sandman Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Играл ли е вече? Искам линк, искам линк.... Не е още - оставят го за десерт. /едит: Поредното доказателство, че само лудите и кривите, и нестандартните пробиват. Въпросче с понижена трудност: За кои 2 българки е чувала Марая Кери, а и целия Свят?: а) Невена Цонева - първия музикален идол на България, с подписан договор с Юнивърсал, с издаден "хитов" албум, с невероятен глас, визия и чар. б) Валентина Хасан - не стигнала дори и до театралните кастинги на българския Мюзик Айдъл, която не знае 2 думи на английски, която пее фалшиво, без визия и т.н. Някой има ли нужда от жокер? А сега си представете скандалния Иван да спечели Мюзик Айдъл - дали наистина ще ни изложи по Света или на хората точно такъв човек им трябва? Дали в м мюзик айдъл не го държаха именно заради клоунското му поведение и имитиране на ниска култура и възпитание - А каква е разликата между bTV и коя да е популярна чуждестранна телевизия? Т.е. дали нямаше и всяка една световна телевизия да качи рейтинг именно благодарение на него? Дали нямаше и Майкъл Джексън да научи за "селянина от Айтос"? Еми няма да си отговорим на тези въпроси, защото изгонихме единствения, който правеше шоу в ШОУТО Мюзик Айдъл. Ама той бил там да пее - е добре де, ако толкова важно беше пеенето за предаването, защо от 1 седмица всеки ден предавания се пее само около 1 час? Защо не е примерно 2 предавания седмично с по 1 час пеене? Защото май-май преди да бъде музикално предаване, това е шоу като Биг Брадър, като Сървайвър, като Стар Акедеми и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Мен пък Иван ме кефише. Вярно, че е селяндур, но поне не се взимаше на сериозно, както правят всички участници в този music idol. Ако си мислят, че ще станат някакви музикални звезди, явно са доста заблудени. Иван поне си гледаше кефа и не се впрягаше толкова. Иначе в живота съм сигурен, че си е същия идиот и ако го познавах едва ли щях да го изтърпя, но в music idol по-скоро ме разсмиваше, от колкото да ме е дразнил. Какво да кажа още освен, чао на най-големия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 И един съвет от мен - гледайте "Това го знае всяко хлапе", когато той участва. Там Иван показва колко е прост селянин! Трябват ми 100 000 лева на заем за 2 вечери само. Ще ида в Стани Богат и ще спечеля 100 000. Уууу. Тогава кой ще е по-умен? 200-та лева отгоре за участието ще ги дам от мен. Иначе съм съгласен за Хасан, но това, че Марая Кери я е чула (евентуално), не означава, че ще я помни. Има много провалили се Мюзик Айдъли по цял свят, които са се разнасяли наляво и надясно, но само това и нищо повече. Моментна слава ли е идеята, че не мога да схвана нещо, или кариера? Ако е моментна слава, то това всеки го може. Всеки може да е клоун, да дразни и да провокира. И аз и ти можем да се правим на велики и да обиждаме останалите. Не можеше ли да дразни и да провокира, И да си пее песните? Толкова ли е трудно? Нали е гений. Що не го измисли по тоя начин? За всичко си има граници. Той премина допустимите. Колкото и да е бил "скандален". Азис пак си е скандален, псуват го, обичат го, ама човека си пее и шоу си има. Държи си имиджа и никой не дразни. Или поне не до такава степен. Евгени Минчев и той. Обсъждат го, обратен бил, тва бил, онова бил, но си кара Ягуар и си щрака. Без да дразни никой. Иван се впусна с ръцете и главата напред и си мислеше, че зрителя е простак и ще го хареса. И на мен ми беше интересен в началото. Да го видя до къде ще стигне, но по-интересен примерно ми беше Милен (онзи с оранжевото, дето не можеше да пее) и наблюдавах повече него, докато Иван беше между другото. Лично на мен ми е по-приятно да гледам някой, който ме кара да се смея, отколкото да гледам някой, който косвено се подиграва на зрителя, не търпи неудобрение и показва простащината си на всеобщо достояние. Peace. I'm out. П.