Jump to content
BulForum.com

Software за изчисляване на конструкции

BoardMan

Recommended Posts

Пмоагайте хора :( , трябва ми някаква програмка за предпочитане е за Windows за изчисляване и проектиране на конструкции - натиски, опъни, сечения на носещите конструкции на сгради и т.н :wacko: . Та въпроса ми е дали някой се е занимавал с подобно нещо и знае нещо по въшроса. Ако някой има, поробни PLS нека ги upload-не в warez-a :pirate . Предполагам че ако има студенти от ВИАС или УСА ще са се занимава по време на обучението си :punk . Незнам доколко ArchiCAD ще е удачен за тази цел, но от беглата информация с коятро разполагам мисля че няма да е удачен :sick . 10х предварително :)

AutoCAD твърдо не става за това. За чертаене да ама за изчисление и проектиране на конструкции не! Просто с АутоКад може човек да изчислява с калкулатор :wacko: и да вкарва чертежа в PC-то което си е тъпо :( Има автоматизирани програм, сигурен съм :) ама понеже сверата е специфична не са много разпространени :(

Prepora4vam ti kato otdelna programa COSMOS, syvmestim e s AutoCad-skite dwg-ta, bez zna4enie ot versiqta /poslednata maj e v4.0-sre6tnah i q w warezbg.com no ne znam dali e 4itava/. Ina4e COSMOS-a e integriran i v Solid works-a. Unigraphics NX pyk ima Strength wizard no nesam go polzval....Uspeh

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...