели Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Само дето на запад жълтата преса и предавания са на светлинни години по-напред от нашите измишльотини и затова там не се стига до такива дивотии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Ифчо.. От теб не съм очаквал такова нещо. Каквото и да говори, той няма право да е удря! И като гледам как го защитават... Явно да си просто е модерно в момента. Тя просто се заяде. Аз колко пъти съм се заяждал с теб? И ти не си ме удрял...Абе ти ми кажи к'вот каза тая, пък стой та гледай.Че неговата реакция беше невероятно елементарна... сам си го наби, като нищо ще му бият шута... не отричам, ако на живо го видя да посяга така на жена(в случая female Ovis aries) лично ще го помеля. Но такива, като въпросната "журналистка" трябва да се бият по три пъти на ден, сутрин като издои кравите, следобед като прекопае два декара и вечер... за да е три пъти. Midex теб чакам, няма да се радват само другите Stenli точно пък Шанел да наречеш скромна. Дето всеки път мрънка че не са и дали песен, с която да си покаже гласовите възможности. А като и кажат нещо накриво се цупи, като че ли са и взели близалката. Нека дойде след година две, сега е просто несериозно. До сега изпя една песен като хората, не мога да не призная че дует беше на 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Абе аз викам с тая постъпка Гомниславчо президент и тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Кво толкоз плюете журналистката, жената си върши работата, изглежда е начинаеща журналистка и само в скат я искат и и казват режисьорите на сигнално жълто предварително какви въпроси и как да ги задава и тя просто си върши работата, ако не го направи я уволняват. По-добре това отколкото няква сервитьорка в кръчма или курва по улиците. А аз пък винаги много съм се дразнил на хора дето скачат на бой задето някой ги напсувал на майка. Еми това си е в манталитета на българина, много ясно, че не го мисли и никога няма да го направи, защо трябва да скачаш да се биеш, чисти комплексари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.