Fibaman Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Иван и Андрей от неделното токшоу по Би Ти Ви "Сблъсък" ще водят и музикалното "Мюзик айдъл", което ще тръгне в български вариант догодина.Предварителните кастинги започват още през януари и ще се състоят в пет поредни седмици в най-големите градове на страната: Русе, Варна, Бургас, Пловдив и София. В петмесечната надпревара може да се включи всеки на възраст от 16 до 28 години, който смята, че има талант за пеене. Няма никакво ограничение за музикалните стилове, в които младите таланти желаят да се изявят. Участието в кастингите ще става след предварително записване, чийто старт ще бъде официално обявен от Би Ти Ви (bTV.bg), като кандидатите ще имат възможност да изберат в кой град желаят да бъдат прослушани от журито на конкурса. За втория кръг ще бъдат одобрени около 100 участници, а накрая ще останат 12 финалисти, които ще пеят на живо в ефира. Оттам нататък решаваща е ролята на публиката, която ще гласува за любимците си по телефона и с SMS-и. Победителят ще стане ясен в началото на лятото, а наградата му е договор с водеща продуцентска компания Дали ще е поредната нагласена работа и тъпня или може и да си заслужава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 ми то казуса на изпита за прокурори е нагласен,че някво тъпо "шоу",където един човек ша може да пее и той ша бъде изгонен първи,ли няма да бъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Е то това Star Academy, дето вървя по Нова, не е ли същата хава? И избраха 2-та най-нещастни елементи за водещи. Още повече ще се откажа да го гледам, ако изобщо започна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 26, 2007 Author Share Posted February 26, 2007 20:00 Music Idol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Аз съм чувала, че Глория е най-гадната в журито. Ако имаш нещо против чалгата и силикона, това е достатъчно да те изрита. Иначе ще гледам днес 1-я епизод, поне да видим дали ще си заслужава да го следим по-редовно. Май Идолът се застъпва с 2-я сезон на "Vip Brother" - защо ли?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Май Идолът се застъпва с 2-я сезон на "Vip Brother" - защо ли?! Пълно съвпадение Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 A стига ве. 1 час възхваляват журито и накрая дори не дадоха кои ще са участниците. Ама това БТВ наистина много се е сдухало. Първо на сървайвъра, сега пък тук. Умрял съм да им гледам уводната част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Добре това колко време ще е месец? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE*sParroW Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 "Тц тц тц , много ми хареса, направо от първия поглед им разгадах характерите на участниците.Много дълго тва шоу ,деа.Като филма "Титаник" ..."Дано утре ли, кога ще бъде следващата серия да видим тези толкова добри певци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darmonko Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Шоуто има изгледи да стане хубаво, още повече че си имаме и немалко пловдивски таланти Даваи Гитееее !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Ще ги дадат участниците споко... те ся тепърва май ще дават кастингите тъй че.... спокоино.. пък и ако трябва да представят всички участници навдъж.. ще им отнеме малко бая време Иъче има преспектива.. да стане нещо добро.ако не друго бая се посмях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Леле кви злета показаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Поредната простотия Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Тоз "Music IDIOT" ако не друго то поне е забавен.А и заличи комплексите ми,че съм вокален инвалид,породени от началната ми учителка по музика,която казваше,че пея като магаре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Поредната боза и перачка на пари. И пак смси и други приятни неща. Яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Ако са подбрали участниците, както в "аз пея в ку-ку бенд" определено ще си заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Такава мъка и антишоу отдавна не бях гледал! Няма да имам търпение да изгледам дори и началото на следващата от многото поредни части. Твърдо 'нье' от мене на това 'шоу'. Такава мъка и антишоу отдавна не бях гледал! Няма да имам търпение да изгледам дори и началото на следващата от многото поредни части. Твърдо 'нье' от мене на това 'шоу'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Az li4no ostanah razo4arovana ot sno6tnoto predstaviane ... Tozi Slavi ne6to mnogo se izlaga naposledak. Uj go mislehme za 6oumen N1 puk to kvo stana? A niakoi znae li koga zapo4va VIP Brother? Link to comment Share on other sites More sharing options...
game_overss Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 пълна скръб е тва айдъла БТВ немогат на малкият пръст стъпят на НТВ откъм шоупрограми Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 NTV si e absoluten pobeditel 6to se otnasia do 6ou-programi. Izob6to po4ti vsi4ko koeto izlu4vat e got. Az naprimer mnogo se zaribiavam s Milen cvetkov, Gospodari Na Efira, Ima6 po6ta, kakto i vsi4kite im realiti-6outa, koito sa pravili, dokato BTV go gledah samo v nachalto, kogato go izlu4vaha za po niakolko 4asa- i togava go gledah samo zaradi Alf, no tova be6e predi mnooogo vreme( moje bi predi 5/6 godini) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 абе тъпня си е (поне в началото), но поне става смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE*sParroW Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Хубаво,че не са затворени във къща ,че щеше ептем да прилича на Big Brother с тея тризначки Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Какво? И тризначки ли има? Аз тази вечер не можах да го гледам, пък и не съм и искала чак толкова много ... Вчера ми се видя толкова тъпо. Но утре ще го гледам. Може пък по-нататък да стане по-интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITACHI Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Hora smeite se na oneq koito si mislqt 4e mogat da peqt.Ako ne za drugo pone za gavra stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 яко е Славито рулззз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.