П. Аватара е дизайнерско решение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Той ако беше същия тогава едвали Теодор Койчинов шеще да го изтърпи 5 години като скъвартирант и приятел ,така че явно в живота не е баш същия Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Ай стига сте го коментирали тоя нещастен пухльо Иван, не заслужава повече внимание. Нямам информация кой е бил на първо място на изпит по оперно пеене (може да е добре пласиран слух, може и да е истина) пък и не ми пука особено; и не е показателно - може общото ниво да е ниско (която тенденция се задълбочава в цялото ни общество с годините). То простотията се издигна в култ. Явно сега е време селяндурите и простаците да дават тон. Те се и котират. Навсякъде. От тия измислени "идоли" направо ми идва звучно да повърна. А, да не забравяме конкурентния край на ефира - оттам ни залива "стилистиката" на "Пей с мен". То пък бива изтъркани словоблудства отпреди 25 - 30 години, ама такава мазня не бях очаквал. Сега осъзнавам, че взех правилното решение да не ходя на втория етап от кастинга им (за който се бях класирал между другото). Не съм очаквал от екипа на 7/8-ми толкова лоша координация между различните екипи - след като официално двукратно потвърдих отказа си, ми звъниха петима различни души от различните работни групи да ме питат защо ме няма. За една седмица не можаха да си "ъпдейтнат" инфото, егати комуникацията. Та така. Критериите се видоизменят и се обезценяват до неузнаваемост. До къде ли ще стигнем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Трябват ми 100 000 лева на заем за 2 вечери само. Ще ида в Стани Богат и ще спечеля 100 000. Уууу. Тогава кой ще е по-умен? 200-та лева отгоре за участието ще ги дам от мен. .... Моментна слава ли е идеята, че не мога да схвана нещо, или кариера?Ще ти трябва да си платиш и за времето, в което си в ефир - авторекламата също се заплаща, ако ли не - ще трябва да си чакаш реда - СМС-че, и евентуално може и да те одобрят. Прав си, че кариерата е по-важна, но без изригване - няма ефект. Т.е. какво става ако изведнъж станеш много известен и по случайност се окаже, че си и страшно талантлив? Неочаквано добра комбинация. Между другото усештате ли сега като гледате мюзик айдъл едно такова странно чувство все едно сте в компания и душата на компанията току-що си е тръгнал и е някак си скучно вече? Последно: Иван сам си каза, че не е искал да стига изобщо до финала, както и предполагах. И все пак си личеше, че му е криво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Ще ти трябва да си платиш и за времето, в което си в ефир - авторекламата също се заплаща, ако ли не - ще трябва да си чакаш реда - СМС-че, и евентуално може и да те одобрят. Тук обаче не позна. Ако искате да участвате в "Стани Богат" - "Плащате си сумата, която искате да спечелите и още 200-300 лева отгоре". Директен цитат. Офертата е за знаменитости разбира се. Не за простичкият човек, но ако някой има чак такова голямо желание, може да се класира. Сега поне знаете как глупавите хора, стигат толкова напред и .. изненада - не са толкова глупави вече. Там, както и навсякъде, се плаща. Пример е Лиляна от Биг Брадър някой си брой. Мисля, че беше третия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Иначе съм съгласен за Хасан, но това, че Марая Кери я е чула (евентуално), не означава, че ще я помни. Има много провалили се Мюзик Айдъли по цял свят, които са се разнасяли наляво и надясно, но само това и нищо повече. Моментна слава ли е идеята, че не мога да схвана нещо, или кариера? Ако е моментна слава, то това всеки го може. Всеки може да е клоун, да дразни и да провокира. И аз и ти можем да се правим на велики и да обиждаме останалите.... Така е, но не мисля че някой друг би се осмелил наистина да го направи. Иван си имаше система и най-важното кураж да я следва, за което го признавам. Иначе не виждам кой е обиждал чак толкова Иван. Верно, че обиди свинята като каза за Фънки, че е дебела свиня. За всичко си има граници. Той премина допустимите. Колкото и да е бил "скандален". Азис пак си е скандален, псуват го, обичат го, ама човека си пее и шоу си има. Държи си имиджа и никой не дразни. Или поне не до такава степен. Евгени Минчев и той. Обсъждат го, обратен бил, тва бил, онова бил, но си кара Ягуар и си щрака. Без да дразни никой. Иван се впусна с ръцете и главата напред и си мислеше, че зрителя е простак и ще го хареса. И на мен ми беше интересен в началото. Да го видя до къде ще стигне, но по-интересен примерно ми беше Милен (онзи с оранжевото, дето не можеше да пее) и наблюдавах повече него, докато Иван беше между другото. Лично на мен ми е по-приятно да гледам някой, който ме кара да се смея, отколкото да гледам някой, който косвено се подиграва на зрителя, не търпи неудобрение и показва простащината си на всеобщо достояние. Мани ги тея педераси. По-добре да гледам идиот, който се прави на шут, отколкото да гледам дебел педерас, който ми се разхожда по поличка. Не казвам, че шегите на Иван бяха кой знае колко оригинални, но всеки път беше интересно да се види каква простотия ще направи. Яко се изгаври с предаването, което ми допадна. Какво толкова му се дразните не знам. По-добре му се смейте на простотията, все пак смеха е здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 По-нагоре виждам, че говорихте за Марая и Валентина. Забележете реакцията на Марая Кери по време на клипа с Валентина.. Увековечихме този беспорен талант. Чудно, незнам дали сте се ровили скоро из утуб, забележете какво "течение" на Кен Ли е тръгнало. Многобройни клипове от целия свят пеят кен ли..Мексико, Канада, дръпнато момиче забелязах, може би от изтока....клипове Списание People неможа да пропусне да подчертае за световния блогбъстър. Wikipedia със артикъл... и накрая фен клуб "Ken Lee World.com" със слоган Do You Ken Lee?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 По-нагоре виждам, че говорихте за Марая и Валентина. Забележете реакцията на Марая Кери по време на клипа с Валентина..Увековечихме този беспорен талант. Чудно, незнам дали сте се ровили скоро из утуб, забележете какво "течение" на Кен Ли е тръгнало. Многобройни клипове от целия свят пеят кен ли..Мексико, Канада, дръпнато момиче забелязах, може би от изтока....клипове Списание People неможа да пропусне да подчертае за световния блогбъстър. Wikipedia със артикъл... и накрая фен клуб "Ken Lee World.com" със слоган Do You Ken Lee?. Боже, колко мъка има по този свят. Не знам дали да се смея или да плача... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Тези дни съм доста зает и нямам много време да пиша тук, макар че имам какво да кажа. Не знам....що се отнася до "феномена Кен Ли" (малко ми прилича на Брус Ли ), медиите преиграха доста с него, а и след като влезе в интернет, нещата минаха всякакви граници. Лично на мен не ми беше чак толкова интересно да чуя поредната 'кавър' версия на някоя песен с измислен английски + ориенталски мотиви, както и никога не съм се впечатлявал и от "закланите кокошки", "кроасаните на Майкъл Джексън" и всичко останало. От малък се занимавам с музика, а от 20 години слушам и работя все с хора, които не могат да пеят, така че каквото са чули ушите ми (и в каквото количество)...просто не може да си представите. Много хора нямат никаква самооценка и затова дори са горди когато станат известни с излагацията си. По ми беше интересно кога ще изгонят Иван, защото това беше само въпрос на време и въпреки, че има някакви певчески данни и огромна доза артистизъм, многото останали необходими компоненти, които все още му липсват, съчетани с липсата на всякакви спирачки и задържане на поведението си в някакви граници, доведоха до логичното му изгонване. На миналия айдъл (даже мисля, че го писах в темата още в началните кръгове) ми беше ясно (95%), че ще бъде избрана Невена. Сега обаче нямам явен фаворит...'Арета Франклин', макар и чаровна, си е доста пълничка, а и леко се издъни в последно време с неподходящите за нея песни (иначе е много музикална и пее зверски) ; Тома го харесвам, особено когато му връчиха да пее Азис (и си мислех, че тотално ще се провали)...а двойната му интерпретация на песента наистина беше най-удачното, което можеше да направи в случая...и според мен доста си вдигна рейтинга от тогава ; за останалите няма да коментирам, че ги познавам лично и не върви да ги критикувам много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 I az ne se vashitih osobeno na Ken lee, no 6-te koko6i me nakefiha mnogo. Az vinagi sam se 4udil kakav 4ovek trqbva da si, za da se izlaga6, no da ne ti puka. Ivan pone go prave6e napalno saznatelno i samonaso4eno. Ne moga da imam mnenie za glasovite mu vazmojnosti, za6toto ne sme go 4uli na 100%, no predpolagam, 4e 6tom e priet v onservatoriata i to na pyrvo mqsto - zna4i moje. Ot ostanalite sym za Nora, poneje ima mo6ten glas i pee s mnogo interesni melizmi. A Denica imenno zaradi tova ne mi hresva - nqma universalen glas, a tova qvno e neobhodimo za formata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Ми май в момента след изгонването на Иван малкото педалче Денислав остана за жалост участникът с най-много фенове Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 За това ли беше номиниран за 2-ри път в Сряда? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Арестуваха Иван за хулиганство Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Арестуваха Иван за хулиганство Ами нормално...типично за характера му, а и е добър ход от негова страна...той е съвсем наясно, че медиите няма да пропуснат случката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Арестуваха Иван за хулиганство Ми нищо чудно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 така като го гледам накрая няма да се очудя ако и догодина иде на кастинг пак да кандидатства и да си прай гавра с всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Слабички са тази година 'талантите'. Миналогодишните ми бяха по-симпатични и като че ли по-артистични. Тези едни сковани такива и без кой знае какви певчески способности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 На миналия айдъл (даже мисля, че го писах в темата още в началните кръгове) ми беше ясно (95%), че ще бъде избрана Невена. еми сега ще е нора ......то такова фаворизиране няма....тия от журито само нея не я критикуват изкараха я най великата певица....пък тя само вика.да не говорим че люси май е яко влюбена в нея Слабички са тази година 'талантите'. Миналогодишните ми бяха по-симпатични и като че ли по-артистични. Тези едни сковани такива и без кой знае какви певчески способности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Много щеше да ми е интересно, ако журито не бяха казали, че Нора вика, дали някой щеше да обърне внимание на това? Вика - не вика - пее най-добре от всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 От момчетата Тома няма слабо място просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 С изключение на това, че има само 1 и съща дразнеща бленда тип - "вехтия рокер"! Какво направи на Feel? Модулации в движение - направо измисли нова песен. Пеел по-вярно от Роби Уилямс...и един шоколад завива мармоти в станьол! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Тома може и да пее хубаво ма мен ме дразни това че все пее в един и същи металски стил и всичко го изкарва като рок а иначе още прди журито да го каже ми беше напраило неприятно впеетление че на някои песни Нора и онази Анна доста се провикваха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Абе и аз съм на мнение, че Нора 'вика' малко повече отколкото трябва, ама хайде да не коментирам, че sandman ще вземе да ми се разсърди. А за тазвечершното издание...не симпатизирам на никой от двамата....Стоян както винаги си беше непрецизен и леко фалшив, но Мария каквото фалшиво въведение направи...просто не е истина. А това беше, защото...такова притеснение я гонеше, че...добре, че се стегна в процеса на песента и влезе в релси...сигурно нея ще оставят... Едит: Познах...Стоян изчезва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.